Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepíšeš, jak dlouho jste spolu byli. Každopádně tomu dej čas, podle mě to zase „naskočí“.
Nebude to tím, že máš ex, chtě nechtě, stále v srdci? ![]()
Dej tomu čas, tlačíš na pilu a zbytečně. Pokud jsi jinak spokojená, tak si užíj být single, i to přináší výhody..
![]()
Mě chlap taky se.re.., ale jakmile už jste rodina, nemůže se člověk jen tak zvednout a odejít
![]()
@Julča001 dva a půl roku, bylo to s nim jak na horský dráze…priorita byla prace a rodina a pak ja az me poslal uplne k šipku
@Zwetta píše:
Nebude to tím, že máš ex, chtě nechtě, stále v srdci?
Dej tomu čas, tlačíš na pilu a zbytečně. Pokud jsi jinak spokojená, tak si užíj být single, i to přináší výhody..![]()
Mě chlap taky se.re.., ale jakmile už jste rodina, nemůže se člověk jen tak zvednout a odejít![]()
Mam…mam a hodne…nikdy jsem tam nikoho tak hluboce nemela a proto i ten strach ze uz nebudu schopna tam pustit jinyho
@Anonymní píše:
Mam…mam a hodne…nikdy jsem tam nikoho tak hluboce nemela a proto i ten strach ze uz nebudu schopna tam pustit jinyho
Tyhle pocity zažila asi každá žena a ne jednou. Věř mi, že je to normální stav a čas zlomené srdce zase zahojí nebo alespoň otupí ![]()
Prostě jsi pořád zamilovaná, tak logicky proč bys měla mít chuť na sex s někým jiným. Ale přejde to ![]()
@Anonymní píše:
Ale budeš… jen tomu musíš dát čas a nespěchat
![]()
A jakou pomoc bys jako chtěla vyhledávat? z dlouhodobého vztahu se můžeš dostávat i roky
@Anonymní píše:
Ahoj holky…zila jsem 8 let v manzelstvi a po rozchodu jsem mela partnera, se kterym to byly spise jen vikendy a jen kdyz on chtel…ukoncil to pred 4mi mesici a ja mam od te doby blok k chlapum…pritom bych nekoho vedle sebe chtela, pohladit, pritulit a byt si oporou ale nejsem schopna jit na rande…predstava sexu s nekym jinym me navaluje…stale mam v srdci byvaleho a bojim se ze to tak zustane…rady jako musis to prekonat fakt nepomahaj, proste nejsem stroj…a to byvaly nebyl krasavec ale predstava delat neco s kymkoli jinym tak radsi budu sama…spis me zajima, jestli je to 4 mesice po rozchodu ok a chce to cas nebo vyhledat pomoc? Jak jste to mely vy? Stalo se vam to nekdy? Me poprve…jindy jsem byla schopna mit nekoho aspon na sex a ted vubec.
Ahoj, nezajdes nekdy na rande? chce to cas vsechno..
Hele, me stacilo s jednim jen tak neco (ani city tam nebyly) a 3 mesice jsem se nemohla na ciziho chlapa ani podivat…
Neboooj, dej si cas, nic nelamej, budes mit jenom zbytecnej blok. Nejdriv si to odtruchli, i kdybys mela byt rok nebo i vic sama. Kasli na nazory ostatnich. Ted je moderni nemoci bez sexu vydrzet a furt schanet nabíječe, za me je to blbost. Jsi normalni zdrava zenska s bolavym srdcem po rozchodu
to bude dobry ![]()
@Anonymní píše:
@Julča001 dva a půl roku, bylo to s nim jak na horský dráze…priorita byla prace a rodina a pak ja az me poslal uplne k šipku
zkušenost bohužel mám a pomohl zase jen „převozník“, jinak mě to trvalo dva roky. Takže čtyři měsíce je fakt jen začátek. Pomohlo nesledovat sociální sítě, vymazat telefon, nenarážet na něj někde „náhodou“. Opravdu zde neplatí nic jiného, než sejde z očí, sejde z mysli. Bohužel jsme se občas stýkali i pracovně, takže tam mi to pak naskočilo a opravdu trvalo minimálně ty dva roky, než to bylo tak nějak zhruba v pohodě.
@hopsalka Mam to stejne…tak 1× za 14 dni ho vidim pracovne…chce byt kamarad protoze se s kazdou byvalou preci bavi a me to nedela dobre…nechci o nem nic vedet ale kdyz se ozve neumim neodepsat, jelikoz resime i obcas neco pracovně…ale snazim se to maximálně eliminovat…no co tak budu dva roky sama a jak pisou ostatni, nebudu tlacit na pilu a proziju a odziju si to ![]()
Nejsi divná. Já měla takovou averzi vůči mužům, že jsem žila spousty let ve vztahu se ženou, i když lesba nejsem.
Tak já jsem se z rozchodu dostávala 4 roky a to 2×, takže 8 ztracených let, ale jinak to nešlo.
@Anonymní píše:
Nejsi divná. Já měla takovou averzi vůči mužům, že jsem žila spousty let ve vztahu se ženou, i když lesba nejsem.
A to ti nevadilo ji třeba blízat, když nejsi lesbička?
Ahoj holky…zila jsem 8 let v manzelstvi a po rozchodu jsem mela partnera, se kterym to byly spise jen vikendy a jen kdyz on chtel…ukoncil to pred 4mi mesici a ja mam od te doby blok k chlapum…pritom bych nekoho vedle sebe chtela, pohladit, pritulit a byt si oporou ale nejsem schopna jit na rande…predstava sexu s nekym jinym me navaluje…stale mam v srdci byvaleho a bojim se ze to tak zustane…rady jako musis to prekonat fakt nepomahaj, proste nejsem stroj…a to byvaly nebyl krasavec ale predstava delat neco s kymkoli jinym tak radsi budu sama…spis me zajima, jestli je to 4 mesice po rozchodu ok a chce to cas nebo vyhledat pomoc? Jak jste to mely vy? Stalo se vam to nekdy? Me poprve…jindy jsem byla schopna mit nekoho aspon na sex a ted vubec.