Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, objevila jsem // před týdnem. Zadařilo se hned první měsíc bez ochrany (nenazývám to snažení, protože jsme tomu prostě nechali volný průběh), tak doufám, že vše další půjde stejně hladce jako to početí
Za týden se chystám na hory a k Dr. až pak, tak doufám, že bude vše OK… Všem ostatním únorovým dvoučárkám samozřejmě gratuluju a držím palce ![]()
Ahoj holky, koukám že diskuze hezky běží tak se i já přidávám…
Po roce snažení jsem v úterý zkusila testík a byl tam duch,ve středu to samé a ve čtvrtek byly // jasné.Krev to potvrdila a ultrazvuk mám 22.2. ![]()
Jinak Vám všem holky gratuluji ![]()
Je vám některé špatně nebo nějaké příznaky,mě je fajn,jakobych nebyla těhu ![]()
Já jsem cc 7.týden, nic mi není, jen občes břicho a prsa, žízeň a wc, chutě žádné - jen hodně polévek. A usínám už v osm. Jsem těhotná úplně poprvé, v prosinci jsme si řekli, že zkusíme miminko…, bude mi 32.
Tučňáková píše:
Já jsem cc 7.týden, nic mi není, jen občes břicho a prsa, žízeň a wc, chutě žádné - jen hodně polévek. A usínám už v osm. Jsem těhotná úplně poprvé, v prosinci jsme si řekli, že zkusíme miminko…, bude mi 32.
Tak to jsem na tom stejně,žízen mám hroznou ..
všechny nově příchozí moc vítám ![]()
Van : to bude dobrý,uvidíš,v šestým týdnu srdíčko být vidět nemusí ![]()
Jinak já žádný příznaky nemám,až na to,že mám návaly únavy přes den.Nejradši bych pořád spala,ale to s dvouletým rošťákem nejde a už jste přemýšleli kdy to řeknete rodině a tak?Já asi počkám do 12 týdne,nechci to vytroubit jako minule a pak každýmu vysvětlovat,kdyby to zase nevyšlo ![]()
Tak já se taky přidám. Nejdříve byli jen slaboučcí dušíci a ve středu už dálnice jak hrom. V ponděli jdu k dr tak uvidíme. Jinak jediné příznaky už asi 3 týdny bolí prsa. Mám jen jednu ledvinu tak snad bude vše v pohodě.
všem maminkám gratuluji k čárečkám ![]()
mě včera a dnes bolí břicho chvílema, hlavně jak po mě potomek skáče. A taky mám výtok, takový bílý ošklivý - měla jsem ho i celé první těhu.
Všem příchozím gratuluji a přeji ať nám to vyjde ![]()
Tak moje je to druhé těhu, mám doma 7 letého klučinu…dnes je mi zle od 5h rána a když něco sním, tak je mi hned těžko
a prsa mám bolavé taky parádně.U malého mi nebylo nic,až ke konci těhu pálení žáhy a otékání nohou v létě, rodil jsem v červnu. Dnes mi má drahá polovička koupila v lékárně lízátka na nevolnosti, tak třeba pomůžou.Moje sestra si je nemohla vynachválit ![]()
Holky a bolí Vás některou břicho?????
Mě taky bolí břicho,ale tak nějak né moc,ale špatně mi není.
Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde ![]()
veveřinka píše:
Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde
Na ultrazvuku jsou dva váčky,takže asi ano,ale ještě jsem neviděla srdíčka,tak počkáme,ale ted jsou tam dvě
![]()
dagmariana píše:veveřinka píše:Na ultrazvuku jsou dva váčky,takže asi ano,ale ještě jsem neviděla srdíčka,tak počkáme,ale ted jsou tam dvě
Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde![]()
![]()
Teda tak to bude dvojnásobná radost
jsem zvědavá,musíš nás průběžně informovat ![]()