Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6193
9.2.12 18:37
vandamara píše:
Ty bláááho, gratulace veliká!!!!! Tak doufám, že mi zítra řekne to samé, jinak se začnu bát, proč mám to hcg tak veliký. Proč jsi se ani nepochlubila, že dnes jdes na utz????

Těším se na fotečku a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.12 18:41
dagmariana píše:
Ted jsem byla na ultrazvuku,jsou tam dva váčky :)

Moc gratuluju :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
9.2.12 18:45
dagmariana píše:
Ted jsem byla na ultrazvuku,jsou tam dva váčky :)

gratulace velikánská :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2158
9.2.12 19:21

doufám, že mi jí dá. A taky doufám, že tam najde to moje druhé mimísko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
9.2.12 20:28

Ahoj, taky bych se k vám ráda přidala :kytka: . Dvě // jsem objevila na testu v úterý a bylo to pro mě opravdu překvapení, ptž jsem měla jít příští týden na laparku! Tohle mě vysvobodilo :). Takže mi sestra ve středu brala krev né kvůli předoperačnímu vyš., ale aby mi potvrdila těhu :) . A odpoledne už mi gratulovala, když jsem volala na výsledky. Jinak podle ovu jsem ve 20.dni :D . No a změny na sobě zatím nepozoruju, akorát mě občas píchá v prsou, ale zatím se teda nezvětšujou :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 20:32

Gratuluji nám všem a těším se na sdílení veškerých pocitů v těhu""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4201.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4201.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.2.12 20:51

Ahojda,vsem Vam gratuluji;-)Doufam,se i ja po osmi mesicich najdu v unoru dve //.muzu testovat ale az ke konci mesice;-)

• Citovat
  • Upravit
2410
10.2.12 07:14

Ahoj holky, jestli můžu, přidám se k vám. // jsem našla dnes ráno po 13 měsících snažení :roll: . Jestli ono to nebylo tím, že jsem začala pít kontryhel a pořádně měřit BT. Ta je už od ovu 36,7 každej den - HURÁÁÁÁÁÁÁ

Čekáme naše druhé mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.2.12 07:17
Bony píše:
Ahoj holky, jestli můžu, přidám se k vám. // jsem našla dnes ráno po 13 měsících snažení :roll: . Jestli ono to nebylo tím, že jsem začala pít kontryhel a pořádně měřit BT. Ta je už od ovu 36,7 každej den - HURÁÁÁÁÁÁÁČekáme naše druhé mimi ;)

Gratulace :D taky čekáme druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.12 07:51

Zdravím všechny :mavam:
Také čekáme druhé. Dnes na testu byla fakt dalnice. MS měla dorazit 8.02 (nebo 9.02) - a nic :dance: :dance:
Před 14 dny jsem byla na pooperační prohlídce (1 měsíc po laparoskopii) a s doktorem jsme se domluvili, že od přištího cyklu mi nasadí clostibegyt atd. Mám i recept v peněžence (aby nemusela kvůli němu zase jít na gynekologií). Měla jsem počkat na MS a od 5.dne brát. Ale už ho asi nebudu potřebovat. :palec:
V pondělí 13.02 jdu k lékáři. Jsem zvědava na jeho výraz 8o. A hlavně na to, co bude na UTZ. Mimochodem první dítě mi také potvrdil doktor 13.02 ale před 4 lety. A byla jsem 4+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.2.12 10:28
dagmariana píše:
vandamara píše:
Ty bláááho, gratulace veliká!!!!! Tak doufám, že mi zítra řekne to samé, jinak se začnu bát, proč mám to hcg tak veliký. Proč jsi se ani nepochlubila, že dnes jdes na utz????
Těším se na fotečku a držím palce :)

ahojky, mimi odpovídá 6+2 jinak jsem 5+4 dle PM a dr neviděl srdíčko a tak mi řekl a kroutil hlavou, ža to nevidí dobře. Řekl, že 20% na úspěch. Fotku posílám… :,(

zdá se mu, že se ve váčku mimi nevyvíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.2.12 11:02

vandamaro,
bude vše v pořadku! :hug: Nemysli na nic zlého. Hlavně KLID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taky mi tvrdili, že mám 30% šanci na otěhotnění a // mám hned v prvním cyklu.
Doktoři radí napínají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 11:12

Srdíčko by ještě neviděl a co se mu nezdá???? Tě zbytečně stresuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
10.2.12 11:21

Zdravím Van, odpověděla jsem ti a snad tě i povzbudila omylem na diskuzi ,,kdy je na UTZ něco vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
10.2.12 12:02

díky já tobě taky, tak už budem jen tady, což?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie