Jsem nedůtklivá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
16.4.13 14:47

Moje matka vždycky říká: „je to tvoje domácnost a kdybys měla uprostřed nas*áno, tak to překročím“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
16.4.13 23:15

Vadilo, a řekla bych jim svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.4.13 23:40

Moje dcera má tedy na můj vkus doma celkem binec, ale jinak je to skvělá máma. která se vnučce věnuje na 200% a jsou pro ni prostě důležitější věci než naleštěnej byt. Mám jí moc ráda a když už to vypadalo, že neudržím jazyk za zuby, tak jsem k nim prostě přestala chodit. Když si těch 30km jedu pro vnučku sejdeme se třeba v cukrárně nebo tak néco, když jí vracím, tak je třeba pozvu na oběd k nám. Já to nevidím, zbytečně se nedohadujeme a máme obě kĺid. Prostě její domácnost-její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymek1
19.4.13 17:02
@jířa6 píše:
Moje dcera má tedy na můj vkus doma celkem binec, ale jinak je to skvělá máma. která se vnučce věnuje na 200% a jsou pro ni prostě důležitější věci než naleštěnej byt. Mám jí moc ráda a když už to vypadalo, že neudržím jazyk za zuby, tak jsem k nim prostě přestala chodit. Když si těch 30km jedu pro vnučku sejdeme se třeba v cukrárně nebo tak néco, když jí vracím, tak je třeba pozvu na oběd k nám. Já to nevidím, zbytečně se nedohadujeme a máme obě kĺid. Prostě její domácnost-její věc.

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super názor, doufám, že tak jednou budu vycházet se svou dcerou

• Citovat
  • Upravit
1142
19.4.13 18:05
@anonymek1 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super názor, doufám, že tak jednou budu vycházet se svou dcerou
Já si radši vždycky vzpomenu na dnes už vím, že většinou dobře míněné rady a komentáře mé maminky a tchžně. Jenže mládí to nepochopí, tak proč si zbytečně kazit vztahy. Miluju svá vnoučátka a určitě nechci, aby se mi mladí vyhýbali, protože strkám nos do věcí, do kterých mi ve finále je prd.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
19.4.13 18:12
@anonymek1 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: super názor, doufám, že tak jednou budu vycházet se svou dcerou

Nebo to taky může být tím, že mám taky ještě malé děti, tak vím, že se občas něco nestihne, sama mám teď plný koš na ýehlení, tak to potom diktuj. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová