Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to je strašné…
a smutné
taky bych to určitě řešila s policii a rychle sehnala penízky na potrat, pokud to jinak nepůjde
a určitě se jdi co nejdřív o tom pobavit s doktorkou.. ta ti poradí určitě ze všech nejlíp
tak mooooc držím palečky, aby ti to všechno dobře dopadlo… ![]()
Cikyto píše:
Mela si premyslet hlavou driv,kazdemu co si zaslouzi! Jen mi je lito toho maleho ditete co s vami bydli ono si vybirat nemuze
rejpání jí nepomůže
i když v tomto případě ho chápu
lucineeccka píše:
I ja;-)sophinka píše:
to si zas okoušu n ehty , a budu se mlátit přes ruce abych sem nepřispívala
jen nevím jestli to pomůže to blikající očko mě zničí ![]()
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ......
už mlčím ![]()
Aladina píše:
Chlapa vykopnout. Dítě donosit a dát k adopci?
Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada. ![]()
sophinka píše:víš co mě těší že aspon na jediný téma máme v podstatě stejný názorlucineeccka píše:jen nevím jestli to pomůže to blikající očko mě zničí
I ja;-)sophinka píše:
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ......už mlčím
LUCIPERKA-ddub píše:Luci ale zakladatelka fakt nevypadá že by to vládla sama jako dkyby měla rodinu tak asi jo ale pokud ej takhle zadlužená a nemá sama za co jíst tak další dítko je sebevražda o tom jednom co má nemluvím…jako většinou jsem proti potrratům ale jsou vyjímky kdy to dokážu pochopit …ona neumí uživit svý dítě co má doma je zadlužená chlap je k…víš čemu…nevím v takový situaci mít druhý dítě je víc než nezodpovědnéAladina píše:Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada.
Nedávno tu byla diskuze o přímé adopci, ale nemůžu to nikde najít a nevzpomenu si ani, kdo ji zakládal. ale viděla bych to docela jako příležitost pro zakladatelku, dítě i ty rodiče. Docela se tam ze začátku někteří pohoršovali, ale pak bylo vše zakladatelkou uvedeno na pravou míru. Jedná se o jakousi přímou adopci.
Crystal87 píše:sophinka píše:víš co mě těší že aspon na jediný téma máme v podstatě stejný názorlucineeccka píše:jen nevím jestli to pomůže to blikající očko mě zničí
I ja;-)sophinka píše:
zakladatelko,ty víš ,že je to agresivní magor,dítě bys s ním nikdy nechtěla,ale nechráněně si s ním spala. neplatíš nájem a ......už mlčím
![]()
![]()
ale jsem zticha zakladatelky je mi líto o dítku a tomu v bříšku ani nemluvě:(
to je tedy co říct. I když já jsem spíš pěkně naštvaná
co teď dělat? nemám kde bydlet ,jsem těhotná s magorem a dítě nechci. netuším co zakladatelce poradit. Chodíš do práce zakladatelko?
eva valoi píše:Myslím,že byla vymazána.
Nedávno tu byla diskuze o přímé adopci, ale nemůžu to nikde najít a nevzpomenu si ani, kdo ji zakládal. ale viděla bych to docela jako příležitost pro zakladatelku, dítě i ty rodiče. Docela se tam ze začátku někteří pohoršovali, ale pak bylo vše zakladatelkou uvedeno na pravou míru. Jedná se o jakousi přímou adopci.
Příspěvek upraven 02.02.12 v 19:49
LUCIPERKA-ddub píše:Aladina píše:Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada.
Lepsi adopce nez potrat…
sophinka píše:lucineeccka píše:jen nevím jestli to pomůže to blikající očko mě zničí
I ja;-)sophinka píše:
Jako,taky to ve mě vře
Já nechápu,jak někdo v této době může dovolit mít dítě,když na to nemá prostředky nebo nespolehlivého partnera..
Jako kde jsme?Ve středověku?Na co máme HA nebo kondomy?Já vím,že to není 100% ale aspoň něco..
Já mám bohužel také doma(manžela)hajzla jedným slovem!tajně chci z 4 letou dcerkou utect,že je hajzl vím až po narození dcerky.i když beru prašky do postele bych mu nevlezla to si radši vyslechnu nadavky!!a vše možný.
lucineeccka píše:Nikdy bych tohle nechtěla řešit.LUCIPERKA-ddub píše:Lepsi adopce nez potrat…Aladina píše:Dítě donosit a dát k adopci? Bože to je mi zas jednou rada.
eva valoi píše:
Ještě tu je
https://www.emimino.cz/…dopce-78028/
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat