Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
eva valoi píše:No já jsem myslela tehotná k adopci nebo tak nějak se jmenovala.
Emmo, tuto jsem našla, měla jsem na mysli ještě jinou. Ale dík.
saxa píše:eva valoi píše:No já jsem myslela tehotná k adopci nebo tak nějak se jmenovala.
Emmo, tuto jsem našla, měla jsem na mysli ještě jinou. Ale dík.
Už vím ale tu vymazali
ale možná kdyby tam napsala tak holky nabízej i peníze by se mohla domluvit ,no obchod s dětma děs ale lepší než potrat ![]()
to jsem já zakladatelka o můj bože naprosto jsem zapoměla že vy všechny co mě odsuzujete jste bezchybné , když mi na to nemáte říct nic jiného než to že byste mě profackovali , tak radši mlčte . Myslíte si že sjem totálně nezodpovědná a blbá ale ráda bych vám řekla jednu věc to že jsem otěhotněla sama nechápu , HA jsem brala, ale mám 130 kg a antiko v takových případech nemusí vždy fungovat na 100 % do toho jsem chodila do práce na 3 směny abych uživila alespon malého a sebe a platila své dluhy takže ta pravidelnost braní antiko taky nebyla 100 % ale stalo se doprčič !nejsem žádný nezodpovědný blbec !
Anonymní píše:
to jsem já zakladatelka o můj bože naprosto jsem zapoměla že vy všechny co mě odsuzujete jste bezchybné , když mi na to nemáte říct nic jiného než to že byste mě profackovali , tak radši mlčte . Myslíte si že sjem totálně nezodpovědná a blbá ale ráda bych vám řekla jednu věc to že jsem otěhotněla sama nechápu , HA jsem brala, ale mám 130 kg a antiko v takových případech nemusí vždy fungovat na 100 % do toho jsem chodila do práce na 3 směny abych uživila alespon malého a sebe a platila své dluhy takže ta pravidelnost braní antiko taky nebyla 100 % ale stalo se doprčič !nejsem žádný nezodpovědný blbec !
a tu práci ještě máš? od toho bych začala..... šla bych na azyl -k těhu se vyjadřovat nebudu ,protože ty to dítě nechceš a já jsem proti potratům. Postupně bych se na azyláku -bez toho magora- dala dohromady,a za pár měsíců,až nebudeš mít dluhy bych šla do jiného pidi nájmu
Nevím proč se do zakladelky tak navážíte, je asi v opravdu zoufalé situaci.
To že je těhotná je průser, ale že vlezla chlapovi do postele
jak víte že ji neznásilnil,když je násilník. Žádná z vás tu nebyla na potratu, všechny máte děti chtěné, žádný omyl?
Anonymní v 19.50 tady sama píše že se chystá s dcerou utéct „chystá“ tzn že to asi není jednoduché, a zakladatelka to má taky těžké.
Kecy já bych s ním nebyla, bych ho vyhodila, kdo nebyl v takové situaci, nemůže soudit, může napsat radu nebo pochopení.Proč by v takových vztazích byli i ženy s VŠ, lékařky, právničky? protože to je teror.
Zakladatelko- hned zítra bych došla k dr a tam bych ji všechno řekla a poprosila o radu.
Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš ![]()
Holka zlatá,zkus co nejdřív vyřešit to těhotenství,moc času nemáš. A pokud máš hajzla doma ( taky jsem měla ) tak zkus tajně oslovit, rodinu,azylový dům,různé linky…Hlavně to řeš a nenech to dojít do extrému,. Máš dítě a ty sama určitě nechceš,aby vyrůstal v kraválu a hádkách. Přeji ti hodně sil,a at vše dopadne co nejlépe. ![]()
Ahoj ráda bych ti pomohla, ale nevím jak přesně, na chlapa policii, azylový dům, doktorovi na gyndě řekni, jaká je situace, že hrozí násilí - že chybí finance na ITP a určitě tě nasměruje, nevím, jak se všechny ty sdružení jmenují - bílý kruh bezpečí nevím
Nebo zajdi za dětskou lékařkou kam chodíš s malým, ta by ti taky mohla poradit, co a jak. S dluhem - to nevím. Každopádně se drž, přeji ti pevné nervy a hodně štěstí.
Hodako, a proč tam tedy nezašla? Stejně pokud bude tedy žádat o ukončení těhotenství, tak tam musí jít. Akorát tedy mi není moc jasný, jak ví, že je zrovna v 9. týdnu, když otěhotněla přes ha. Aby to tak vůbec bylo.
Zakladatelko, že jsi těhotná jsi zjistila, píšeš v prosinci, ted´je únor. Jaké kroky už jsi učinila?
Ahoj,pokud je byt tvůj,tak ho vyhod,nebo tam má trvalák?zavolej na něj policajty
pokud není tvůj,vem nohy na ramena a už ted hledej azylák,tam to pomůžou i poradí co a jak
držím ti palce at najdeš sílu řešit vše co musíš,ono se to tady lidem krásně radí,ale šlápnout vedle může každej
co rodiče nepomůžou?
Zakladatelko, moje mamka otěhotněla v 45 a šla na potrat, dr. jí to napsal na zdravotní důvody, takže ho neplatila, jdi za doktorem a prober s ním celou situaci.
26Petra26 píše:
Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš
Promiň, ale v první chvíli člověku pomůže, že se vypíše, navíc první příspěvek je v sedm hodin, takže teď toho zakladatelka asi moc nevyřeší…a někdo třeba může poradit konkrétní radu viz. příspěvek, kdy lékař pacientce pomohl…
Madla82 píše:26Petra26 píše:Promiň, ale v první chvíli člověku pomůže, že se vypíše, navíc první příspěvek je v sedm hodin, takže teď toho zakladatelka asi moc nevyřeší…a někdo třeba může poradit konkrétní radu viz. příspěvek, kdy lékař pacientce pomohl…
Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš
to ano,ale v takovém vztahu kde je někdo agresivní už nějakou dobu žije,takže mohla mít vyřešené alespoň tohle a ne vystavovat sebe a děti dalším útokum
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat