Jsem moc vysoka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.5.22 18:53

Super rodinka no :zed: vůbec se netrap svou výškou, hlavně ať se ty cítíš dobře. A jestli se cítíš dobře v podpatcích, tak je nos. 175 cm zas není nějaká převratná výška, aby sis nemohla nikdy v životě obout boty na podpatku. A příště svou rodinku uzemni, takové hloupé kecy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
1.5.22 18:53

Mám asi o 1-2 cm méně. V pubertě mě taky moje výška i to, jak ji spousta lidí zmiňovala, štvala a trápila. Ale zvykla jsem si. Možná taky proto, že jsem tenkrát potkala svýho bývalýho přítele, velkou lásku, kterej byl vašší a celkově mohutnější než já a ten si moji (jeho slova) ideální výšku pochvaloval.
Dnes mám přítele, který je menší než já a neřešíme to ani jeden. Stačí to takhle? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
1.5.22 18:55

Ja si maslim, ze mas naprosto normalni vysku. Nejsi ani vyssi a ani vysoka…jsi uplne normalni :lol: znam vyssi holky a prijde mi to normalni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
1.5.22 19:22

Taky merim 175cm a nikdy jsem neslysela, ze bych byla nejak extra vysoka. Takze v pohode vyska, horsi mit o 10 cm vic, to by se hur shanel muz. Ja mam dokonce o 5 cm mensiho, nez jsem ja a v pohode. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.5.22 19:24
@Anonymní píše:
Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

Jsem stejně vysoká a nikdo mi ještě neřekl že jsem příliš vysoká. Já jsem spokojená. Manžel má 187, takže i podpatky můžu mít v pohodě. Jednou jsem na 10 cm podpatcích šla zavěšená do pana co měl 160 cm a já o čtvrt metru vyšší. To byla legrace jak všichni koukali. My se bavili královsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
1.5.22 19:42

Vysoka? 8o Ja mam 178 a jsem spokojena. Moc vysoka budes, kdyz si to budes myslet. O tom to je.
Boha jeho, to jsou blbe reci a v rodine. :roll: Cokoliv mezi 170 a 180 je podle mne naopak ideal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.5.22 19:45
@Anonymní píše:
Hezky den holky.
Merim 175 cm, coz se mi nezda az tak moc, bohuzel mi temer kazdy rika, ze jsem na holku moc vysoka. Neni mi to prijemne. Ted jsem byla na oslave u rodiny, tudiz hezke saty a podpatky. No odchazela jsem nastvana, porad rozebirali jak jsem si proboha mohla dat podpatky, poznamky jako zirafa a sloup… Nevim jak na tohle reagovat.

Normálně bych jim řekla, že jsem si vzala podpatky proto, že je to ženské a hezké a laskavě bych je poprosila, ať se zaměří pro změnu na někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
1.5.22 19:47

Mně tedy nepřijde tvoje výška jako extrém a hlavně nohy si asi neuřízneš, ne :) Taky jsem si za svůj život vyslechla spoustu řečí na svou výšku resp. spíš nevýšku v mém případě. Taky se nenatahnu na skřipec. Holt nikam moc nedosahnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
1.5.22 19:48

Mám 180 a nemám žádné boty bez podpatku. Poznámky typu,,jsi moc vysoká,, beru jako lichotku a beru s úsměvem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
1.5.22 20:28

Mám 176 a přijdu si úplně normální. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.5.22 20:48

Mám 183 Cm, nosím BF, podpatky už nesnesu. Ale drive jsem je nosívala.
Poznámek jsem si vyslechla dost, především proto, ze mám ani ne 170 Cm vysokého manžela. Ten, toho poslouchá víc. :lol: Já bych tvoji výšku brala hned.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.5.22 20:56
@Anonymní píše:
Hezky den holky.

Víš co? Až ti zas příště bude rodina předhazovat, že jsi vysoká, tak jim řekni “však jo, jsem tady jak Sněhurka mezi trpaslíkama….”

• Citovat
  • Upravit
4760
2.5.22 07:30
@Anonymní píše:
Ja mam 186 a nohu 44. To je teprve nářez :)

já 183 a nohu 42 :mrgreen:
takže jsem vlastně prťous :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.5.22 07:33

Mám 173.. a už si pripadam jako obryně Stáňa., ale jsou delší holky.. je to normalni vejska! To jen chlapi se nam zmensujou :? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová