Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No vidiš to, ani do kalendáře se nemohu normalně podívat.
Pořad mám v hlavě //.
Maš pravdu. V nedělí 5.02 (spletla jsem si měsíc)
TETANA píše:dagmariana píše:Tak to fakt vypadá na dvojčatkaTETANA píše:Jsem 16-tý den po KETu,takže asi tak 4tt+3dagmariana píše:Konečně se mi podářilo nastavit zobrazení podpisu uživatelek
A jak se cítíte? Nějaké změny nebo tak.Jak mám v popisku,tak taky minulost níc moc,tak hurá do budoucnosti,kde nás čekají miminka![]()
![]()
Je mi moc líto co tě potkáloAle jak pišeš „hura do budoucnosti …“
A velka GRATULACE k tak vysokému HCG![]()
![]()
to snad budou dvojčata
Nebo v kolikátém jseš týdnu????
![]()
S diskusí co jsem četla holky v 4tt+pár dní mívaly (+/-)1000jednotek. Gratuluji!!!!!!!!!!!!!
Jestli počítám spravně tak jsem 4tt+0. Měřím BT, a pořad mám vysokou. Třeba dnes 37,1. Holky a vy měřite teploty?
Já neměřim.....
dagmariano,
je pravda že po umělém oplodnění v den oplodnění dostavaš neschopenku?
Jseš na neschopence teď???
TETANA píše:
dagmariano,
je pravda že po umělém oplodnění v den oplodnění dostavaš neschopenku?
Jseš na neschopence teď???
No jasně že jo,mám velmi těžkou práci a nejsem nejmladší a nebudu riskovat,že se něco stane,jsme už finančně dost vycuclý,stálo nás to všechno hodně peněz i sil ![]()
Ahoj holky, gratuluji všem
já našla dvě čárky v úterý, dnes znovu. Poslední MS jsem měla 18.12., tak jsem dnes zavolala k doktorce a objednala mě až za dva týdny
Není to nějak za dlouho ? Jinak mě bolí prsa, tahá bříško, jsem náladová a šíleně unavená …
Doufám, že všechno bude v pohodě.
Zdravím všechny
Promíň že se na to ptám. Ale poslední měsíc jsem zjišťovala vše o CARech.
Bylo mi řečeno že po všem co jsem prodělala během posledního roku, mám max 30 % na otěhotnění přirozenou cestou. Tak jsem pátrala. Přemyslěla jsem že pujdu do GENETu v Liberci.
TETANA píše:
Promíň že se na to ptám. Ale poslední měsíc jsem zjišťovala vše o CARech.
Bylo mi řečeno že po všem co jsem prodělala během posledního roku, mám max 30 % na otěhotnění přirozenou cestou. Tak jsem pátrala. Přemyslěla jsem že pujdu do GENETu v Liberci.
Já jsem v Liberci v Gennetu .
Zdravím ![]()
Tak to už budeš mít pěknou „fazolku se srdíčkem“ za 14 dní ![]()
Doktoři objednávají jak mají čas nebo prostě chtěji vídet zrovna srdíčko.Vetšinou to dělají ve velkých nemocnicích.
Na stěstí už nechodím do nemocnice (kde objednávací doba byla 14 dní až 1 měsíc). Teď nemusím se objednavat vůbec. Přijdu, počkám asi 1 hodinu a je to. Žadné 14denní čekací doby.
No doufám, že srdíčko i všechno bude v pohodě…jsem taková vystrašená. Já za normálních okolností taky zrovna chodím k doktorce a počkám, ale jsou tady prázdniny, tak jsem tak nechtěla jet přes celé město zbytečně. No snad ty dva týdny rychle utečou a budu moct být v klidu ![]()
ahoj holky, já to zjistila z testu 26.1 ale u dr jsem byla 3.2 a to bylo dle dr 4+4 a měla jsem hcg 4098 koukali na to jak blázen, zdálo se to vysoký a o tři dny později už našlel váček 8mm. JEDEN ZATIM. Ale máme v rodině dvojčátka, tak třeba byli mimískové moc u sebe a budou tam pak dvě srdíčka
ale není nad zdravé mimčo, je jedno kolik jich je.
vandamara píše:
ahoj holky, já to zjistila z testu 26.1 ale u dr jsem byla 3.2 a to bylo dle dr 4+4 a měla jsem hcg 4098 koukali na to jak blázen, zdálo se to vysoký a o tři dny později už našlel váček 8mm. JEDEN ZATIM. Ale máme v rodině dvojčátka, tak třeba byli mimískové moc u sebe a budou tam pak dvě srdíčkaale není nad zdravé mimčo, je jedno kolik jich je.
Já byla 4+2 a měla jsem 2974
A jak se cítíš,já dnes zase špiním ![]()
já musím ležet, protože jsem taky špinila, ale nejsem po KET. Já otěhu přirozeně, ale po SP v říjnu si mě dr. hlídá. Napsal mi utrogestan a špinění je fuč. Ale mám ještě jeden problém. Mimčo je uhnízděné nízko, tak má strach z potratu, či jiných komplikací. Ale budu klído ležet celé těhu, jen aby bylo vče ok. Jinak hcg už mi nehlídá, jak viděl váček, tak užjen hlídá, jak se vyvíjí
no a jedinný jak se cítím… strach a taky pobolívání břicha. Jinak žádné těhu příznaky než žízeň nemám
vandamara píše:To jsem ráda,že tu mám někoho s kým si můžu psát pocity
no a jedinný jak se cítím… strach a taky pobolívání břicha. Jinak žádné těhu příznaky než žízeň nemám
Ahoj Wandamaro. ![]()
Tak to jsem nevěděla, že žízeň patří k těhotenským příznakům.
Taky mám žízeň pořád. Ale myslela jsem že to je z toho vedra v kanclu. ![]()