Jsem levná holka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
25.8.19 20:34

Nymfomanka, a jak presne zni dotaz?

Zavislost na sexu je svina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
25.8.19 20:37
@Chauvinist píše:
No jo, seš. Ale to nevadí.
Pošli mi kontakt a fotku a já to za pětikilo dám kámošovi, ať aspoň někdo dobře vydělá :P

To byla vždycky moje parketa. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.8.19 20:38

@Barfiy
Nic, co by nešlo vyléčit přísným půstem a bičováním, nebo alespoň navýšením pracovních povinností. Těch má zakladatelka zjevně málo, že má roupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.8.19 20:39

Presne tak, pan doktor Nespor by si s ni poradil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.19 20:40

Já nesnáším, jak chlapi, když ojíždí všechno, co chodí, jsou normální a prostě chlapi, ale holka, která má ráda sex je hned běhna. Zakladatelko, pokud to ustojíš sama před sebou a budeš se dostatečně chránit před nemocemi a jinými nástrahami, tak směle do toho. Co je komu po tom? Já mám taky ráda sex, ale nemohla bych se pak na sebe podívat do zrcadla, takže jsem už 17 let s jedním, který to poslední roky moc nemusí, no. Ale mám jiné hodnoty, které jsou pro mě velmi důležité, moje rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.8.19 20:46

@S.Berankinová presne tak, zenska, samoce evolucne jede po majetku, obecne receno po zdrojich (ale to hlavne poslednich 10K let, co se clovek usadil a zacal se zemedelstvim), aby si zajistila sebe a potomstvo, samec evolucne jede po tom, aby potomstvo rozsiril… A to je mnohem starsi koncept. To je zkratka koncept vyvijejici se miliardy let, zbytecne o tom diskutovat, kdyz je to fakt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
25.8.19 20:49

Delej si co chces, nekdo se musi takhle vylitat. Chlapi to delaj taky a nikdo je neodsuzuje. Uzivej si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.8.19 20:54

Taky se mi libi i neco mimo manzela, ale nemusim mit vsechno, co me napadne. Nekoho sbal a uvidis, jestli budes mit preletave touhy porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
25.8.19 20:59

Můžeš si dělat co chceš, jestli budeš lehká nebo levná, nebo jiná, když tě to baví… Další věc je jestli taky bude zájem na druhé straně, to že tebe přitahuje každej druhej, ještě nic neznamená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
25.8.19 21:01
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym ale mám takový problém, Když jsem začínala s partnerem spali jsme spolu často, chuť byla velká.. Ale jak měsíc plynul už mě to s ním vůbec nebavilo, ani jsem se nevzrušila, jen když jsme se dlouho nevydeli nebo zkoušeli nové extrémní,, kousky,, což ale taky nejde pořád, dosáhnout orgasmu pak bylo i nadlidský úkol.. Byly jsme spolu druhým rokem a já zase začínala mít chutě, a velký.. Bohužel, na všechny sexy chlapi krom něho.. Milovala jsem ho tak já nikoho, byl pro mě vším, ale přitahuji mě jiný, teď jsme po rozchodu protože nám to přestalo klapat (z jiných problémů) a já mám, chuť,, na každého hezkého kdo projde kolem, a jak bych to řekla, pokud vidíš že to je takový ten frajirek a žádná romantika, vzrušuje mě to ještě víc, přitom to nikdy nebyl můj typ, vždy jsem byla na romantiku.. Nevím co mám dělat, bránit se tomu nebo nebránit ale být za,, levnou holku,,? Jestli mi rozumíte.. Dítě nemám a beru HA ale to už přes roky.. Dekuji

Tak jestli s nima pujdes zadara, tak levna určitě ses

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
25.8.19 21:04
@Alušáček píše:
Můžeš si dělat co chceš, jestli budeš lehká nebo levná, nebo jiná, když tě to baví… Další věc je jestli taky bude zájem na druhé straně, to že tebe přitahuje každej druhej, ještě nic neznamená :lol:

Jo, možná ji ani nic jinyho nezbyde než aby sla zadarmo.. Aby nakonec ještě nemusela platit ona jim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
25.8.19 21:39

Pokud nikoho nemáš a dostatečně se chráníš před nemocemi a nebezpečím, není proč se omezovat. Spousta žen tady i jinde ti řekne, jak jsi špatná, nebo se ti vysměje. Věř mi, že leckdy mají v hlavě stokrát horší věci než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.8.19 21:41
@Barfiy píše:
Presne tak, pan doktor Nespor by si s ni poradil :-)

Pan doktor Nespor, jo? Ten, co působí jako latentní gay a věnuje se jen léčbě chlapů závislých na alkoholu? Protože nemusí ženský? Tak jo, hlavně pan doktor. Na ty jeho veverky a znelej smích jsem naprosto alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
25.8.19 21:56

Ale ty jeho moudra plati prece na kazdou zavislost! Nejen na alkoholiky. A tohle je typicka zavislost na sexu jak z prirucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
25.8.19 22:00

@Barfiy Četla jsem někde, že pan doktor Nešpor je závislý na česneku. Holt jsme jen slabí lidé, každý máme nějakou slabost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová