Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2158
9.2.12 14:19

No já to vlastně podle té žiznivosti poznala vždy.(nedodržuji totiž absolutně pitnej režim, když těhu nejsem) Nikde to neudávaj, ale většinou píšou, jen že chodíme víc na wc, ale z čeho? Děloha je v tu dobu ještě malinká, na močák netlačí, tak je jasný, že víc pijem a víc holt taky lítáme na wc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.2.12 14:19

Dagmariano a co řekli tobě na to vysoký hcg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.2.12 14:20

i když ono se při kET dává asi nějakej hormon, kterej taky obsahuje hcg? Ne? Nebo nevim. Holky pri ivf říkj něco o pregnylu, ci co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.2.12 14:22

jinak můj manžel je z rodiny, kdy jeho tatka je z dvojčat a jeho bráchové, taky. Takže babi 2X dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
9.2.12 16:25

Ahojte holky, můžu se k vám přidat?
Já ještě dvě čárky nenašla, ale nechci si dělat test předčasně. MS čekám příští týden ve středu. Doufám, že nedorazí. Měřím si BT a po ovu se mi držela 5 dní na 36,7, včera se zvýšila na 36,9 a dnes na 37,1. Normálně bych teď měla mít suchý drolící hlen, ale včera jsem objevila bílý, hustý, baz zápachu a nic mě nesvědí ani nepálí. Myslím, že jsem těhu. Občas mě bolí v podbříšku jako bych to měla dostat,ale zatím nic hrozného. Rychle to zas přejde. Doufám, že se nepletu! Když nepočítám minulý měsíc, kdy se můj konečně rozhoupal a pustil to do mě ( to bylo den po ovu a vajíčko už bylo asi pryč), tak by se nám to teď podařilo na první pokus. Pokud to teda nedostanu! Jinak můj tatínek je taky z dvojčat. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.2.12 16:25

Ted jsem byla na ultrazvuku,jsou tam dva váčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
9.2.12 16:33

Ty se máš!! Gratuluju Ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.2.12 17:47

Ty bláááho, gratulace veliká!!!!! Tak doufám, že mi zítra řekne to samé, jinak se začnu bát, proč mám to hcg tak veliký. Proč jsi se ani nepochlubila, že dnes jdes na utz????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
9.2.12 17:49

ale ty jsi asi jela rdši kvůli tomu špinění viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 17:58

Velká GRATULACE :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Takže jsem měla pravdu ohledně dvojčat. :P
Kdysi dávno mi dělali genetické tésty, a podle nějakých jejich propočtů mám také 80% šanci na dvojčata. Obě mé babičky měly dvojčata. Prej je ob generaci. Toho se bojím. Už syna máme. Stačil by nam ještě jenom jeden prcek, ale to se nedá ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.12 18:01

A co špinění? Dostala jsi něco na to? Nebo co ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
9.2.12 18:19

Ahoj, můžu se přidat? // dálnice jsem objevila 4.února :) a k dr jdu 15. Těžko říct v jakém jsem týdnu páč mám dlouhé cykly, tak jsem zvědavá, co se dovim u dr :)

• Citovat
  • Upravit
2183
9.2.12 18:22

Jůů tady se to rozrostlo to je paráda :) Mám z nás radost holky :D Já jsem dneska extremně unavená.Asi půjdu spát s malým,jinak to nevidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
9.2.12 18:24
chelsea001 píše:
Jůů tady se to rozrostlo to je paráda :) Mám z nás radost holky :D Já jsem dneska extremně unavená.Asi půjdu spát s malým,jinak to nevidim :)

Já jsem poslední dobou unavená snad non-stop :lol: . Jen co mi ráno zazvoní budík, tak se těšim až večer zase zalehnu :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6193
9.2.12 18:37

Já jsem se rozhodla jít na ultrazvuk „jen tak“ .Mám jít až 28.02.12 ,ale nevydržela a zavolala jsem mojí gynekoložce,jestli můžu přijít a ona,„ale hned“ tak jsem šla a uviděla dvojčátka,plánované to nebylo vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí