Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já to vlastně podle té žiznivosti poznala vždy.(nedodržuji totiž absolutně pitnej režim, když těhu nejsem) Nikde to neudávaj, ale většinou píšou, jen že chodíme víc na wc, ale z čeho? Děloha je v tu dobu ještě malinká, na močák netlačí, tak je jasný, že víc pijem a víc holt taky lítáme na wc ![]()
i když ono se při kET dává asi nějakej hormon, kterej taky obsahuje hcg? Ne? Nebo nevim. Holky pri ivf říkj něco o pregnylu, ci co ![]()
jinak můj manžel je z rodiny, kdy jeho tatka je z dvojčat a jeho bráchové, taky. Takže babi 2X dvojčata
Ahojte holky, můžu se k vám přidat?
Já ještě dvě čárky nenašla, ale nechci si dělat test předčasně. MS čekám příští týden ve středu. Doufám, že nedorazí. Měřím si BT a po ovu se mi držela 5 dní na 36,7, včera se zvýšila na 36,9 a dnes na 37,1. Normálně bych teď měla mít suchý drolící hlen, ale včera jsem objevila bílý, hustý, baz zápachu a nic mě nesvědí ani nepálí. Myslím, že jsem těhu. Občas mě bolí v podbříšku jako bych to měla dostat,ale zatím nic hrozného. Rychle to zas přejde. Doufám, že se nepletu! Když nepočítám minulý měsíc, kdy se můj konečně rozhoupal a pustil to do mě ( to bylo den po ovu a vajíčko už bylo asi pryč), tak by se nám to teď podařilo na první pokus. Pokud to teda nedostanu! Jinak můj tatínek je taky z dvojčat.
![]()
Ty bláááho, gratulace veliká!!!!! Tak doufám, že mi zítra řekne to samé, jinak se začnu bát, proč mám to hcg tak veliký. Proč jsi se ani nepochlubila, že dnes jdes na utz????
Velká GRATULACE
![]()
Takže jsem měla pravdu ohledně dvojčat. ![]()
Kdysi dávno mi dělali genetické tésty, a podle nějakých jejich propočtů mám také 80% šanci na dvojčata. Obě mé babičky měly dvojčata. Prej je ob generaci. Toho se bojím. Už syna máme. Stačil by nam ještě jenom jeden prcek, ale to se nedá ovlivnit.
Ahoj, můžu se přidat? // dálnice jsem objevila 4.února
a k dr jdu 15. Těžko říct v jakém jsem týdnu páč mám dlouhé cykly, tak jsem zvědavá, co se dovim u dr ![]()
Jůů tady se to rozrostlo to je paráda
Mám z nás radost holky
Já jsem dneska extremně unavená.Asi půjdu spát s malým,jinak to nevidim ![]()
chelsea001 píše:
Jůů tady se to rozrostlo to je parádaMám z nás radost holky
Já jsem dneska extremně unavená.Asi půjdu spát s malým,jinak to nevidim
Já jsem poslední dobou unavená snad non-stop
. Jen co mi ráno zazvoní budík, tak se těšim až večer zase zalehnu
![]()
Já jsem se rozhodla jít na ultrazvuk „jen tak“ .Mám jít až 28.02.12 ,ale nevydržela a zavolala jsem mojí gynekoložce,jestli můžu přijít a ona,„ale hned“ tak jsem šla a uviděla dvojčátka,plánované to nebylo vůbec ![]()