Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14688
10.2.12 12:27

O.k., i když // jsem objevila 17.1.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4969
10.2.12 14:37

Ahoj všem, objevila jsem // před týdnem. Zadařilo se hned první měsíc bez ochrany (nenazývám to snažení, protože jsme tomu prostě nechali volný průběh), tak doufám, že vše další půjde stejně hladce jako to početí :) Za týden se chystám na hory a k Dr. až pak, tak doufám, že bude vše OK… Všem ostatním únorovým dvoučárkám samozřejmě gratuluju a držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.2.12 15:20

Ahoj holky, koukám že diskuze hezky běží tak se i já přidávám…

Po roce snažení jsem v úterý zkusila testík a byl tam duch,ve středu to samé a ve čtvrtek byly // jasné.Krev to potvrdila a ultrazvuk mám 22.2. :dance:

Jinak Vám všem holky gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
10.2.12 15:53

Všem nám gratuluji a všem držim palečky ať je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 15:55

Je vám některé špatně nebo nějaké příznaky,mě je fajn,jakobych nebyla těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
10.2.12 16:02

Já jsem cc 7.týden, nic mi není, jen občes břicho a prsa, žízeň a wc, chutě žádné - jen hodně polévek. A usínám už v osm. Jsem těhotná úplně poprvé, v prosinci jsme si řekli, že zkusíme miminko…, bude mi 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 16:03
Tučňáková píše:
Já jsem cc 7.týden, nic mi není, jen občes břicho a prsa, žízeň a wc, chutě žádné - jen hodně polévek. A usínám už v osm. Jsem těhotná úplně poprvé, v prosinci jsme si řekli, že zkusíme miminko…, bude mi 32.

Tak to jsem na tom stejně,žízen mám hroznou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.2.12 16:35

všechny nově příchozí moc vítám :kytka:
Van : to bude dobrý,uvidíš,v šestým týdnu srdíčko být vidět nemusí ;)
Jinak já žádný příznaky nemám,až na to,že mám návaly únavy přes den.Nejradši bych pořád spala,ale to s dvouletým rošťákem nejde a už jste přemýšleli kdy to řeknete rodině a tak?Já asi počkám do 12 týdne,nechci to vytroubit jako minule a pak každýmu vysvětlovat,kdyby to zase nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.2.12 16:51

Tak já se taky přidám. Nejdříve byli jen slaboučcí dušíci a ve středu už dálnice jak hrom. V ponděli jdu k dr tak uvidíme. Jinak jediné příznaky už asi 3 týdny bolí prsa. Mám jen jednu ledvinu tak snad bude vše v pohodě. :) všem maminkám gratuluji k čárečkám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
10.2.12 17:26

mě včera a dnes bolí břicho chvílema, hlavně jak po mě potomek skáče. A taky mám výtok, takový bílý ošklivý - měla jsem ho i celé první těhu.

Všem příchozím gratuluji a přeji ať nám to vyjde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.2.12 17:35

Tak moje je to druhé těhu, mám doma 7 letého klučinu…dnes je mi zle od 5h rána a když něco sním, tak je mi hned těžko :( a prsa mám bolavé taky parádně.U malého mi nebylo nic,až ke konci těhu pálení žáhy a otékání nohou v létě, rodil jsem v červnu. Dnes mi má drahá polovička koupila v lékárně lízátka na nevolnosti, tak třeba pomůžou.Moje sestra si je nemohla vynachválit :D

Holky a bolí Vás některou břicho?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 17:36

Mě taky bolí břicho,ale tak nějak né moc,ale špatně mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.2.12 17:41

Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
10.2.12 17:43
veveřinka píše:
Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde :mrgreen:

Na ultrazvuku jsou dva váčky,takže asi ano,ale ještě jsem neviděla srdíčka,tak počkáme,ale ted jsou tam dvě :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.2.12 17:46
dagmariana píše:
veveřinka píše:
Dášo takže budeš mít dvojčátka??? Taky je máme v rodině a vychází to na mě nebo mou sestru,ale ta má 14 dní miminko a už druhé dítko,tak doufám že na mě to nevyjde :mrgreen:
Na ultrazvuku jsou dva váčky,takže asi ano,ale ještě jsem neviděla srdíčka,tak počkáme,ale ted jsou tam dvě :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Teda tak to bude dvojnásobná radost :palec: jsem zvědavá,musíš nás průběžně informovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí