Jsem nedůtklivá?

Anonymní
16.4.13 12:57

Jsem nedůtklivá?

Vždycky, když k nám přijdou rodiče, hned ve dveřích houknou: máš tu hrozný smrad a bordel. Hrozně mě to rozčiluje a vždycky mám na jazyku jim říct: tak sem nelezte, když se vám tu nelíbí. Podotýkám, že tím smradem myslí, že třeba zrovna vařím a to mám puštěnou digestoř a otevřené okno ale je to prostě cítit. Mám vytřené, vysáté, poutíraný prach, umytou koupelnu, kuchyň. Akorát že mám 3 malé děti, jak je tu pořád roztahané oblečení, hračky a jídlo. Vadilo by vám to taky, nebo si to moc beru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
16.4.13 13:00

Když k nám někdo jde, tak hned u dveří říkám, že tady mám bordel :mrgreen:. Mám sice jen jedno dítě, ale hračky jsou prostě všude :roll:. Vůbec bych si to nebrala. A teda vaření mi voní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.4.13 13:01

Vadilo by mi to. Jsi dospělá osoba a rodiče jdou k tobě na návštěvu, nejsi žádný malý smrad, aby ti museli něco říkat. Asi bych se ohradila. Zeptala bych se jich, jestli se takhle běžně na návštěvách chovají

• Citovat
  • Upravit
3549
16.4.13 13:05

Tak mě tohle jednou zkusila tchýně, ještě když byl kluk malý a když jsme se teprv srovnávali. Já jí na to s úsměvem odpověděla:„maminko když Vám to tak vadí, tak já budu jedině ráda když mi to uklidíte, alespoň si na chvilku odpočinu“.Načež jí spadla čelist a už si to nikdy nedovolila.

Vím, že to tu nemám vždy super extra uklizené, ale taky vím, že nejsem šmudla a máme NORMÁLNÍ domácnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
16.4.13 13:05

Já bych jim fakt řekla, tak sem nelezte :zed: A pokud máš 3 děti, tak nikdy nejde uklidit všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.4.13 13:07

Vadilo a rekla bych jim to. Jak se znam, v klidu a s usmevem bych jim rekla, ze je to moje domacnost, kritizovat si muzou tu svou a ze uz to priste nechci slyset, jinak je nepozvu dal. Na to bych nabidla buchtu a k tematu se uz nevracela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
16.4.13 13:07

Jééé, to by bylo něco na mě :lol: byla bych s každým hotová raz dva. Nechápu že se tím stresuješ, tvůj byt, tvá domácnost, tvůj bordel i smrad je tvůj :mrgreen: tak ať k vám nechodí, když se jim to nelíbí.

Nedůtklivá nejsi, spíš citlivá ;)

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená jruz
16.4.13 13:08

A občas to nejde ani s jedním :)

A zakladatelko, nedůtklivá nejsi. Mně by to tedy způsobilo pěkné vzkypění krve.

@tamata píše:
Já bych jim fakt řekla, tak sem nelezte :zed: A pokud máš 3 děti, tak nikdy nejde uklidit všechno :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.13 13:18

To znám:-) tchýně jednou přijela, když měl malý čtyřicítky teploty, takže jsem fakt den a půl neuklízela (a to teda byl bordel), tchán koukal, koukal a pak řekl: „aspoň povysávat by jste si mohli“. Myslela jsem, že mě odvezou.. a druhý den odpoledne nás manžel vezl do nemocnice.. já se přiznám, že jsem málem tchánovi vrazila vysavač do rukou, ale říkala jsem si, že se nebudu rozčilovat..

• Citovat
  • Upravit
74217
16.4.13 13:19

Podobné pindy mají tcháni, když dojdou a proč nemáš to a proč nemáš tamto, proč děcka pijí takovou šťávu, proč máte na oběd řízek a pod. ty si dneska prala a proč to věšíš ven, když mrzne dej to dom :zed:.
Všemu se diví, jak jojo nebo se jim furt něco nelíbí, že moje dcery nosí skoro pořád růžovou a fialovou a furt něco a pak se diví, proč je nemám ráda a jsem strašně šťěstím bez sebe, když dojdou :pankac:.
Nebo minule si tchyně stěžovala, že jsem ji uvařila kafe do moc velkýho hrnku to přece nevypije a dala jsem jí moc velkou dortu :zed: :roll: :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.4.13 13:19

Posli je k nam, at vidi, co je to bordel a domacnost v poslednim stadiu rozkladu. Adresu kdyz tak pres SZ :mrgreen: Jeste budou radi, jak maji vzornou dcerunku s vonavou domacnosti :) Varila jsem brokolici uz predevcirem, porad vetram a je to porad citit a do toho bordel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
16.4.13 13:20

@Paradise tak to je super, to si budu pamatovat a třeba někdy použiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
16.4.13 13:27
@Anonymní píše:
Vždycky, když k nám přijdou rodiče, hned ve dveřích houknou: máš tu hrozný smrad a bordel. Hrozně mě to rozčiluje a vždycky mám na jazyku jim říct: tak sem nelezte, když se vám tu nelíbí. Podotýkám, že tím smradem myslí, že třeba zrovna vařím a to mám puštěnou digestoř a otevřené okno ale je to prostě cítit. Mám vytřené, vysáté, poutíraný prach, umytou koupelnu, kuchyň. Akorát že mám 3 malé děti, jak je tu pořád roztahané oblečení, hračky a jídlo. Vadilo by vám to taky, nebo si to moc beru?

Vadilo by mi to, asi bych jim to řekla, ať sem nechodí :pankac:,to je teda podpora rodiny…To mě fakt udivuje, tadyti lidi co furt všechno komentují a kritizují…Nezbývá zřejmě než si na to zvyknout :roll:

• Citovat
  • Upravit
25180
16.4.13 13:33

Tak jim odpověz, jak píšeš. Máme to naprosto stejně a byť jsme v baráčku, tak po vaření někdy větrám hodně dlouho - a to jsem vyloženě „větrací ty“… větrám pořád nehledě na roční období.
A ty roztahané věci u nás zatím každý pochpil - nebo nekomentoval… a to máme jedno 1,5 roční dítko…
Jo a když už náhodou naklizeno je, tak jim malá rychle ukáže, jak se to dělá… nehledě na to, že ji v tom samozřejmě všechny návštěvy podporují :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.4.13 14:15

Otevru pokojicek, hazu z nekolika metru hracky, pastelky, krupky, bordel,,nakonec i deti. V tu ranu mam naklizeno :mrgreen:,cinkne zvonek, muz otvira, vybehnu s uterkou s slova prvni,,jeeee ty varis jo :mrgreen:…pak jdou za holkama, jdu prvni uz se chytam za hlavu, jsk dokazaly behem chvilky udelat ve svem pokojicku zakovej bordel :lol:…Hele, nejsem zadny prase, ale navsteva proste musi pochopit, co deti dokazou a ze nejsme stroje co po nich veci jen zvedaji, nebo vyvaruji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová