Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nezlob se na me,ale ty vis,ze je agresivni a poustis ho do bytu??Zavolam policii a oni ho vyprovodi a volala bych je tak dlouho,dokud on by nedal pokoj,jednou ho to prejde.S interupci neporadim,nikdy jsem neslysela,ze by to davali na splatky.
Mám doma to samý a do postele bych mu teda nešla tak třeba si to zjistila díl nevím…intrupce na splatky nejde ale v krajních mezi dělaji i zdarma
Policii. TO JE JEDINÉ ŘEŠENÍ. Musíš se vzchopit a udělat to.
S interrupcí- bohužel obávám se,že tam je podmínka nejdřívě zaplat a pak se budem o něčem bavit. Čas ti utíká neskutečně rychle. Máš ho moc málo.
Bohužel neznám tvé možnosti-pomoc rodičů,známí, takže nemohu radit.
tak především s ním nespat nebo se chránit. až bude vyvádět zavolej na policii a s interupcí se obrať na gynekologa a on ti poradí každopádně být tebou tak pohni. interupce se provádí je do 12tt a ty už jsi podle mě alespoň v 10tt takže ti moc času nezbývá
Pochybuji, ze by sla interrupce na splatky. Pises, ze mas uz jedno dite, 3lete. To zije s vami?? Okamzite bych volala policii, jak radi holky prede mnou. Drz se ![]()
Je mi lito Tve situace.Zajdi si za gynekologem a rekni mu vsechno co tady nam,mozna by to pro Tebe nejak udelal.Mam znamou,mela podobny problem a jeji gynekolog ji napsal,ze plod neni o.k. a nedoporucuje tehu,takze nic neplatila.Uvidis,treba to vyjde.A na pritele bych zavolala policii,takhle prece nemuzes vychovavat syna,v tak hroznem prostredi,vis jak mu musi byt?Drzim palce. ![]()
Ahoj,ach jo holky..To je hrůza,kolik teď mají ženský problémů… ![]()
S tím potratem ti teda neporadím..Zkus si napsat na zdejší online poradnu..
Pochopila jsem to dobře,že je nájemní smlouva napsaná na tebe?A dostala jsi výpověď z té smlouvy a chcou po tobě uhradit dluh na nájemném?
Z něho nejspíš nic nedostaneš a musíš od něj co nejdřív odejít,je opravdu nebezpečný..Nemáš možnost jít třeba k rodičům?
Zkus zavolat nějakou krizovou linku, kde ti poradí odborník, dřív než ten tvůj provede něco, čeho by litoval. Ví, že spolu čekáte dítě? Nezměnilo by se tím něco? Popros o pomoc svoji nebo jeho rodinu..
to si zas okoušu nehty , a budu se mlátit přes ruce abych sem nepřispívala ![]()
Pokud nemáš rodiče, ani nikoho blízkého, kdo by tě držel v místě bydliště, tak bych se sbalila, našla si nějaké ubytování v jiném městě, případně bych dočasně požádala o azyl v zařízení pro matku s dětmi. Dítě bych si nechala, to za nic nemůže.
proč si dítě nenecháš?ono za nic nemůže…i dkyžt o bude těžké sebrala byhc se a odešla do azyláku ale pryč od něj…nemáš a nebdueš to mít jednoduchý a nebudu ti říkat jak ses měla zachovat to asi žu víš sama…jen držím palečky máš cca týden možná dva na potrat ale i tka miminko už je velké nedělej to i když v takové situaci …je to an tobě držím palečky!!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Momentálně se na mě navalilo tolik problémů najednou že já nevím jak dál.28. prosince se mi na testíku ukázali // , no že bych z toho měla radost se říct nedá, ten s kým jsem těhotná , je naprosto agresivní , bez práce no v mých očích totální magor .
strašně ráda bych
toho ubožáka vyhodila ale on je tak neskutečně zlý , zkoušela jsem to předevčírem a rozmlátil mi tady prosklemé dveře a strašná scéna,bojim se ho moc se ho bojim, ale vim že mi bez něj bude líp , co mám dělat ? holky poradte , jsem fakt na dně

nyní jsem asi v 9 týdnu ale jsem naprosto přesvědčená že chci jít na potrat , vím že s ním to dítě mít nemůžu , mám už jedno dítě z předešlého vztahu, 3 letého syna a dřív nebo později bych zůstala sama s dvěma dětma , jenže problém je v tom že nemám na interrupci a není kdo by mi pomohl nevítě jestli s edá interrupce provést " na splátky " ?další co mě tíží je to že mě nechává pořád ve štychu , díky němu mám dluh na nájemném a ve splátkovém kalendáři je napsáno že pokud nebudu platit včas a v pořádku tak je smlouv a ihned splatná a dluh se musí okamžitě zaplatit m no samozřejmě tento měsíc já na to neměla a neí to uhrazeno tak já má , zaplatila jsme pouze nájem ale ten dluh už ne , ted se bojím co bude dál