Den dětí - dárky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
30.5.14 12:44

@avm3 přesně tak, i já jsem moc ráda, že dostanu na den matek obrázek, kytičku nebo mi udělají snídani…dostanou sladkost, kterou běžně nekupuju a je jim vzácná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.5.14 12:45

Já bych s ním vyrazila na nějaký výlet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ily
458
30.5.14 12:47

@MarkétkaBeruška Pokud bude pekne tak mame v planu ZOO, letos jsme tam my ostudy jeste nedosli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.5.14 12:51

Kdo je z okolí Brna tak zítra v Olympii bude program pro děti, venku je i to hřiště, my tam byli dva roky po sobě na den dětí a paráda, děcka si soutěží, vyhrají, bonus jídlo je tam taky, prostě zábava na celý den,
letos nám to nevýjde tam jet přímo zítra, ale vynahradíme to děckám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736

Letos budeme slavit poprvé, dceři jsou 3,5. Loni jsme měli svatbu a přetím byla malá. Včera jsem jí ušila malinkého méďu. A někam vyrazíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

@Ily no tak to bude fajne, nevím odkud jsi ale tady v záp. čechách hlásí že bude slunečno, tak snad i u vás

• Citovat
  • Upravit
6806
30.5.14 12:54

A ja pujdu proti proudu… darek bude :pankac: vylet doufam taky, pokud pocasi dovoli… i kdyz vyletujeme nejen na den deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 12:57

My už máme velké dítě (16 let)- takže si zalezeme do postele, pustíme nějaký hezký film, k tomu pizzu a colu :- ) Když byl syn menší, tak jsme jezdili do ZOO, nebo na nějaký výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
30.5.14 13:00

Dcera dostane malý dáreček a pojedeme na výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
30.5.14 13:01

Souhlasim s @avm3 kdyz je den matek nebo den zen, taky jsme radi ze si na nas vzpomenou a dostanem treba malickost (a kolikrat tu pak ctu jak je mrzi kdyz si nekdo nevzpomene), takze i my dame synovi darecek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
30.5.14 13:03

U nás taky malý dáreček bude, já taky ke dni matek dárečky od nich dostávám tak by mi přišlo nefér aby oni neměli, jen teda zatím nevím co, teprve dneska půjdu něco vybrat, ale budou to jen drobnosti protože už jsme vážně vším doma zavaleni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.5.14 13:03

U nas darky ne, spis uzpusobime program, aby si ten den uzil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.5.14 13:05

Taky dárky nedáváme - jdeme na akce pro děti a tam si dá zmrzku nebo tak.

I když největší pecka bude MYČKA NA KAMINONY!!! :pankac: :mrgreen:
Máme ji v práci, tak už se týden těší, že se tam půjdem podívat - bude tam firemní Dětský den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.5.14 13:07

U nás dárky jo a i větší. Ale ke tpo tím, že má svátek a narozeniny v zimě, takže mu pak letní věci, nebo něco co si dlouhodbě hodně přeje, kupujeme na den dětí.
Výlety nějak nepovažuju zatím za dárek pro dítě, protože na ně jezdíme několikrát měsíčně. Takže v takovém případě by to byl den jako spoustu jiných během roku.

• Citovat
  • Upravit
322
30.5.14 13:10

Jestli nebude pršet, tak vezmu roční dcerku na den dětí od hasičů u nás na vesnici a tečka. A tak to bude i do budoucna. To nevím, kam bych ty hračky dávala :-) Jen ať se naučí radovat i ze zážitků a ne jen z hraček a čokolád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí