Jsem divná máma? Nezviditelňuju se se svýma ratolestma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
3.6.14 23:23

Ale jo byly tam matky ambicky, ktere deti poslouchaly na slovo… Ji ak ono stacilo aby ten prcek sedel mamce na kline, ale ani to od naseho prcka nemuzu chtit proste je to horka byci hlavicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.6.14 23:26

Soanpe…snad to pisu spravne :D tak s temi detmi v nasem pripade je na podiu rodic a delaji jen to, co normalne na hodine… U nas se jedna o hudebni skolu yamaha. Neverila bys jak se ty deti radi predvadi :D hlavne kdyz si stoupnou pred to publikum a vidi jak je vsichni se zajmem sleduji :D fakt neuveritelny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
3.6.14 23:48

Já si teda svou dvouleťačku neumím představit při jakékoli řízené činnosti, takže bych ji na besídku taky zrovna nehnala :nevim: ještě vůbec nechápe, že se něco dělat musí a musí někde vydržet na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
4.6.14 06:54

Prosímtě, ve dvou letech je malej, já bych nešla ani s tříletým, taky je tvrdohlavej, navíc předvádění se přímo nesnáším. Nikdy jsem s dětmi na takové akce nechodila, až ve školce začly. Dcera je exhibicionistka, kde může je na jevišti, moderuje, zpívala, všude se prosadila, ted na vysoké pořádá různé akce. V kom to je, prosadí se sám. A v kom není, ani čert nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
4.6.14 07:02

@Terrry tak předně myslím, že drtivou většinu lidí představení batolat nijak zvlášť kulturně nenaplňuje, to se dělá jen a jen kvůli dětem a je úplně jedno, jestli jim to jde nebo ne, prostě si to jen zkusí, nic víc ;) taky jsem nepobrala ty matky ambicky jenom proto že jejich dítě poslouchá, to bylo zlé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.14 07:06

@Terrry u dvouleťáka bych to vůbec neřešila, spíš mi přijde divný, že v tomhle věku vystupují. U starších už potom jo - ale učitelky vždy vybíraly děti tak, ať o zvládnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.6.14 07:08

@Terrry mám dvouleťáka a taky bych nešla, ale jeho by to nebavilo a byl by schopný tam buď zničit co najde, nebo bych ho chytala někde po hůrách…já s ním chodím nejraději ven, na hřiště na otevřené prostranství :mrgreen:
nějaké aktivity s dětmi jsem zkusila jednou a moje dítě asi nebude týmový hráč…od září ho chci zkusit občas do dětského centra a uvidíme jestli se sklidní :think:

na posled na maškaráku vydržel ani ne půl hodiny, všude jen lítal a pak chtěl pryč :roll:, takže jsem to fakt vzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.14 07:16

U dvouletého bych vůbec nic neřešila…
nechápu ty komenty, aby se uměl v budoucnu zařadit a seberealizovat.
proboha jsou mu dva…neboj, ve školce si představení užije až až :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.6.14 08:05

Tak to nechápu… nikdy, nikdy v životě bych s děckem nepředcvičovala na podiu 8o
Ve dvou letech je mu to úplně šumák :lol:
Předpokládám, že pak ve školce ho neodhlásíš v den besídky, aby to náhodou nezkazil 8)
Dcerka se školkou teď měli vystoupení - hráli divadlo o kůzlátkách. Bylo to vyvrcholení práce za celý školní rok a mají ve školce dva kluky, kteří začali chodit až nedávno - a ti nevystupovali. Chudáčci jsou teď doživotně poškozeni a mají nulové sebevědomí a už se nikdy nezapojí :roll: Normálně se jim to vysvětlilo, že děti už to dlouho trénují a oni už by se to nestihli naučit, tak se můžou na pohádku dívat jako diváci, ostatním dětem zatleskají a v dalším školním roce už taky budou trénovat od začátku a taky budou vystupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25240
4.6.14 09:04

Já si myslím, že ses nezachovala špatně. To tam cvičily takhle malé děti? Počkala bych rok a pak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
4.6.14 09:37

Je malý. Já si to vůbec neumím představit. Dcera by to tam zdemolovala. A pak by neskutečně řvala, kdybych jí měla usměrňovat a ona by chtěla něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
4.6.14 09:59
@Terrry píše:
Ahoj holky,
chtěla bych znát Váš názor. Nejsem typ maminy, která by se ráda se svými ratolestmi „zviditelňovala“. Mám dva kluky 2 roky a 3 měsíce. S dvouletým chodíme do Sokolínka (už tak jsem se musela přemlouvat, ale hecla jsem se a řekla si, že to dělám pro Kubíka, aby byl mezi dětmi). Dnes byla besídka a mohly jsme tam vystupovat, ale protože vím, že Kubíček je neposeda a mohl by to celé zkazit, tak jsem tam nešla, respektive šla ale jen jako divák.
Jak Kubíka znám, tak stejně nebude dělat to co ostatní a já ho tam budu honit a odtrhávat od věcí, které nemá dělat. Bála jsem se strhnutí pozornosti na svou osobu a tak to klukovi nedopřála. Na Sokolínku mi to je jedno ať si dělá co chce je přeci malej a nebudu ho nutit, ale v tomhle jsem zklamala, přestože bylo vidět, že by šel rád. Mám teď pocit viny jestli v něm nevybuduji nějaký komplex, když ho zas až tak nedružím, ale nemohu si pomoc, prostě to tak cítím:(( Máte to někdo podobně?

Prostě jsi taková no :) Já třeba nesnášel chodit na hřiště atd. mezi ty slepice co se umí bavit jen o dětech - a nedokáží pokecat o cestování, politice, kultuře, dovolených, práci… a pakárně doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale kvůli malé jsem ustoupila, děti miluje, ráda se druží a prostě jí nechci separovat. to je můj problém, že jdu radši do lesa :lol: :lol: :lol:

Asi bych kvůli dětem trošku „poupravila“ svůj postoj, co Ty na to? Oni to potřebují. A třeba si to také užiješ - po svém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
4.6.14 11:00

@Ketule007 mne jeste prijde ok, dokud se matky bavi o detech, ale nesnasim, jak na tebe cizi matka vychrli vsechny sve osobni problemy. Z tohoto duvodu se snazim hristim vyhybat v casech, kdy je tam narvano, ja mam na tyhle typy magnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.6.14 12:45

Tak určitě je to škoda, ale to už víš…Příště už půjdete nebo to nějak vymyslíš, aby s ním někdo šel. S neposedností dětí se na besídkách počítá, naopak si myslím, že i ty děti se víc snaží a chtějí se ukázat. Já bych šla a když by to nešlo, tak bych zmizela v průběhu. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí