Netaktní tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
15.4.13 09:37

Tak si asi přibrala a ji napadlo těhotenství, tak se zeptala :nevim: na tom není nic divnýho. spíš přítel si to mohl nechat pro sebe, vždyt o nic nešlo a nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
15.4.13 09:42

Přeháníš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
15.4.13 14:10
@jenny.fields píše:
Netaktní je spíš manžel, neměl ti to říkat, pokud ví, že jsi na to citlivá.
Lépe takto než přímo.
Můj manžel kdysi v Hongkongu jedné zcela cizí paní povídá ve výtahu (on je děsně netaktní :roll: ) Baby or too much noodles? :mrgreen:
Tvoje tchýně je taktní věř mi.
:lol: :lol: :lol: Stát bych vedle něj v tu chvíli nechtěla. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.4.13 14:32
@Drovers píše: :lol: :lol: :lol: Stát bych vedle něj v tu chvíli nechtěla. :mrgreen:

Já už si zvykla, v tomto duchu se chová soustavně i doma :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
15.4.13 14:40

A to se snad těhotenství pozná jen podle váhy? Třeba jsi jí přišla veselejší, hezčí nebo jsi víc jedla zeleniny a proto se ptala a nechtěla se ptát tebe, protože se mohla bát, že těhotná nejsi a raní tě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.4.13 14:57
@Andýsek92 píše:
A to se snad těhotenství pozná jen podle váhy? Třeba jsi jí přišla veselejší, hezčí nebo jsi víc jedla zeleniny a proto se ptala a nechtěla se ptát tebe, protože se mohla bát, že těhotná nejsi a raní tě…

Mně z toho příspěvku zakladatelky vyznívá, že fakt přibrala, takže bych se tchýně o tomhle nezastávala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
15.4.13 14:59

No nevím, mně teda dotaz na téma nemožnost mít děti a případné těhotenství přijde natolik osobní, že bych se taky minimálně urazila, proč se na to ta osoba nezeptá přímo mě. Kdyby se tchyně partnera ptala za jejími zády jestli má ona pravidelnou menstruaci nebo orgasmus při společném sexu, taky je to taky v pořádku? Jsou to taky tak osobní věci, ne?

Jestli třeba čekala že jí řekne „no jasně že je těhotná, my si celou dobu děláme pr.el z toho že nemůžeme mít děti“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.4.13 15:07

Mně celkově přijde, že se tu všichni do zakladatelky pouštíte, že tchýně netaktní nebyla. Ale zároveň si myslím, že prostě zakladatelce není celkově nijak příjemný, že její tchýně takhle sleduje její vzhled a hlídá očima její „váhu“ (zvlášť, když to je třeba pro ní dost citlivý téma, že třeba nemůže otěhotnět (i když to nikde psáno není!). A tak mi přijde od té baby celkově nefér toto řešit, ať už přes manžela nebo přímo. Vždyť když by čekala vnouče, určitě by se to od nich včas dozvěděla.

Já když jsem byla těhotná, tchýně mě pokaždý očumovala břicho a rýpavě dodávala „no, už se nám pěkně zakulacuješ“. To bylo fakt SUPER! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.4.13 16:48

@Clarkia no a jake krasne miminko z toho zakulacivani vzeslo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.13 17:16
@Clarkia píše:
Mně celkově přijde, že se tu všichni do zakladatelky pouštíte, že tchýně netaktní nebyla. Ale zároveň si myslím, že prostě zakladatelce není celkově nijak příjemný, že její tchýně takhle sleduje její vzhled a hlídá očima její „váhu“ (zvlášť, když to je třeba pro ní dost citlivý téma, že třeba nemůže otěhotnět (i když to nikde psáno není!). A tak mi přijde od té baby celkově nefér toto řešit, ať už přes manžela nebo přímo. Vždyť když by čekala vnouče, určitě by se to od nich včas dozvěděla.Já když jsem byla těhotná, tchýně mě pokaždý očumovala břicho a rýpavě dodávala „no, už se nám pěkně zakulacuješ“. To bylo fakt SUPER! :zed:

Tchýně je hloupá. Měla ti to říct nerýpavě!!!

• Citovat
  • Upravit
5724
15.4.13 17:41
@Kobliha51 píše:
Tchýně je hloupá. Měla ti to říct nerýpavě!!!

Z jedné diskuze o tchýni odejde dveřma, do další vleze oknem. :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.4.13 17:41
@dani24687 píše:
@Clarkia no a jake krasne miminko z toho zakulacivani vzeslo ;-)

Děkuji pěkně. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.13 18:17
@Clarkia píše:
Z jedné diskuze o tchýni odejde dveřma, do další vleze oknem. :roll: :mavam:

A nebylas tam taky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1505
15.4.13 20:04
@kjhui píše:
No nevím, mně teda dotaz na téma nemožnost mít děti a případné těhotenství přijde natolik osobní, že bych se taky minimálně urazila, proč se na to ta osoba nezeptá přímo mě. Kdyby se tchyně partnera ptala za jejími zády jestli má ona pravidelnou menstruaci nebo orgasmus při společném sexu, taky je to taky v pořádku? Jsou to taky tak osobní věci, ne?Jestli třeba čekala že jí řekne „no jasně že je těhotná, my si celou dobu děláme pr.el z toho že nemůžeme mít děti“?

Menstruace a orgasmus je přece záležitost jedné osoby, miminko je záležitost obou partnerů. V tom je přece dost podstatný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
16.4.13 09:14
@kjhui píše:
No nevím, mně teda dotaz na téma nemožnost mít děti a případné těhotenství přijde natolik osobní, že bych se taky minimálně urazila, proč se na to ta osoba nezeptá přímo mě. Kdyby se tchyně partnera ptala za jejími zády jestli má ona pravidelnou menstruaci nebo orgasmus při společném sexu, taky je to taky v pořádku? Jsou to taky tak osobní věci, ne?

Srovnávat menstruaci či orgasmus s dítětem je hooodně mimo mísu. Případné miminko by bylo stejně tak zakladatelky, jako jejího partnera.

Tchyně se zachovala naprosto pochopitelně - zeptala se svého syna, k němuž má jistě blíž než ke své snaše.

A jediný, kdo se v této situaci zachoval hloupě a netaktně, je právě on. Maminčin diskrétně a v ústraní položený dotaz si měl - stejně diskrétně - nechat pro sebe, nikoli ho vyslepičit své partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová