Rád spím v holčičím oblečení - jsem divnej?

6
13.8.26 00:22

Jsem divnej?

Ahojte no je to tezky se tu nejak vyjadrit ale chtel bych znat i vas pohled na moji situaci..
Tak zaprve abych upresnil kdo jsem, jsem kluk a aktualne je mi 21 a od svych 14let prakticky ziju takovym holcicim zivotem, ale preskocime do soucastnosti mam problem v tom ze jsem nejakou dobu spal v holciim obleceni jakoby obcas mozna i komplet a proste jsem ted byl na tyden pryc kde jsem byl normalne ve svem klucicim tak asi orvni 4dny to bylo v pohode a ten dalsi den jsem se probudil asi ve 4 rano a hrozne jsem mel nutkani si jit to koupit a proste celkove muj spanek byl bez toho uplne na nic jsem divnej mel bych se jit snad lecit nebo tak ja uprimne nevim co mam delat uz asi po 3 jsem se snazil s holciim obleceni skoncit a byt klukem ale nejde to.. muzete mi dat nejakou radu? Dekujuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17130
13.8.26 00:47

Spi si v čem chceš, hlavně když se tak budeš cítit dobře a bude se ti krásně usínat. :P
Třeba já, teď v těch vedrech spím úplně nahá, ale i přesto všechno, musím mít v náruči svého plyšového miláčka Lexíka. :srdce:
Sice je to malý lední medvěd, ale je multifunkční. Tzn., že v zimě zahřeje a v létě je mým věrným společníkem… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1954
13.8.26 01:04
@Daneceeek píše: Více

Psychiatr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
13.8.26 05:31

Co to znamená, že žiješ holčičím životem? Bojíš se sám chodit v noci venku? Máš nižší plat než tví kolegové? Jsi posuzován hlavně podle vzhledu? Je na tobě většina starosti o domácnost? Nebo jak si to máme představit? :think: A co znamená, že spíš v holčičím? To máš extrarůžové pyžamo s třpytkami, duhovými jednorožci a nápisem „jsem holka“? :think: Mě teda připadá, že zrovna věci na spaní bývají dost genderově neutrální…ale asi to posuzuju podle sebe. Já spím v ničem, v triku nebo triku a kraťasech, záleží na teplotě.

Zakladateli, pokud máš nějaké nejistoty a otázky ohledně tvé identity, konzultace s psychologem/terapeutem neuškodí. Na léčení nejsi, vždyť tím nikomu neubližuješ, i kdybys spal v jánevímčem. Divný? Možná. Nestandardní? Asi jo. Vadí to něčemu? Asi ne. Spánek je důležitý, tak se o něj nepřipravuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35028
13.8.26 06:39
@Daneceeek píše: Více

Co znamená, že jsi žil holčičím životem? Jestli jsi divnej? Těžko říct. Líbí se ti holčičí oblečení, no, zvláštní to sice je, ale nikomu tím neubližuješ. Jestli tě to trápí, tak psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.8.26 07:17

Tak tohle mi nepřijde jako reálný příspěvek. :D A pokud ano, tak je to úplně v pořádku, spát můžeš v čem chceš, jen si to pak ráno nezapomeň svléknout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66266
13.8.26 07:21

Divný je každý, který si tu vymýšlí podobné ptákoviny. A že jich v poslední době je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 07:27

Možný je všechno nicmene běžně to není. Najdi nějakou rozumnou rovnováhu.
Muj muž miluje byt oblečený jako žena. Ale deti to nevi a ani nikdo další. Jen ja. Me se svěřil hned na začátku a dokážeme to do života občas zapojit. Treba na podzim chce chodit jako holka tancovat.Ale jinak je s roli chlapa spokojeny. Musis si ten optimální způsob života ( pro tebe) najit sám. A dobry psychoterapeut pomůže. Manžel jednou sel jako holka na svoji psychoterapii (řešili jame zrovna velké rodinné problémy a chodili jsme oba. Pani terapeutka byla profík. Ani nehla brvou a přivítala se s ni jako s ženou.
V životě jde i o jiné věci než o fetiš a sex. I když je normalni to v životě mit. Jen to neni středobod existence.
Takze: delej si co chceš, jen sám sobě neubližuj.

• Citovat
  • Upravit
4427
13.8.26 08:41

Psychiatr a psycholog snad pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2174
13.8.26 08:50

Jo jsi divnej… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.8.26 11:27

Co je holčičí oblečení na spaní? Spousta holek spí v tílku a trenkách. Jestli myslíš noční košile, tak v těch běžně spávali i muži. A určitě jsou pohodlnější než trenky. Myslím, že je úplně fuk, v čem kdo spí. Mrkni na Křečka v noční košili, přijdeš na jiné myšlenky
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
13.8.26 11:36
@Pauznuto píše: Více

Jenom pozor, ještě by se mu při tom holčiçím životě mohlo stát, že ho odborníci odbyjí jako hysterku, hodí jeho problémy na rozhozený cyklus a předepíší mu HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.26 12:04

Vy to nechápete - podobně typy spí v krajkových nebo saténových luxusních košilkách. Ne v pohodlných vytahaných trikách nebo asexualnich pyzamech. O tom to totiž je - byt upravena.

• Citovat
  • Upravit
625
13.8.26 12:25
@Anonymní píše: Více

No nechápeme, proto se všichni ptáme, co si pod tím máme představit :nevim: Asi někde na světě bude existovat upravená matka malých dětí, která spí v luxusní saténové košilce…ale já takovou neznám. My obyčejné ženy spíme v pohodlném oblečení (nebo bez) a jsme rády, že vůbec spíme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.8.26 12:29

@Pauznuto Jo, ale ta matka v saaténové košilce bude mít určitě i hospodyni a chůvu
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky