Jsem moc zvědavá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.22 21:45
@Parninas píše:
No já jsem zvědavá až hrůza. Naštěstí mi tuhle potřebu celkem saturuje tady epipi, takže jsem spokojená. :mrgreen: Ráda poslouchám nebo čtu různé příhody, přemýšlím nad různými životními situacemi, často si s manželem povídáme o věcech co se tu dočtu a tak. Dokud se to u tebe nepřelije do přemýšlení nad zlými věcmi nebo do pomluv, tak bych byla naprosto v klidu. Vidím docela rozdíl mezi normálním zvídavým člověkem a pavlačovou kelišovou, tak otázka za koho se považuješ ty.Joa mám zkušenost, že často ti lidé, co se kasají jak jsou hrozně nad věcí a nic nepotřebují vědět, tak bývají ty největší drbny. :P Tyhle řeči ber taky s velkou rezervou.

Manzel právě typ kterej nedrbe :oops: jeho to prostě nezajímá. :nevim: Nejsem vyloženě drbna že bych chodila po vsi a roznášela klepy. Ale jsem hrozně zvědavá. Jenže pak jak už někdo psal se tom užíram. Třeba mi někdo leží v žaludku, vím o něm jaká to je svině a stejně se mu daří. Daří ničit lidí kolem sebe, využívat je. Já to vím štve mě to, a nic stím neudělám. :?

• Citovat
  • Upravit
Parninas
3.5.22 21:48
@Anonymní píše:
Manzel právě typ kterej nedrbe :oops: jeho to prostě nezajímá. :nevim: Nejsem vyloženě drbna že bych chodila po vsi a roznášela klepy. Ale jsem hrozně zvědavá. Jenže pak jak už někdo psal se tom užíram. Třeba mi někdo leží v žaludku, vím o něm jaká to je svině a stejně se mu daří. Daří ničit lidí kolem sebe, využívat je. Já to vím štve mě to, a nic stím neudělám. :?

Tak to už je část nad kterou se musíš povznést. Tomu člověku se skrz tvé myšlenky nijak nepřihorší, ale ty z toho budeš mít akorát žaludeční vředy.

Musíš si v tom najít nějakou zdravou rovnováhu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7205
3.5.22 22:09
@Anonymní píše:
Dítě, barák, škola, rozhodně se nenudim, ale taky jsem zvědavá, co se u koho děje :D

Keliško jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital