Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kačka1977 píše:
NO tak já jsem objednaná na čtvrtek 23. tak doufám že už tam bude aspoň tečka
já zavolám v průběhu př.týdne..ženský kolem radí,vydržet ten příští celý a pak se objednat,že už bude i něco na utz..tak nevím nejspíš uvidím,jak na tom budu psychicky
)))
Bjouček píše:
Ahoj - tak se také hlásím: 14.2. dostal hned po ránu můj partner jako valentýnský dárek pozitivní testík22.2. jdu na UTZ, tak snad to bude v pohodě.
Bjouček -držím pěsti !
a77 píše:¨Bjouček píše:Bjouček -držím pěsti !
Ahoj - tak se také hlásím: 14.2. dostal hned po ránu můj partner jako valentýnský dárek pozitivní testík22.2. jdu na UTZ, tak snad to bude v pohodě.
Příspěvek upraven 17.02.12 v 15:39
a77 píše:Kačka1977 píše:já zavolám v průběhu př.týdne..ženský kolem radí,vydržet ten příští celý a pak se objednat,že už bude i něco na utz..tak nevím nejspíš uvidím,jak na tom budu psychicky
NO tak já jsem objednaná na čtvrtek 23. tak doufám že už tam bude aspoň tečka)))
No tak to ti držím pěsti a jestli to vydržíš tak smeknu. Já bych to určo nedala ![]()
Tak holky, co nového? Já mám ted výbornou „zábavu“. Kazde rano v 5 hodin se vzbudím, protože musím na záchod, chvilku se mi udělá špatně od žaludku, pak se to uklidní a pak ještě na ty dvě hodinky usnu… O tomhle „priznaku“ jsem tedy zatím nikde neslysela ![]()
Ahoj,mě čeká zítra kontrola,budu 6+0
tak mám trošku strach.Jinak včera večer mi bylo pěkně zle a zvracela jsem jak alík,asi nemám ranní nevolnosti,ale večerní ![]()
No tak super… Drzim pesticky,at je vse v poradku!!! Treba uz bude videt srdicko;-)
Ledulaz děkuju
,ale nechci být zklamaná,že tam nebude,tak spíš počítám,že tam nic neuvidí
Nechám se překvapit,tak hlavně,aby tam prcek vůbec byl a hlavně v pořádku…
Mluvis i za me… Taky to vidim tak… Ale bylo by to lepsi ho uz videt a vedet,ze tluce…tak treba se zadari;-)
Ahoj holky, mohu se přidat? Také jsem objevila // sice je to asi spíš dušík než jasná čárka (přikládám foto)ale snad se konečně po dlouhém snažení zadařilo. Jen jsem zmatená v tom počítání, tak jestli byste mi trošku nepomohly
poslední ms byla 17.1.2012, očekávaná po 29dnech 14.2.2012, tzn., 6 dní zpoždění. Tak jestli dobře počítám tak bych byla dnes přesně 4+6tt ??? a to je 5 týden nebo stále 4t? a ještě mě znepokojuje, že ostatní holky mají při 6-ti denním zpoždění jasné // a já jen takovou slabší i když oproti předešlých dnů sílí. Mám strach jestli jsem vážně těhotná, prosím o váš názor
Jo a ještě jeden dotaz, kdy jít k mudr aby už tam bylo něco vidět??? moc děkuji ![]()
Ahoj Vierrko, osobně bych pro zajímavost zkusila teh. Testik jiné znacky. Já jsem jeden den zkusila gs mamatest a rapidclear. Na testu od rapidu stěží viditelná čárka a na tom od gs čárka sice slabší ale dobre viditelná… Každopádně mrkni na web naseporodnice.cz, tam je takova casova tabulka výše hcg v moci - uvidíš, ze to rozpětí je poměrně velké, takže ti čárka klidně muže začít sílit až později. K doktorovi zajdi klidně hned, na utz sice ještě nemusí byt nic vidět, ale minimalne ti alespoň to tehotenstvi potvrdí krevním testem ![]()
Ahoj Bjoučku, včera jsem byla na krev, musela jsem, protože jsem měla docela dost silné bolesti v podbřišku a dostala strach aby se něco nezkazilo. Mám potvrzené hcg v krvi jenže hraniční hodnoty, takže je ve hře mimoděložní těhulkování
ale trošku jsem počítala a jsou u mě možné 2 termíny oplodnění jeden 31.1 to bych byla dnes asi 21DPO a druhý 5.2 a to bych byla dnes „teprve“ 16DPO, to by hcg ještě nemuselo být tak vysoké ne? a jak píšeš to rozpětí je moooc velké a u každé ženy jiné. na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět, protože podle paní doktorky jsem byla včera teprve 4+6 a to je podle ní hodně brzy. V pátek musím zase na krev ale to čekání mě ubíjí asi mě z toho klepne !
Nenapadlo mě, že ty začátky budou tak ztresující ![]()
vierruš… žádný strach. Když nic nevidí, hned straší s mimoděložním a to je nepravděpodobný. Ale říkaj to každé z nás, dokud není miminko vidět. Kolik jsi měla hcg???
Mimi je vidět až po hcg 1000 a u mě bylo vidět až při hodnotě 4000 a to jen proto, že je malinký níž, než kde ho hledat měli
A to na to koukali 2 dr.n nemocnici. Až třetí ho našel a to na obyč utz.
neboj se, já se taky stresovala a začala jsem krvácet. Mimisek je teda silnej, ale jak chytnu nerv, nebo strach, krvácím. Tak at zbytečně nedopadneš jako já. Oni opravdu jen kryjou sobě záda. Miminko se ukáže