Jsem moc vysoka?

Anonymní
1.5.22 17:26

Jsem moc vysoka?

Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
1.5.22 17:28

Máš úplně normální krásnou výšku. Kamarádka je stejně vysoká, jako ty. A závidím jí její krásné dlouhé nohy!!

• Citovat
  • Upravit
2654
1.5.22 17:34

Však to je krásná výška. Já měřím 164 a zas mi říkají, že jsem docela malá. Úplně si to nemyslím, ale vyslechla jsem to mockrát. Takže pro změnu poslouchám proč si nekoupím nějaké pěkné podpatky. Mám totiž všechny tak těch 5 cm a víc už neuchodím.
Ty ber svou výšku jako přednost :) a vyprdni se na nějakou kritiku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27670
1.5.22 17:37

:mrgreen: klid jsem vyšší a znám ještě vyšší holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
1.5.22 17:38

Mám o centimetr víc a nějaké poznámky byly jen na základce, když jsem byla nejvyšší ze třídy. Taky mi říkaly žirafa. Ke konci školy už v pohodě a pak už to nikdy nikdo neřešil. Tahle výška je v podstatě celkem průměr, tak nechápu ty řeči od rodiny. Já mám v rodině spíš menší lidí než jsem já a žádné poznámky nikdy nikdo neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
1.5.22 17:39

Nejsi moc vysoka. Ja mam 173. Bydlim v zahranici, kde jsem teda vysoka, protoze tady jsou samy maky lidi, ale v CR si pripadam prumer.

• Citovat
  • Upravit
22566
1.5.22 17:39
@Anonymní píše:
Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

175 je normální výška, jseš možná vyšší, ale určitě ne „moc vysoká“. Pokud jsou ale ostatní v rodině jako já, tak pak ano, jseš pro ně vysoká. Měřím 160cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
1.5.22 17:40

Mám 180 :nevim: stejně s tím nic neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.5.22 17:40

Trochu moc vysoká je podle mě holka od 185 cm vys. 175 je naprosto úžasná výška.

• Citovat
  • Upravit
2439
1.5.22 17:41

Ty já bych ty kecy nějak odpálkovala. Nejlépe, tak aby je to příště přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
1.5.22 17:42

Je fajn, když řeší lidi kraviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.22 17:43

Ja mam 186 a nohu 44. To je teprve nářez :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.22 17:43

Ahoj, měřím 180cm a už od puberty s tím bojuji, že mi každý říká že jsem až moc vysoká :lol: :nevim: a někdo občas i záviděl moji výšku, takže si z toho nic nedělej, máš krásnou výšku

• Citovat
  • Upravit
3913
1.5.22 17:46

Moje kamarádka měří 175 a já ji to úplně závidím :D Je krásná, akorát vysoká a spokojená.
Takové kydy rodiny bych jim řekla ať si strčí do ři… vybuchnou. Spíš ti závidí.

Poznala jsem holku, která měřila 187cm a ta už byla fakt jako dost vysoká no :D Ale taky se vůbec nebála si vzít podpatky (pokud teda objevila dost velké boty.) Měla krásné dlouhé nohy a když si dala podpatky, vypadala neskutečně. Akorát si stěžovala, že má problém najít vhodné oblečení (všechno je moc krátké, nebo moc široké,) že má velkou nohu a že nemůže najít chlapa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.5.22 17:47

Ja mam 162 a me si jeste nikdo nedovolil rict, ze jsem mala. Kde chodite na tyhle krupany, kteri maji potrebu komentovat vysku???

Jinak, mela jsem kamaradku 172cm a prisla mi vysoka dost. Ale ze by to necemu vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová