Jsem na dně - interrupce na splátky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
2.2.12 19:53

Emmo, tuto jsem našla, měla jsem na mysli ještě jinou. Ale dík.

• načítám...
243
2.2.12 19:55
eva valoi píše:
Emmo, tuto jsem našla, měla jsem na mysli ještě jinou. Ale dík.
No já jsem myslela tehotná k adopci nebo tak nějak se jmenovala.
  • načítám...
5932
2.2.12 19:58
saxa píše:
eva valoi píše:
Emmo, tuto jsem našla, měla jsem na mysli ještě jinou. Ale dík.
No já jsem myslela tehotná k adopci nebo tak nějak se jmenovala.

Už vím ale tu vymazali :roll: ale možná kdyby tam napsala tak holky nabízej i peníze by se mohla domluvit ,no obchod s dětma děs ale lepší než potrat :zed:

• načítám...
Anonymní
2.2.12 19:58

to jsem já zakladatelka o můj bože naprosto jsem zapoměla že vy všechny co mě odsuzujete jste bezchybné , když mi na to nemáte říct nic jiného než to že byste mě profackovali , tak radši mlčte . Myslíte si že sjem totálně nezodpovědná a blbá ale ráda bych vám řekla jednu věc to že jsem otěhotněla sama nechápu , HA jsem brala, ale mám 130 kg a antiko v takových případech nemusí vždy fungovat na 100 % do toho jsem chodila do práce na 3 směny abych uživila alespon malého a sebe a platila své dluhy takže ta pravidelnost braní antiko taky nebyla 100 % ale stalo se doprčič !nejsem žádný nezodpovědný blbec !

• Upravit
5932
2.2.12 19:59

Aha tak stalo se no tak co že :zed:
Ježiš tady bude mazec :roll: :roll: :roll:

• načítám...
sophinka
2.2.12 20:00
Anonymní píše:
to jsem já zakladatelka o můj bože naprosto jsem zapoměla že vy všechny co mě odsuzujete jste bezchybné , když mi na to nemáte říct nic jiného než to že byste mě profackovali , tak radši mlčte . Myslíte si že sjem totálně nezodpovědná a blbá ale ráda bych vám řekla jednu věc to že jsem otěhotněla sama nechápu , HA jsem brala, ale mám 130 kg a antiko v takových případech nemusí vždy fungovat na 100 % do toho jsem chodila do práce na 3 směny abych uživila alespon malého a sebe a platila své dluhy takže ta pravidelnost braní antiko taky nebyla 100 % ale stalo se doprčič !nejsem žádný nezodpovědný blbec !

a tu práci ještě máš? od toho bych začala..... šla bych na azyl -k těhu se vyjadřovat nebudu ,protože ty to dítě nechceš a já jsem proti potratům. Postupně bych se na azyláku -bez toho magora- dala dohromady,a za pár měsíců,až nebudeš mít dluhy bych šla do jiného pidi nájmu

• Upravit
Hodaka
2.2.12 20:02

Nevím proč se do zakladelky tak navážíte, je asi v opravdu zoufalé situaci.
To že je těhotná je průser, ale že vlezla chlapovi do postele 8o jak víte že ji neznásilnil,když je násilník. Žádná z vás tu nebyla na potratu, všechny máte děti chtěné, žádný omyl?

Anonymní v 19.50 tady sama píše že se chystá s dcerou utéct „chystá“ tzn že to asi není jednoduché, a zakladatelka to má taky těžké.

Kecy já bych s ním nebyla, bych ho vyhodila, kdo nebyl v takové situaci, nemůže soudit, může napsat radu nebo pochopení.Proč by v takových vztazích byli i ženy s VŠ, lékařky, právničky? protože to je teror.

Zakladatelko- hned zítra bych došla k dr a tam bych ji všechno řekla a poprosila o radu.

• Upravit
480
2.2.12 20:03

Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš ;)

• načítám...
Anonymní
2.2.12 20:03

Holka zlatá,zkus co nejdřív vyřešit to těhotenství,moc času nemáš. A pokud máš hajzla doma ( taky jsem měla ) tak zkus tajně oslovit, rodinu,azylový dům,různé linky…Hlavně to řeš a nenech to dojít do extrému,. Máš dítě a ty sama určitě nechceš,aby vyrůstal v kraválu a hádkách. Přeji ti hodně sil,a at vše dopadne co nejlépe. :kytka:

• Upravit
264
2.2.12 20:04

Ahoj ráda bych ti pomohla, ale nevím jak přesně, na chlapa policii, azylový dům, doktorovi na gyndě řekni, jaká je situace, že hrozí násilí - že chybí finance na ITP a určitě tě nasměruje, nevím, jak se všechny ty sdružení jmenují - bílý kruh bezpečí nevím :?: Nebo zajdi za dětskou lékařkou kam chodíš s malým, ta by ti taky mohla poradit, co a jak. S dluhem - to nevím. Každopádně se drž, přeji ti pevné nervy a hodně štěstí.

• načítám...
14809
2.2.12 20:05

Hodako, a proč tam tedy nezašla? Stejně pokud bude tedy žádat o ukončení těhotenství, tak tam musí jít. Akorát tedy mi není moc jasný, jak ví, že je zrovna v 9. týdnu, když otěhotněla přes ha. Aby to tak vůbec bylo.
Zakladatelko, že jsi těhotná jsi zjistila, píšeš v prosinci, ted´je únor. Jaké kroky už jsi učinila?

• načítám...
699
2.2.12 20:05

Ahoj,pokud je byt tvůj,tak ho vyhod,nebo tam má trvalák?zavolej na něj policajty
pokud není tvůj,vem nohy na ramena a už ted hledej azylák,tam to pomůžou i poradí co a jak
držím ti palce at najdeš sílu řešit vše co musíš,ono se to tady lidem krásně radí,ale šlápnout vedle může každej
co rodiče nepomůžou?

• načítám...
10683
2.2.12 20:06

Zakladatelko, moje mamka otěhotněla v 45 a šla na potrat, dr. jí to napsal na zdravotní důvody, takže ho neplatila, jdi za doktorem a prober s ním celou situaci.

• načítám...
7008
2.2.12 20:07
26Petra26 píše:
Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš ;)

Promiň, ale v první chvíli člověku pomůže, že se vypíše, navíc první příspěvek je v sedm hodin, takže teď toho zakladatelka asi moc nevyřeší…a někdo třeba může poradit konkrétní radu viz. příspěvek, kdy lékař pacientce pomohl…

• načítám...
480
2.2.12 20:10
Madla82 píše:
26Petra26 píše:
Tak si tady nestěžuj a situaci nějak řeš!!Nebo čekáš až dotyčný chytne zase svůj amok a udělá něco tobě nebo dokonce malému?…!!!!Jsou soc.odbory,linky důvěry,azylové domy.Vždy se to dá nějak udělat jen bys musela chtít to řešit,ale tím,že tady budeš vypisovat nic nevyřešíš ;)
Promiň, ale v první chvíli člověku pomůže, že se vypíše, navíc první příspěvek je v sedm hodin, takže teď toho zakladatelka asi moc nevyřeší…a někdo třeba může poradit konkrétní radu viz. příspěvek, kdy lékař pacientce pomohl…

to ano,ale v takovém vztahu kde je někdo agresivní už nějakou dobu žije,takže mohla mít vyřešené alespoň tohle a ne vystavovat sebe a děti dalším útokum

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová