Den dětí - dárky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ily
458
30.5.14 12:33

Den dětí - dárky?

Maminky rada bych se optala, jak to vlastne chodi na Den deti? Syn ma 19 mesicu, hracek ma spoustu, sladkosti skoro nedavame.. Je vubec nutne, aby neco dostal? A kdyz, tak co kupujete detem jeho veku? Ja si z detstvi vybavuju jen sladkosti a jeste v puberte nejake sminky.. A jak tento den „slavite“? Vylet? Cukrarna? Loni byl malinky, tak jsem to neresila.. Diiky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
30.5.14 12:34

Dárky ke dni dětí? To slyším prvně. Spis bych šla na nějakou veřejnou akci pro deti a maximálně může dostat velkou zmrzlinu :*

Příspěvek upraven 30.05.14 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
30.5.14 12:34

Mam 13 mesicniho a ano dostane neco: najist a napit :)

Myslim, ze neni nutny zadny darek, nemaj z toho „rozum“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
30.5.14 12:35

Ne dárek ne, pujdem na akci pro děti a tam mu koupíme něco dobrýho a třeba si i něco vyhraje.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.5.14 12:36

Nedáváme nic, vždy jedem na akci, výlet, i to stojí penízky, zmrzka, pití atd.
není to o dárkách ale zážitcích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Letos snad poprvé dostanou, ale spíš kvůli staršímu prckovi (tomu je skoro 5)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3

Nevidim duvod k darku ani pro starsi dite, i kdyz babicka si to nenecha vymluvit, ale pekny den je lepsi nez nejake darky…vylet, treba oblibene jidlo na veceri, nebo nejaky pohar :) proste pekny den, ktery si uziji deti s rodici, proc to placat materialnima kravinama

• Citovat
  • Upravit
4724
30.5.14 12:37

@Ily dárky ani omylem.. Výlet do ZOO nebo někam, kde si to dítko užije. Zážitek a čas společně strávený s rodiči je dle mně ten nejlepší dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
30.5.14 12:39

Tak já dárky dávám, nějaký blbůstky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Žádné hračky taky nekupujeme. Půjdeme na akci pro děti nebo prostě na nějaký výlet, tak jako vždy o víkendu a jako bonus je to skoro všude zaměřeno na děti, tak něco vyhraje. Věřím, že o případné sladkosti navíc se postarají babičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Syn 13 měs., dcery 2,5r. a 5,5r. každý rok jezdíme na oběd do Olympie do MC na den dětí (nejmladší bude mít ale domácí zásoby sebou :lol: ) jen to posuneme v týdnu asi, že zítra manžel nemůže.
A slíbila jsem jim kuželky a vhazovací kroužky, někde jsem viděla sadu na bedbinton, no prostě vymyslíme nějaký společný dárek pro všechny děcka na vyhrátí ven :kytka:
Loni dostali plastové židle na zahradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895

My budeme dělat taborak, se spekackama(máme jednou za rok),takže už se moc těší. a jinak bud nějaký dětský den nebo půjdeme na kola ještě se uvidí. hračky dávat nebudu max cokoladku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
30.5.14 12:41

Já určitě chci, aby děti věděli, že mají nějaký svůj den - tak jako je den matek a oni něco dělají. Samozřejmě to pžizpůsobím věku dítěte a u nás to bude o tom, že (snad) někam na nějaký den vyrazíme - hry, houpačky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
30.5.14 12:43

@Ily syn má 19m a teda den dětí fakt teď slavit nebudeme… natož dárky. Max si zajdem na zmrzku. Jemu je to stejně jedno, že nějakej den dětí je. A my vždycky na den dětí od mamky dostali jen drobnost. Jako třeba kaktus, čokošku nebo jsme šli na oběd. Ale dárky? To fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
30.5.14 12:43

Diky, vylet bychom chteli, podle pocasi, u nas poslednich par dni jen prsi..
Kupovat nic nebudu, maximalne si zajdem do cukrarny.. A mate pravdu, babicky vzdy neco prinesou..
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect