Jsem jen posedlá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
19.10.21 22:57

Pozri film „Teorie tigra“ aspoň uvidíš, ako takéto fúrie dopadnú a prečo chlapi od nich radšej zutekajú. Ale tam to skončilo relatívne happy endom čo v normálnom živote nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
19.10.21 23:06

Řekla bych, že nejefektivněji nějakou terapií. Anebo si najít chlapa, kterýmu to vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12636
20.10.21 07:50
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem s přítelem 5 let. A momentálně procházíme krizi. Před víc jak půl rokem se semnou přítel rozešel a začal se scházet o 20 let starší ženskou. Přítel mi to řekl když se sní začal scházet jen chodili ven.Po rozchodu jsme bydleli u sebe takže jsem ho měla pod kontrolou chodíval sní většinou max na 30 min.
Po 2 měsících jsme se vrátili k sobě. A já od té doby mám deprese, obviňují ho stále že si sní píše i když nemám žádný důkaz jsem posedlá tím že si píše a přitom on je celé dny doma nikam nechodí, telefon mi ukazuje sám abych se přesvědčila. Už to trvá půl roku co ho takhle obviňují. Myslíte že by semnou stále byl? On tvrdí že kdyby si sní psal tak už dávno netrpí tyhle řeči. Nevěřím mu protože už mě jednou zklamal ohledně psaní ze svoji ex.

To znam, presne moje mama, terie tygra jak vysita, ale tatovi to asi vyhovuje, nebo si zvykl. Snazim se nebyt taky takova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí