Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky jseme na dovolené s dětmi 2 a 5 a svagrovou(abratr od maže la) oni děti teprve plánuji, ona pracuje v Mš, moje holky ji miluji, ale mě se zdá, že až moc, pořád chtějí být s ní.. Me to začíná vadit, manžel mi říkal ať si užij volna.. Jsem blázen když zarlim na svagrovou.. Ráno se třeba probudí a hned tam leti
Teta jim je vzácná a s dětmi to umí. manžel má pravdu - neřeš to a užívej si volna ![]()
Asi to signalizuje, že by sis měla najít i jinou náplň života, než jsou děti.
Když děti letí ráno pryč, tak bych se jednak dospala, pak bych zamkla dveře a užila si s manželem.
Manžel to vidí reálně, ty dětinsky.
Naše dělá to samý, klid. Buď ráda že mají hezký vztah, já bych jako bezdětná na takovou dovolenou nejela ![]()
Co by za takové all inclusive hlídání na dovolené mnozí dali. Pokud to švagrové nevadí, využila bych toho na maximum, šla bych plavat, do muzea, do lepší restaurace, prostě se věnovala aktivitám, u kterých se moc nehodí honit rozjívené předškoláky.
@veruka85 Dcera taky miluje švagrovou, moji ségru, s babičkou je jedna ruka. Bych se uzarlila
Naopak, užívej si to a odpocin si!
Co tak sleduju, tak vsude stejne… Vsude lip nez s mamou a tatou
jen si to uzivej a bud rada, ze to nejsou mamanci. Teta je porad jenom teta, neboj, tebe a tatu milujou
vubec si to neber tak osobne. S tetkou je sranda a je to zmena, tak je nech, at si ji uzijou ![]()
@veruka85 jako malá jsem zbožňovala tetu a strejdu..Ale máma je máma to se neboj.
Já jsem ráda když syn tu a tam preferuje vic babičku a hraje si sní..Já mám klid.
@veruka85 jeee to je ale super, to by se mi taky líbilo mit takovou hodnou švagrovou!!!
ja jsem nadšena, kdyz syn chce k někomu jinému a na me si ani nevzpomene. Je to pro me důkaz o tom, ze vi ze jsem jistota a nemusí se o me bát, ze jsem vždycky tu. A proto se nebojí jít i jinam. Deti (v normálních případech, nemyslím patologické rodiny) nikdy mámu nevymění, neboj
ty jsi ta top, stred jejich vesmíru. Teta je jen Čupr rozptýlení. ![]()
Já bych zatáhla žaluzky a dospávala. Nebo si v posteli četla. Kdyby byl přítomen manžel, zamkla bych se s ním v ložnici ![]()
@veruka85 píše:
Holky jseme na dovolené s dětmi 2 a 5 a svagrovou(abratr od maže la) oni děti teprve plánuji, ona pracuje v Mš, moje holky ji miluji, ale mě se zdá, že až moc, pořád chtějí být s ní.. Me to začíná vadit, manžel mi říkal ať si užij volna.. Jsem blázen když zarlim na svagrovou.. Ráno se třeba probudí a hned tam leti
To musi byt uzasna dovca. Nezbyva nez zavidet.
@veruka85 píše:
A to nejste ráda? Já vždycky když byla u našich, tak jsem si chtěla odpočinout a vyrazila sama třeba do lesa si pročistit hlavu a být chvilku v klidu, něco si přečetla, někam si zajela.
Holky také mají tetu rádi, protože s nimi plno věcí podniká, vyrábí, je akční. Její kluk je zase raději se mnou, když tam přijedeme. Říkal svojí mamce, že teta se hezky směje. Moje dcera zase říkala, že chce jet za tetou, že je pozvala. Myslím si, že je to v pořádku. Maminky řeší i plno provozních starostí a už je to taková ponorka. Naopak bych byla ráda, že děti se pomalu osamostatňují a nejsou závislé na mámě. Spíše bych se zamyslela nad tím, jak si to užít bez dětí, abyste na ně nebyla tolik vázaná. Pokud to švagrové nevadí, tak bych to neřešila. Ale zase možná rozumnou míru, aby si užila dovolenou i ona. Ale asi s tím počítala, když s Vámi na dovolenou jeli.
Také bych brala takovou tetu. My jsme měli do nástupu do školky, děti „na krku“ prakticky nonstop a bylo toho opravdu už někdy moc, někdy bych si také ráda odfrkla. Jinak vše už bylo psáno - s mámou jsou pořád, teda je prostě něco jiného, nového, takže neřeš a užívej volna, děti si užiješ ještě dost.