Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
14.2.12 11:38

to mě ale řekl taky, kdy byla poslední ms? Vůbec se tím ted nesmíme trápit. Srdíčko tam je a rozjede se. Někdy druhá komora má zpoždění, ale určitě se rozjede. Já tomu teda věřím. A jestli budeme skeptici jako doktoři, tak se unervujem a naše děti budou cholerici !!! Tak klid a šetři se. před návštěvou ordinace si dej turka a uvidíme, jak se těm našim prdolům zrychlý tep. Třeba já když jsem pila i 5 káv denně a ted piju jen Caro, tak si připadám jak tělo bez srdce. unavená, bez nálady…atd :-) ber to s rezervou, co jsem psala, ale hlavně se prosím usměj a věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.2.12 14:21

Ahoj holky, tak jsem dnes 6+4 tt a mimnko už bylo vidět na ultrazvuku. Za týden mi dají průkazku, tak jsem zvědavá… snad bude vše oki, je to mé první těhu :srdce: :hug: Jo a vydyndala jsem si fotečku, tak ji přikládám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
14.2.12 14:26

Super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
14.2.12 16:38

Děkuji za podporu, pm byla 15.12., ale mám delší cyklus. První duch na těhu testu 17.1. Uvidíme....., ale opravdu to vidím negativně..... Moc dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 16:51
bettule píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes 6+4 tt a mimnko už bylo vidět na ultrazvuku. Za týden mi dají průkazku, tak jsem zvědavá… snad bude vše oki, je to mé první těhu :srdce: :hug: Jo a vydyndala jsem si fotečku, tak ji přikládám :)

super tak to moc moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: jsem zvědavá na sebe v pondělí měla bych být také cca 6+4 :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.2.12 18:36

holky všem moc gratuluju :hug: a Tučňáková moc držim palečky ať je příště srdíčko slyšet jako zvon! Je to krásný se takhle radovat s ostatníma ženskejma co jsou na tom stejně :) tak hlavně ať jsou naši maličcí zdravoučký!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.2.12 22:29

Ahojky mám docela neobvikly dotaz kluk dnes přisel z venkova celkově unaveny a ze ho boli krk prislo me ze ma otekly mandle a v zaveru me napadly priusnice :-( je to asi velky problem pro me kdyz s nima jsem ve styku vadi to nejak tehotenstvi?? jsem z toho docela nestastna …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
15.2.12 07:17

Holky, že je normální, když v těhotenství bolí trochu břicho?!?! Já jen že jsem volala na gyndu, že jsem těhu a ptala se mě, jak se cítím, tak jsem říkala, že mě občas bolí břicho, jako bych to měla dostat. No tak mě objednala už na tenhle ČT, že tam sice ještě nic neuvidí, když jsem v 5.tt, ale aby prý nezanedbali nějakou infekci…no tak mě trochu zarazila. Původně mě chtěla objednat až na 7.tt, tak mě tímhle vystrašila. Bolest břicha (mírná) je snad normální ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
15.2.12 08:17

S příušnicema neporadim, ale určo běž k dr. My máme taky prcka nemocnýho a chytila jsem to od něj, ale snad to nebude tak vážný, zatím jsem snědla 1 paralen a je mi líp, jen mám kašel a rymu - snad :?

Jinak mě občas taky bolí břicho, myslím, ýe je to normální a tím,že tě objednal dřív budeš mít alespoň jistotu, že je vše OK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.2.12 09:33

K příušnicím také nic nevím, ale jsem v sedmém týdnu a také už dva dny cítím lehčí menstruační bolesti. Někde jsem četla, že se to připisuje rostoucímu mimi, tak nevím, ale nemyslím si, že by to bylo něco špatného, pokud to nejsou nějaké šílené bolesti… Teda holky, příští týden už nám dají průkazku, tak se těším. Doufám, že se všechno bude vyvíjet bez komplikací a všechny si v říjnu pochováme ty naše drobečky :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.2.12 09:38

Snad je to vazne normalni… Jakoby menstruacni bolesti uz mam asi 9. den… Pry se tvaruje a pripravuje deloha… Ja k tomu jeste uz vic jak tyden spinim, takze taky pry snad OK… Jinak kamaradka mi vcera chtela zvednout naladu a povedlo se ji to… Ze pry si tam dole prcek uklizi a hazi to ven lopatou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
15.2.12 09:38

Doufám, že tu smůlu jsem si vybrala za vás a vy budete mít vše o.k.!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.2.12 10:00

co blázníš Tučňáková? Stalo se něco? Co srdíčko? Víš něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
15.2.12 10:14

Nevim, až za týden.....ale 60 je fakt málo i na rozjezd :srdce: . Počítám shorším, tajně budu doufat v lepší.
Co u vás? vše o.k.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.2.12 10:15

Ahojky tak jsme prisli od doktorky a příušnice to nejsou jen hodně ošklivá angíma spálová :-(( ale mě by prý ohrozit a ni mimíska nemělo. tak jsem moc ráda :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí