Jsem moc zvědavá

Anonymní
3.5.22 19:29

Jsem moc zvědavá

Ahoj. I na mateřské s dětmi a barákem na hrbu mám prostě moc času. Mám čas pořád přemýšlet. Mám snad jen jedinou kamarádku, a rodinu. Zbytek jsou jen známí od vidění. Nejsem drbna že bych řeči šířila dál. Ale vstřebávám je v sobě. Ale proč? Proč se ptám na sousedy? Proč mě zajímají cizí vztahy? Cizí práce? Cizí finance? Chtěla bych všechno a všechny hodit za hlavu ale nejde mi to. Co s tím? Jak se mám zabavit? Já mám práce, fyzický práce dost. Ale hlava je pořád volná. Jak mám přestat řešit ostatní? Já v tomhle obdivuju švagrovou. Té je fuk co si o ní kdo myslí. Co kdo říká. Co kdo dělá… Proč mě to není jedno?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5966
3.5.22 19:31

Půjčím ti svoje dítě. To nebudeš mít čas si dát ani kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
3.5.22 19:35

:D no jo, nuda je svině. Člověk má pořád tendence porovnávat, když se nudí, aby se ujišťoval, že se má líp :D zaměstnej se něčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 19:37

Dítě, barák, škola, rozhodně se nenudim, ale taky jsem zvědavá, co se u koho děje :D

• Citovat
  • Upravit
15332
3.5.22 19:46
@Anonymní píše:
Ahoj. I na mateřské s dětmi a barákem na hrbu mám prostě moc času. Mám čas pořád přemýšlet. Mám snad jen jedinou kamarádku, a rodinu. Zbytek jsou jen známí od vidění. Nejsem drbna že bych řeči šířila dál. Ale vstřebávám je v sobě. Ale proč? Proč se ptám na sousedy? Proč mě zajímají cizí vztahy? Cizí práce? Cizí finance? Chtěla bych všechno a všechny hodit za hlavu ale nejde mi to. Co s tím? Jak se mám zabavit? Já mám práce, fyzický práce dost. Ale hlava je pořád volná. Jak mám přestat řešit ostatní? Já v tomhle obdivuju švagrovou. Té je fuk co si o ní kdo myslí. Co kdo říká. Co kdo dělá… Proč mě to není jedno?

Hadej co si o tobě teď myslim :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.5.22 19:53

A to je jako špatně? Taky mě zajímá moje okolí. Nejsem šnek, abych zalezla do ulity a neviděla napravo, nalevo…..

• Citovat
  • Upravit
25897
3.5.22 19:57

Já jsem přirozeně zvědavá taky. Zajímá mě v podstatě všechno. A co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.5.22 19:59

Já jsem když jsem měla čas cettla, studovala, nebo klidně hrála strategii případně sportovala… Je toho kvanta co se dá dělat a zapojit hlavu ( řešila jsem třeba hlavolamy)

Sousedi mě nezajimaji

• Citovat
  • Upravit
749
3.5.22 20:01

To je povaha, s tím moc nemůžeš, mě to nepřijde jako nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
3.5.22 20:05

Smaz Facebook… Ono zalezi v jakem jsi prostredi, jestli bydlis na vesnici nebo vykricenem panelaku je tinto dano jako zivotni styl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.22 20:52
@Markéta188 píše:
Půjčím ti svoje dítě. To nebudeš mít čas si dát ani kafe :lol:

Ale to je o fyzicnu, ne přímo myšlení. S tím já problém nemám jsem zaměstnana domem a svymi dětmi dost. Dříve mě určitý typy lidi nezajímaly. Teď nedělám nic jinýho než o těch lidech premyslim. Proč mají takové vztahy, proč tak žijou.. Mám pořád tendenci se o to zajímat.

• Citovat
  • Upravit
14127
3.5.22 20:53
@Anonymní píše:
Ahoj. I na mateřské s dětmi a barákem na hrbu mám prostě moc času. Mám čas pořád přemýšlet. Mám snad jen jedinou kamarádku, a rodinu. Zbytek jsou jen známí od vidění. Nejsem drbna že bych řeči šířila dál. Ale vstřebávám je v sobě. Ale proč? Proč se ptám na sousedy? Proč mě zajímají cizí vztahy? Cizí práce? Cizí finance? Chtěla bych všechno a všechny hodit za hlavu ale nejde mi to. Co s tím? Jak se mám zabavit? Já mám práce, fyzický práce dost. Ale hlava je pořád volná. Jak mám přestat řešit ostatní? Já v tomhle obdivuju švagrovou. Té je fuk co si o ní kdo myslí. Co kdo říká. Co kdo dělá… Proč mě to není jedno?

Vzdyt je to normalni :P malokdo je ignorant-autista :lol: nebo te ty zjistene informace nejak sžírají?

Drbe se vsude, v praci, na navsi, v rofine, na internetu, je to strategie přežití ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.5.22 20:59

No já jsem zvědavá až hrůza. Naštěstí mi tuhle potřebu celkem saturuje tady epipi, takže jsem spokojená. :mrgreen: Ráda poslouchám nebo čtu různé příhody, přemýšlím nad různými životními situacemi, často si s manželem povídáme o věcech co se tu dočtu a tak. Dokud se to u tebe nepřelije do přemýšlení nad zlými věcmi nebo do pomluv, tak bych byla naprosto v klidu. Vidím docela rozdíl mezi normálním zvídavým člověkem a pavlačovou kelišovou, tak otázka za koho se považuješ ty.

Joa mám zkušenost, že často ti lidé, co se kasají jak jsou hrozně nad věcí a nic nepotřebují vědět, tak bývají ty největší drbny. :P Tyhle řeči ber taky s velkou rezervou.

• Citovat
  • Upravit
6654
3.5.22 21:21

To je proste povahou. Mne je fuk, jak kdo zije svuj zivot a co si mysli o tom, jak ja ziju ten svuj. :nevim: Ale urcite se k tomu da i dopracovat, proste se vic zamer sama na sebe a na to okoli uz ti moc kapacita nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
3.5.22 21:44

A nepotřebovala by ses třeba víc socializovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí