Den dětí - dárky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
30.5.14 13:15

Jo dostane něco malého a půjdeme na pohádkový les :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
30.5.14 13:17

My půjdeme na nějaký program ke Dni dětí, pak dostanou nějaké sladké, v neděli jim udělám oběd podle jejich přání. Máme teda už starší děti. Dárky nedáváme, ani babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.5.14 13:18

Já mám nachystanou pro děti novou soupravu na písek. Koupila bych ji stejně, takhle to budou mít k svátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
30.5.14 13:21

Nevidím nic špatného na tom, aby děti dárek dostaly.Jak už tu bylo zmíněno-oni nám vyrábí dárek ke Dni matek. Starší dostane Tutu sukýnku, čelenku a křídla, mladší novej dudlík :mrgreen: A na výlet pojedeme, ale v Po, davové šílenství v neděli bych nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.5.14 13:24

Nedostanou nic, nevidím důvod, proč by měli :nevim: navíc v tom věku z toho nemají rozum :think:
Já si z dětství pamatuju sladkosti, nebo výlet na bazén nebo pouť a cukrovou vatu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.5.14 13:27
@subsomi píše:
Nedostanou nic, nevidím důvod, proč by měli :nevim: navíc v tom věku z toho nemají rozum :think:
Já si z dětství pamatuju sladkosti, nebo výlet na bazén nebo pouť a cukrovou vatu :oops:

protože je den dětí? Sama nejsem zastánce velkého slavení, darů a tak, ale vyrazit někam na výlet na zmarku nebo na pohádkový les mi přijde fajn. A mmchdm tobě by bylo také asi líto kdyby se tvé děti v budoucnu vykašlaly na den matek se slovy nevidím důvod proč bych měl ti něco maminko dávat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
30.5.14 13:29

@Ily neslavíme nic - půjdem na dětský den a na koncert /pokud bude dobré počasí/. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.5.14 13:32

@MarkétkaBeruška
Ale já píšu, že z toho nemají rozum. Mám dvojčata rok a půl staré, oni nerozlišují slavnostní den a běžný den. A zatím mě se dnem matek ignorují :think:
Psala jsme co si já pamatuju z dětsví a tak nějak to plánuju až to budou více vnímat, možná už příští rok :think: ale nyní je jim jedno, kdy jdeme na bazén a kdy jsu na hřišti s prolézačkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
30.5.14 13:33

Devatenáctiměsíční dítko bych neřešila.
Já chtěla původně napsat, že u nás nic nebude, jen nějaká akce, pokud bude počasí přát. Ale jak píšete, děti na den matek pro nás tvoří a přejí nám. Takže se musíme s mužem zamyslet, jak to bude u nás. ;)

Slavíte někdo den otců? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
30.5.14 13:34

Tak u nás slaví, máme 2 děti kluka 3,5 a holčinu necele 2 roky. Nechala jsem jim udělat společný dětský dort a pro každého mám malý dárek /cca 300,–/, odpoledne přijde babička s dědou a zítra jedeme na výlet do Mirákula, aleto podle počasí, když bude pršet, tak pojedem v neděli. Slyšela jsem na to docela chválu, tak to jedem vyzkoušet, ikdyž to teda máme kus cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.5.14 13:34

@subsomi jo jasně, to chápu že nevnímají, ale i tak bych ten den vzala jako den dětí, nějaké ty dobrůtky, program…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.5.14 13:35

Nevím, proč, ale tchyně tu potřebu dárků ke dni dětí má :nevim: Teď, když je mu necelý rok, tak je mi to celkem jedno, ale časem to zatrhnu. To radši vyrazíme na nějakou akci, je jich v ten den dost.

• Citovat
  • Upravit
6842
30.5.14 13:37

@MarkétkaBeruška
program vymyslíme podle počasí :think:
ale oni nepoznají jestli jedeme na bazén protože je den dětí, nebo protože chceme :nevim:
a dobrůtky teda neeeee maximálně ovoce, ale to i tak dostávají denně, takže nepoznají, že je něco jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.5.14 13:43

@subsomi jasně ale ono podle mě nejde tak úplně o to jestli poznají že je 1.6 jde o to užít si fajn rodinný den

• Citovat
  • Upravit
74217
30.5.14 13:44
@subsomi píše:
Já si z dětství pamatuju sladkosti, nebo výlet na bazén nebo pouť a cukrovou vatu :oops:

A když bude den matek, taky svým dětem řekneš nevidím důvod proč bych měla něco dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí