Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
12.2.12 18:26
veveřinka píše:
Raady a kolikátý jsi Ty?
veveřinka píše:
Raady a kolikátý jsi Ty?

podle menzes cca 5+3 u doktora jsem jeste nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 18:35
veveřinka píše:
Raady a kolikátý jsi Ty?

Tak taky začátek :kytka: a doma máš jak velkého bobka? A snažili jste se dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.2.12 18:39
veveřinka píše:
veveřinka píše:
Raady a kolikátý jsi Ty?

Tak taky začátek :kytka: a doma máš jak velkého bobka? A snažili jste se dlouho? [/citace
Umě je to složitější mam 2 velké deti z prvního manzelstvi a ted 4 letou ale bohuzel postizenou holcicku :-(( ale sikovnou ted jsem cca rok bez prášků z toho v říjnu také // ale nesílili :-( tak jsem uz smířila zě nikdy s mým mít zdravé nebudeme a ted to přiško tak to ještě risknu :-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.2.12 18:43

:mavam: :mavam: :mavam:
tak nějak přemýšlím, kam vlastně patřím, ale vypadá to, že asi k vám :hug:
dagi, tak dvojčátka :dance: gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.2.12 18:55

Raady tak držím palečky, jsi fakt statečná :hug:

Ahoj Elllis řekla bych že patříš k nám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
12.2.12 19:04
veveřinka píše:
Ahoj Elllis řekla bych že patříš k nám :lol:
…když myslíš :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.2.12 22:02

Ahoj holky, také jsem našla vysněné|| a to 31.1. Hned prvního jsem šla k doktorovi a ten mi potvrdil těhotenství s tím, že na ultrazvku není nic vidět, ale hcg bylo 92. O týden později stále nebylo ni pořádně vidět, ale hcg už bylo 1005 jednotek, takže pozítří už snad něco uvidíme :). Zatím jsem bez nevolností, pouze zvětšená a citlivá prsa. Je to mé první těhotenství a poslední MS byla 31.12. Doufám, že vše bude probíhat v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.2.12 10:19

Ahoj holky tak já se k vám taky přifařím, já našla // koncem ledna hned utíkala k doktorovi aby mi to potvrdil a prcek je tam :dance: byla jsem i na ultrazvuku a jsme v 7.tt :D většina píšete že jste už byli na krvi a mě teď děsí že jdu až 28.2. kdy si jdu i pro průkazku :nevim: a jelikož je to mé první tak si nechám udělat fotečku ať se máme taky s čim vytahovat :lol: všem těhulkám moc gratuluju a pojďme se těšit na ty naše přírůstečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
13.2.12 11:33

Ahojda :mavam: Tak jak se holky cítíte,nějaké těhu změny ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.2.12 12:32

Mě už 2 dny mě bolí břicho,je to jako bych to měla dostat a trochu jako zánět močáku :-( k doktorovi jdu nakonec až v pondělí.Snad to bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
13.2.12 13:04

Břicho mě taky bolí a začínají se mi nalívat prsa a mám citlivé bradavky. K dr. jdu příští pátek až. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.2.12 13:08

Podbřišek mě taky pobolívá ale jen ráno, a už mi leze na nervy to zvracení musim i po obyčejnym čaji :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.2.12 13:22

Já vůbec nezvracim a to jsem při Danovi zvracela celý den :nevim: třeba to ještě přijde a prsa trochu bolí,ale nic extra.Jen jsem pořád hrozně unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
13.2.12 13:41

Tak to já teda taky vůbec nezvracím, cítím se, jako bych vůbec nebyla těhotná. Akorát mám citlivější bradavky, jsem unavenější a pobolívá mě břicho, ale takový to pobolívání, jako bych to měla dostat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
13.2.12 13:46

Tak to já mám stejné jako Iva123…+ pachy na sto honů, žízeň a wc. Zítra jdu k lékaři, už by mohlo být i srdíčko. Tak snad bude vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí