Jsem moc vysoka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21333
1.5.22 17:54

173cm „ty jsi straaaaaasne vysokaaaa“ vetsinou ji komenty od lidi cca 150cm. Bohuzel vetsina mych spoluzaku mela 170max. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35828
1.5.22 18:02

Příště bych si vzala ještě větší podpadky a vycesala vlasy co nejvýš ať se třeba poser…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.5.22 18:10

Mám 177cm a tyhle pindy jsem poslouchala pořád. Já mám teda štěstí, že mám celkem prořízlou pusu, takže mi nedělalo potíž obrátit to proti dotyčnýmu. Jedna bába začala hořekovat, že se snad ani nevdám…….tak jsem si jí prohlídla od hlavy k patě a opáčila jsem, že když se vdala ona, tak se o sebe fakt nebojím. A to mi bylo asi čtrnáct….. :mrgreen… Dneska už je tahle výška normální.

• Citovat
  • Upravit
14313
1.5.22 18:22

Úplně normální výška :nevim: kolik bys podle nich měla tedy mít? jsou to jen hloupé řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.5.22 18:23

Vysoká ženská je tak 180cm…znám jednu co má 2m a je to teda strašný ale ona s tím nic neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
1.5.22 18:24
@Annabela11 píše: Úplně normální výška :nevim: kolik bys podle nich měla tedy mít? jsou to jen hloupé řeči.

Třeba jsou její příbuzní vietnamci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
1.5.22 18:25
@Anonymní píše:
Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

Já mám 173cm a jsem nejmenší z rodiny :mrgreen: mamka má 178cm a sestry 175 a 178cm. Podpatky nosíme všechny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.5.22 18:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
1.5.22 18:27

Měřím stejně a taky jsem si to občas vyslechla - na tanečních, kde každý druhý kluk, se kterým jsem měla tancovat, obrátil oči nahoru, a poznamenal, že jsem hrozně vysoká (rozuměj, vyšší, než on). Jo, bohužel to bylo v tom věku, kde mají holky kapku náskok a řada těch kluků mě pak ještě dorostla nebo přerostla. A pak jsem to slýchala v životě ještě párkrát, ale ne nějak extra ve zlém.
Ale je pravda, že podpatky nenosím (hlavně tedy z mé pohodlnosti, ale myslím, že při této výšce už to nějakou krásu moc nepřidá, spíš fakt jen zdůrazní tu výšku). Je už to výška, kde „musí“ holka být štíhlá, protože když je trochu baculatější nějaká o 10 cm menší, může to být ještě roztomilé, ale při těch 175 je s pár kily navíc už prostě kobyla. Takže chápu, no, už to je na holku výška nadprůměrná, i když znám ve svém v okolí v pár vyšších. Ale nic s tím žádná z nás nenadělá, tak co, no. Brala bych klidně o 5-6 cm méně, ale nohy si kvůli tomu neuříznu. :nevim:

To tedy nic nemění na tom, že poznámky jsou to nemístné a neslušné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.5.22 18:31
@JancaS84 píše:
Příště bych si vzala ještě větší podpadky a vycesala vlasy co nejvýš ať se třeba poser…

Myslíš zhruba takhle? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
1.5.22 18:42
@Anonymní píše:
Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

Pokud vis, ze te takhle lidi komentuji casto, tak si dopredu nachystej reakce, at muzes zareagovat. Cim jsem starsi, tim vic si zadne poznamky k srdci neberu, takze na podpatky bych rekla asi neco jako, ze jsem se bala prizemnich mraziku, na zirafu, ze je to muj vzor a doufam, ze ji jeste dorostu, a na sloup, ze na rozdil od nej nemam nastesti dlouhe vedeni. A nazdar. Ono kdyz je takhle parkrat odpinknes a bude ti sumak, co rikaji, tak je to prestane bavit. Ale uprimne receno, vubec netusim, proc te vubec komentuji, pac jednak mi teda 175 centaku jako nijak zavratna vyska neprijde a jednak co je jim po tom - proste jsi takova narostla a tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
1.5.22 18:47
@Anonymní píše:
Hezky den holky.

A nejsou členové tvy rodiny moc malý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.5.22 18:50
@Anonymní píše:
Ja mam 186 a nohu 44. To je teprve nářez :)

Tak to sis už vyslechla svoje ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.5.22 18:50

Prcku :mrgreen: máš normální výšku. Jsem vyšší a klidně nosím podpatky. Když si je vezmu je i muž menší. Máme z toho legraci. Zakrslé příbuzné bych oslovovala trpaslíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
1.5.22 18:53

Tohle bych vůbec neřešil. Ke každé výšce existuje vyrovnaný partner. Příbuzenstvo bych nějakou vtipnou poznámkou poslal tam, kam jejich poznámky patří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová