Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pauznuto
Vmísím se… ja spim normálně v krajkové noční košili; v zimě dlouhý nwbo v létě krátký rukáv, délka ke kolenům. Je to bavlna s krajkou. Saten teda nemusim..to mam jen jako župánek přes. Ale jako župánek vyhrává bavlněný saten s výrazným vzorem. vytahané triko nebo takové ty košile jako triko se mi vubec nelibi. A asi by se to nelíbilo ani mamzelovi. Rada se vecer libim - sobe i jemu. Deti máme tri. A hospodyni nemam.
A ked spim nahy pocita sa to ako holcici obleceni alebo nie? A ak na mne lezi partnerka tak technicky mam na sebe holcici, alebo?
Ako sorry za prudenie, ale ako ti pisali aj predomnou spi si v com chces, ked sa ti paci jednorozec daj si jednorozca, ked sa ti paci harry potter daj si harryho potera. Nikomu z nas (dufam ze mozem takto zovseobecnovat) na tom nezalezi.
Na com mi ale zalezi aby si odomna nechcel aby som ti tlieskal, radoval sa z tvojho noveho pyzamka, uvolnoval ti cestu aby si sa v nom mohol predvadzat a podobne.
Ked sa tesis ty a paci sa ti to tak - super, nevidim dovod preco by si sa mal obmedzovat nejakymi spolocenskymi konvenciami v dnesnej dobe, ale prosim neobtazuj ostatnych.
Abych to tu uvedl na pravvoj miru “holcici zivot” tak proste doma nosim normalne sukne saty croptopy miluju treba hellokitty ale normalne venku ne, ale proste spim v suknich obcas v satech a pritahuje me hrozne pvc saty atd,
Date mi nejaky typ kde mam najit holku ktera ma stejne zaliby (ne ze se obleka jako kluk) ale ve smyslu toho ze to proste bere normalne a bere to v pohode diky za radu kde takove zeny hledat 😇
@osmi píše: Více
Bohuzel je to realita mam to tak a proste ikdyz to zni smyslene tak bohuzel ne, rikam jak to aktualne ted mam
@normalni zena píše: Více
Prave ze spim v sukni a topu nocni kosile se ki nelibi
@Daneceeek píše: Více
No jo, jenomže holčičí život není jenom o tom oblečení, že jo? ![]()
A zkoušel jsi třeba někdy nosit i takovou MS vložku nebo jí mít celou noc i v těch vedrech?
Teď už si srandu fakt nedělám…
@Černá Madonna píše: Více
Vlozku ne, podprsenku obcas jsem ve vedrech mel ale to je sila ale zeny na to jsou asi vic zvykli ![]()
Tak možná cosplay komunita by k tomu obecně mohla být shovívavější?
@Černá Madonna píše: Více
Jo tak tomu budu opravdu věřit.
![]()
Ale možná, že kdyby si to fakt vyzkoušel, že by zase honem rychle chtěl být za toho chlapa.
![]()
No tak vidíš, že ty ženy to přece jen, nemají vůbec jednoduchý…
A to je jen obyčejná šprnda. ![]()
Ale tu vložku ti doporučuju vyzkoušet taky, aby si to měl se vším všudy a necítil se pak úplně zbytečně o něco ochuzenej. ![]()
@normalni zena píše: Více
V nočních košilích běžně spávají i muži teď a dle sortimentu a množství třeba v textilu Jitex jich rozhodně nebude málo, navíc jednoho mám doma, ten pyžamo s kalhoty ma jen na spaní mimo domov…
S nově založeným nickem jsi troll nebo provokatér - záměrně přidáváš pro rozproudění diskuse a jinak jsi transbuzna jako vyšitá a tím urážím inteligentní homosexuály, kterých znám mraky…
@Heduš Homolková píše: Více
Zajimave takze kdyz jste si poprve zalozila ucet a udelala chat tak jste hned byla troll? Jen jsem rekl jak to mam je to muj osobni nazor a vim o cem mluvim kdyz jsem v tom nejakou dobu, navic mam ponokamaradu kterym tohle nevadi, jsem normalne na holky normalne s holkami komunikuji, ale orientaci tu asi resit nebudeme vid, neznate me takze zadna “transbuzna” nejsem. ![]()