Den dětí - dárky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
30.5.14 23:44
@Ukulina píše:
To mě teda dovolilo. Mně zas divné připadá dávat spousty dárků miminům, která z toho nemají žádný rozum. :)

SPOUSTY darku mi taky pripada divne, je to druhy extrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.5.14 23:47

Dceři byly nedávno tři roky. Letos poprvé mi došlo, že je den dětí. Vůbec si nemyslím, že by chudinka o něco přišla. :nevim: Asi až bude ve školce a tam o tom budou mluvit, tak to bude jiné. Ale u nevědoucích prťat bych to fakt neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
31.5.14 00:47

@RadkaCh No to možná pochopily, ale takto to vypadalo jako, že ty jsi snacha fůrie. I mě ten tvůj první příspěvek zarazil. Jinak my taky občas dostaneme nemožné dárky, ale vždy s díky beru, protřídím a uděluji dle uvážení.

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
31.5.14 00:55

My někam vyrazíme, asi ne na klasický dětský den, protože naše dítko nesnáší davy a hluk a dáme nějaký drobný dárek - mám tu schované nové pexeso a omalovánky, tak možná to. Syn má teď skoro 23 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
12959
31.5.14 07:50

U nás se den dětí slaví. Jdeme dneska i zítra na akce pro děti, dostanou dort i dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
31.5.14 14:51
@IvetJas píše:
@RadkaCh No to možná pochopily, ale takto to vypadalo jako, že ty jsi snacha fůrie. I mě ten tvůj první příspěvek zarazil. Jinak my taky občas dostaneme nemožné dárky, ale vždy s díky beru, protřídím a uděluji dle uvážení.

To si o mně mysli, co chceš :lol: Mně nejdo o konkrténí dárky. Ale jak říkám, do této diskuze ne. Jestli chceš, soukromě ti to vysvětlím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
IvetJas
1.6.14 14:32

@RadkaCh :mrgreen: v pohodě, já jen, že ten příspěvek tak prostě vyzněl.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.6.14 17:32
@IvetJas píše:
@RadkaCh :mrgreen: v pohodě, já jen, že ten příspěvek tak prostě vyzněl.

Je to možný. já byla tento týden docela v ráži, tak se to možná podepsalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17058
1.6.14 21:18

Tak holky, co jste dávaly dárky, jaké měly úspěch. U nás teda super, hned ráno dostala tutu sukýnku, křídla, čelenku a byla v tom až do večera, jela tak i na návštěvu :mrgreen: No a zapoměla jsem ještě na jeden dárek-knížku s úkolama a samolepkama, tak ji dostala večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
1.6.14 21:21

Tak my byli vcera v ZOO, maleho to vubec nezajimalo :cert: lital a hledat prolezacky. Dnes dostal od babicky doktorku a bazenek na zahradu, ja mu jen poprala a odpo jsme vyrazili na ranc a hriste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
1.6.14 22:32

My mu koupili vlackodrahu, s masinkou na baterky a uspech veliky, nejradsi by ani nesel ven a vecer spat.. jinak bysme teda takhle drahy darek na den deti nekoupili, spis drobnost, ale zacal byt blazen do masinek, narozky uz mel a svatek az v listopadu, ale ta radost stala za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.6.14 22:35

Mně pro kluka dárek nestihl dorazit (vysněná mašinka k vláčkodráze), ale nezná čas, tak to nevadí. Navíc dneska mu bylo od rána mizerně, že ani neměl na nic náladu. Takže si to užije se zpožděním.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML