Jsem na vše už stará?
- Fotoalbum (5)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejsi stará, ani mladá. Dítě naštěstí máš, chlapa taky určitě najdeš. Neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jasne ze mas. Ve 40 nejsi stara na nic. Každý chlap v tvem veku netouzi
po dvacítce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, bylo mi 39, jsem sama s ctyrletou dcerou.. najednou mi připadá, ze jsem stará, příští rok 40, ze už mě nic hezkého nemůže potkat, Vánoce travim s malou u rodičů.. je tu někdo v podobném věku, kdo má stejně pocity, ze zájem mužů už nebude, protože mužům se zkratka líbí mladé ženy? Mám ještě nějakou šanci? Nebo patřím už do starého železa? Mám šanci aby mě ještě něco hezkého potkalo? Nikdy jsem nebyla vdaná, na chlapy mám smůlu, asi bych to měla zabalit ale pořad tak nějak doufám…
Ano, jsi stará bába nad hrobem. To jsou na Vánoce zase otázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zkus hlavně takto neuvažovat, protože pokud tskto premyslis, tak přesně tak to i bude 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, bylo mi 39, jsem sama s ctyrletou dcerou.. najednou mi připadá, ze jsem stará, příští rok 40, ze už mě nic hezkého nemůže potkat, Vánoce travim s malou u rodičů.. je tu někdo v podobném věku, kdo má stejně pocity, ze zájem mužů už nebude, protože mužům se zkratka líbí mladé ženy? Mám ještě nějakou šanci? Nebo patřím už do starého železa? Mám šanci aby mě ještě něco hezkého potkalo? Nikdy jsem nebyla vdaná, na chlapy mám smůlu, asi bych to měla zabalit ale pořad tak nějak doufám…
Nesmysl, zrovna vedle je muž 42, který hledá partnerku i s dítkem .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sorryjako za upřímnost, ale už jsi opravdu stará vykopávka… Sice to
asi není hezký, ale my mladí kluci /52/ jsme zvyklí říct to rovnou a na
férovku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Nesmysl, zrovna vedle je muž 42, který hledá partnerku i s dítkem.
No ale ten chce určitě nějakou 35 max… nebo jsou muži co chtějí i ženy kolem 40?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kriss Tina píše:
Jasne ze mas. Ve 40 nejsi stara na nic. Každý chlap v tvem veku netouzi po dvacítce
Snad mas pravdu.. i když mi to tak připadá
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já bych tě ráda nějak povzbudila. Nicméně mám tedy pocit, že od
35 let výš se možnosti ženy ohledně pozornosti (která by mohla vést
k nějakému slibnému dlouhodobému vztahu, ne takové ty flirtovačky
vedoucí max. tak k sexu a jednu noc) od mužů, kteří by se líbili té
ženě, začínají snižovat raketovou rychlostí, plus teda fajn muži
přiměřeného věku jsou buď zadaní nebo mají za sebou rozpadlé vztahy
(s tím se dost často pojí bebíčka, co si potřebujou hojit v dalším
vztahu) a nějaká ta dítka. Za mě moc komplikací.
Asi bych jako pozitivní viděla to, že si můžu ten život zařídit po
svém, nezávisle na dalším dospělém člověku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Stará? a co bud s říkat až budeš v důchodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@bse.pedro píše:
Sorryjako za upřímnost, ale už jsi opravdu stará vykopávka… Sice to asi není hezký, ale my mladí kluci /52/ jsme zvyklí říct to rovnou a na férovku…![]()
![]()
Taky aplikujes vzorec vek chlapa : 2 + 6 = vek partnerky?
Zakladatelko, 39 dnes neni zadny vek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Každá žena je hezká v každém věku, záleží jak to dáváš najevo. Pokud se cítíš sebejistě, a jsi spokojená sama se sebou, uvidíš že někdo zájem mít bude. Jdi ženská v těch nejlepších letech, tak si užívej že dítko už máš, a neřeš kraviny. Prostě ber život s nadhledem, nadechni se otoč se k zrcadlu sa řekni si : Jsem kus krásné a sebejisté ženy… Říkej si to každý den ráno když vstanes a večer před spaním… 39 let je. oč krásný věk. A myslím si, že jsi tak akorát na to aby v tobě chlapi viděli kus krásné a šťavnaté ženy 🤩
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No ale ten chce určitě nějakou 35 max… nebo jsou muži co chtějí i ženy kolem 40?
Opět nesmysl. Mám kolem sebe několik holek přes 40, co mají stabilní
vztahy s mladšími partnery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Co vše může jíst dítě a jakými způsoby mohu upravovat jídlo
- Přítel po miminku toužil - co jsem těhotná už mi to tak nepřijde
- Nechce být kočárku, mně už hrábne!
- Už se nechci bát matky
- Covid doba - uz nemůžu
- Už po několikáté krev v moči po sexu
- Současná situace - už to nezvládám
- Jak mu říct ze už se nevrátím?