Objevení // únor 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a77
4263
17.2.12 15:31
Kačka1977 píše:
NO tak já jsem objednaná na čtvrtek 23. tak doufám že už tam bude aspoň tečka

já zavolám v průběhu př.týdne..ženský kolem radí,vydržet ten příští celý a pak se objednat,že už bude i něco na utz..tak nevím nejspíš uvidím,jak na tom budu psychicky :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
17.2.12 15:32
Bjouček píše:
Ahoj - tak se také hlásím: 14.2. dostal hned po ránu můj partner jako valentýnský dárek pozitivní testík :kytka: 22.2. jdu na UTZ, tak snad to bude v pohodě.

Bjouček -držím pěsti !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.2.12 15:38
a77 píše:
Bjouček píše:
Ahoj - tak se také hlásím: 14.2. dostal hned po ránu můj partner jako valentýnský dárek pozitivní testík :kytka: 22.2. jdu na UTZ, tak snad to bude v pohodě.
Bjouček -držím pěsti !
¨

Příspěvek upraven 17.02.12 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.2.12 15:38

děkuju, nápodobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
17.2.12 15:53
a77 píše:
Kačka1977 píše:
NO tak já jsem objednaná na čtvrtek 23. tak doufám že už tam bude aspoň tečka
já zavolám v průběhu př.týdne..ženský kolem radí,vydržet ten příští celý a pak se objednat,že už bude i něco na utz..tak nevím nejspíš uvidím,jak na tom budu psychicky :o)))

No tak to ti držím pěsti a jestli to vydržíš tak smeknu. Já bych to určo nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.2.12 13:03

Tak holky, co nového? Já mám ted výbornou „zábavu“. Kazde rano v 5 hodin se vzbudím, protože musím na záchod, chvilku se mi udělá špatně od žaludku, pak se to uklidní a pak ještě na ty dvě hodinky usnu… O tomhle „priznaku“ jsem tedy zatím nikde neslysela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.2.12 14:07

Ahoj,mě čeká zítra kontrola,budu 6+0 :) tak mám trošku strach.Jinak včera večer mi bylo pěkně zle a zvracela jsem jak alík,asi nemám ranní nevolnosti,ale večerní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 14:17

No tak super… Drzim pesticky,at je vse v poradku!!! Treba uz bude videt srdicko;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.2.12 14:19

Ledulaz děkuju :srdce: ,ale nechci být zklamaná,že tam nebude,tak spíš počítám,že tam nic neuvidí :) Nechám se překvapit,tak hlavně,aby tam prcek vůbec byl a hlavně v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.2.12 14:31

Mluvis i za me… Taky to vidim tak… Ale bylo by to lepsi ho uz videt a vedet,ze tluce…tak treba se zadari;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.2.12 15:43

Ahoj holky, mohu se přidat? Také jsem objevila // sice je to asi spíš dušík než jasná čárka (přikládám foto)ale snad se konečně po dlouhém snažení zadařilo. Jen jsem zmatená v tom počítání, tak jestli byste mi trošku nepomohly :think: poslední ms byla 17.1.2012, očekávaná po 29dnech 14.2.2012, tzn., 6 dní zpoždění. Tak jestli dobře počítám tak bych byla dnes přesně 4+6tt ??? a to je 5 týden nebo stále 4t? a ještě mě znepokojuje, že ostatní holky mají při 6-ti denním zpoždění jasné // a já jen takovou slabší i když oproti předešlých dnů sílí. Mám strach jestli jsem vážně těhotná, prosím o váš názor :) Jo a ještě jeden dotaz, kdy jít k mudr aby už tam bylo něco vidět??? moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.2.12 16:09

Ahoj Vierrko, osobně bych pro zajímavost zkusila teh. Testik jiné znacky. Já jsem jeden den zkusila gs mamatest a rapidclear. Na testu od rapidu stěží viditelná čárka a na tom od gs čárka sice slabší ale dobre viditelná… Každopádně mrkni na web naseporodnice.cz, tam je takova casova tabulka výše hcg v moci - uvidíš, ze to rozpětí je poměrně velké, takže ti čárka klidně muže začít sílit až později. K doktorovi zajdi klidně hned, na utz sice ještě nemusí byt nic vidět, ale minimalne ti alespoň to tehotenstvi potvrdí krevním testem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.2.12 07:46

Ahoj Bjoučku, včera jsem byla na krev, musela jsem, protože jsem měla docela dost silné bolesti v podbřišku a dostala strach aby se něco nezkazilo. Mám potvrzené hcg v krvi jenže hraniční hodnoty, takže je ve hře mimoděložní těhulkování :( ale trošku jsem počítala a jsou u mě možné 2 termíny oplodnění jeden 31.1 to bych byla dnes asi 21DPO a druhý 5.2 a to bych byla dnes „teprve“ 16DPO, to by hcg ještě nemuselo být tak vysoké ne? a jak píšeš to rozpětí je moooc velké a u každé ženy jiné. na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět, protože podle paní doktorky jsem byla včera teprve 4+6 a to je podle ní hodně brzy. V pátek musím zase na krev ale to čekání mě ubíjí asi mě z toho klepne ! :zed: Nenapadlo mě, že ty začátky budou tak ztresující :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 08:39

vierruš… žádný strach. Když nic nevidí, hned straší s mimoděložním a to je nepravděpodobný. Ale říkaj to každé z nás, dokud není miminko vidět. Kolik jsi měla hcg???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
21.2.12 08:42

Mimi je vidět až po hcg 1000 a u mě bylo vidět až při hodnotě 4000 a to jen proto, že je malinký níž, než kde ho hledat měli :-) A to na to koukali 2 dr.n nemocnici. Až třetí ho našel a to na obyč utz. :hug: neboj se, já se taky stresovala a začala jsem krvácet. Mimisek je teda silnej, ale jak chytnu nerv, nebo strach, krvácím. Tak at zbytečně nedopadneš jako já. Oni opravdu jen kryjou sobě záda. Miminko se ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí