Jsem na dně - interrupce na splátky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
lucineeccka
2.2.12 19:31
I ja;-)
sophinka píše:
to si zas okoušu n ehty , a budu se mlátit přes ruce abych sem nepřispívala :oops:
  • Upravit
45
2.2.12 19:32

to je strašné… :-( a smutné :-( taky bych to určitě řešila s policii a rychle sehnala penízky na potrat, pokud to jinak nepůjde :nevim: a určitě se jdi co nejdřív o tom pobavit s doktorkou.. ta ti poradí určitě ze všech nejlíp :) tak mooooc držím palečky, aby ti to všechno dobře dopadlo… :kytka:

• načítám...
27032
2.2.12 19:32
Cikyto píše:
Mela si premyslet hlavou driv,kazdemu co si zaslouzi! Jen mi je lito toho maleho ditete co s vami bydli ono si vybirat nemuze :?

rejpání jí nepomůže ;) i když v tomto případě ho chápu

• načítám...
sophinka
2.2.12 19:36
lucineeccka píše:
I ja;-)
sophinka píše:
to si zas okoušu n ehty , a budu se mlátit přes ruce abych sem nepřispívala :oops:

jen nevím jestli to pomůže to blikající očko mě zničí :zed:
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ...... :oops: už mlčím :zed:

• Upravit
2.2.12 19:37
Aladina píše:
Chlapa vykopnout. Dítě donosit a dát k adopci?

Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada. 8o

• načítám...
27032
2.2.12 19:37
sophinka píše:
lucineeccka píše:
I ja;-)
sophinka píše:
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ...... :oops: už mlčím :zed:
víš co mě těší že aspon na jediný téma máme v podstatě stejný názor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jsem zticha zakladatelky je mi líto o dítku a tomu v bříšku ani nemluvě:(
  • načítám...
27032
2.2.12 19:39
LUCIPERKA-ddub píše:
Aladina píše:
Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada. 8o
Luci ale zakladatelka fakt nevypadá že by to vládla sama jako dkyby měla rodinu tak asi jo ale pokud ej takhle zadlužená a nemá sama za co jíst tak další dítko je sebevražda o tom jednom co má nemluvím…jako většinou jsem proti potrratům ale jsou vyjímky kdy to dokážu pochopit …ona neumí uživit svý dítě co má doma je zadlužená chlap je k…víš čemu…nevím v takový situaci mít druhý dítě je víc než nezodpovědné
  • načítám...
14809
2.2.12 19:40

Nedávno tu byla diskuze o přímé adopci, ale nemůžu to nikde najít a nevzpomenu si ani, kdo ji zakládal. ale viděla bych to docela jako příležitost pro zakladatelku, dítě i ty rodiče. Docela se tam ze začátku někteří pohoršovali, ale pak bylo vše zakladatelkou uvedeno na pravou míru. Jedná se o jakousi přímou adopci.

• načítám...
sophinka
2.2.12 19:41
Crystal87 píše:
sophinka píše:
lucineeccka píše:
I ja;-)
sophinka píše:
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ...... :oops: už mlčím :zed:
víš co mě těší že aspon na jediný téma máme v podstatě stejný názor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jsem zticha zakladatelky je mi líto o dítku a tomu v bříšku ani nemluvě:(

to je tedy co říct. I když já jsem spíš pěkně naštvaná :zed: co teď dělat? nemám kde bydlet ,jsem těhotná s magorem a dítě nechci. netuším co zakladatelce poradit. Chodíš do práce zakladatelko?

• Upravit
243
2.2.12 19:45
eva valoi píše:
Nedávno tu byla diskuze o přímé adopci, ale nemůžu to nikde najít a nevzpomenu si ani, kdo ji zakládal. ale viděla bych to docela jako příležitost pro zakladatelku, dítě i ty rodiče. Docela se tam ze začátku někteří pohoršovali, ale pak bylo vše zakladatelkou uvedeno na pravou míru. Jedná se o jakousi přímou adopci.
Myslím,že byla vymazána.
ani nevím,co bych zakladatelce poradila,snad to nějak vyřeší.Nejsem zastánce potratů,ale v tomhle případě nevím.

Příspěvek upraven 02.02.12 v 19:49

• načítám...
lucineeccka
2.2.12 19:46
LUCIPERKA-ddub píše:
Aladina píše:

Lepsi adopce nez potrat…

• Upravit
Silwinka87
2.2.12 19:46
sophinka píše:
lucineeccka píše:
I ja;-)
sophinka píše:

Jako,taky to ve mě vře :cert: Já nechápu,jak někdo v této době může dovolit mít dítě,když na to nemá prostředky nebo nespolehlivého partnera.. 8o Jako kde jsme?Ve středověku?Na co máme HA nebo kondomy?Já vím,že to není 100% ale aspoň něco..

• Upravit
Anonymní
2.2.12 19:50

Já mám bohužel také doma(manžela)hajzla jedným slovem!tajně chci z 4 letou dcerkou utect,že je hajzl vím až po narození dcerky.i když beru prašky do postele bych mu nevlezla to si radši vyslechnu nadavky!!a vše možný.

• Upravit
243
2.2.12 19:51
lucineeccka píše:
LUCIPERKA-ddub píše:
Aladina píše:
Lepsi adopce nez potrat…
Nikdy bych tohle nechtěla řešit.
  • načítám...
5932
2.2.12 19:51
eva valoi píše:

Ještě tu je
https://www.emimino.cz/…dopce-78028/

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky