Netaktní tchýně

Anonymní
14.4.13 21:23

Netaktní tchýně

Chtěla bych slyšet váš názor. Tchýně řekla něco, čím se mě docela hodně dotkla. Bylo mi to hodně nepříjemné. Přitom přítel tvrdí, že se nic nestalo a že je vše v pořádku.

Byli jsme s tchýní. Po mém odchodu se přítele zeptala, zda nejsem těhotná. Přitom ví, že těhotná být nemohu. Mohla říct rovnou, že jsem přibrala. Určitě to stejně tak myslela… Opravdu mě toto hodně ranilo. Jsem na ní naštvaná a zároveň… Mám z toho všemožné emoce.. :nevim: Už jen to, že se mohla zeptat o pět minut dřív a rovnou mě. Proč se ptala za mé nepřítomnosti? Nechápu to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
14.4.13 21:29

Nezlob se, ale taky si myslím, že se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
14.4.13 21:29

Nepříjde mi to nijak strašné. Třeba se tě právě nechtěla dotknout, protože ví, jak bys reagovala, tak se zeptala přítele :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.4.13 21:30

No, možná se chtěla vyhnout odpovědi NE, proč??? Nechtěla Ti říct do očí že jsi přibrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 21:30

Třeba se bála zeptat tebe, protože ví že s tím máte trable :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35438
14.4.13 21:31

Asi se ptala v tvé nepřítomnosti právě proto, že je taktní a nechtěla se tě dotknout dotazem na těhotenství, když ví, že máš asi nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.4.13 21:32

Ví to určitě 100%, že těhotná být nemůžeš? :think: (Tohle bych já té své tedy nesvěřovala.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
14.4.13 21:33
@Tiger-lily píše:
Asi se ptala v tvé nepřítomnosti právě proto, že je taktní a nechtěla se tě dotknout dotazem na těhotenství, když ví, že máš asi nějaké problémy.

Souhlasím, určitě to bylo z její strany naprosto ohleduplné, nechtěla Tě ranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
14.4.13 21:33

Nezlob se, ale tohle je teda PROBLEM. Jsem na strane manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klare
14.4.13 21:35

Řekla bych, že se tě prostě nechtěla dotknout… Jako netaktní by i přišlo spíš, kdyby přišla a řekla: „Mařko, ty máš p*del jak pivovarskej valach, to seš v jináči nebo si jenom tlustá?“. Tohle mi od ní přijde ohleduplný, prostě chtěla zjistit, jak se situace má a podle toho mluvit s tebou… Jestli spíš ty nemáš problém s tím, že jsi přibrala… Nechci rýpat ani se tě dotknout…

• Citovat
  • Upravit
3172
14.4.13 21:35

A co je na tom blbýho?? :think: :nevim: třeba si opravdu myslela, že bys mohla být těhotná :nevim: teď jsou různý metody na to jak otěhotnět :nevim: :nevim: :nevim: ale určitě to špatně nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.4.13 21:36

Cítila by ses lépe, kdyby to řekla před tebou? Myslím, že naopak. Alespoň vidíš, že má zájem. Neřeš, je to pitomost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.4.13 21:39

Myslím, že přítel má pravdu a nic se nestalo a slovo NETAKTNÍ není na místě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.4.13 21:41

Přítel má pravdu 8) Naopak tchýně projevila velkou dávku taktu, když se neptala ve tvé přítomnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.4.13 21:43

Když nevíš, tak se jí zeptej. Myslím, že tvé tchyni tu do hlavy nikdo nevidí, ani ty ne.

Jinak mi ta konstrukce přijde trochu překomplikovaná - kdyby tě chtěla urazit, tak se zeptá v tvé přítomnosti. Když se zeptá svého syna, tak totiž nemá jistotu, že ti to zopakuje. A neznám teda chlapa, který si větu „není těhotná?“ přeloží jako „všimni si, jak přibrala!“ - chlapi bývají v tomhle takoví jednodušší (přímočařejší).

A jinak myslím, že je dost žen, co otěhotněly i navzdory glejtu o neplodnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová