Jsem neschopná řidička ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.1.19 18:22

Jsem neschopná řidička ?

Ahojky holky, řidičák už vlastním skoro 10let ale až teď si připadám jako totální nemehlo :( Mám jiné auto a nemuzu si na něj zvyknout :( například dnes mi nešla dát zpátečka abych mohla zaparkovat a předemnou auto :( snad na podesáté se mi podařilo tu zpátečku tam narvat:( málem jsem to auto předemnou naborila tak tu teď doma brečím a klepu se :( :,( teď poslední dobou mám furt nějaké úlety :( :( jsem sama kdo má takové zážitky? :( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
23.1.19 18:29

Taky se mi s některými auty jezdí lépe, s některými hůře. Třeba do škodovky jsem se ani za 5 let nenaučila brát benzín. Já tu nádrž prostě nemůžu otevřít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.1.19 18:30

Prošlápla jsi spojku?
Když sednu do jiného auta, připadám si jak totální tragéd, trvá tak týden, než začnu jezdit zas normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221

Ne, to ma každé.
Napálila jsem do svodidel- bok v háji. Zapoměla jde odbočit a vjela do slepé ulice- dvakrát jsem odrela blatník při couvání.
Uratila jsem proti jedoucímu autu zrcátko
A úplný vrchol byl když mi pře auto přeskočil jeken- předek v prdeli. Měla jsem strach jezdit. Do dnes když opravdu nemusím tak necouvám a hledam jiné místo. Mam strach, že někoho nabourám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367

Tak to je asi normální u nového auta. Osahej si ho mimo provoz. Zkoušej si řadit, když stojíš zaparkována. Aby se ti to dostalo do ruky. A klid. Jak začneš zmatkovat, tak to bude jen horší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
23.1.19 18:31

Já to moc neposoudím, můžu sednout do čehokoliv a jet. Ale nechápu, jak se stane, že opakovaně nejde zařadit rychlost? To musí snad být závada na autě (a nebo třeba mě jde na autě hrozně špatně řadit v zimě - musím dosti silou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
23.1.19 18:32

Taky to tak mám, švagrovo auto řídím normálně, přitelovo mi nejde, má na mě moc tuhou spojku, blbě se mi řadí, jednou sem místo jedničky zařadila zpatečku a skoro tukla do auta za sebou, takže to už řídit odmítám :D naštěstí nemusím, všude mě vozí :mrgreen: teď si koupíme nový, chci v automatu tam mi odpadne celej problem s řazenim a bude klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 18:33

@BaMaK no se starým autem se mi jezdilo suprově ale na tohle si nemuzu zvyknout ikdyz je lépe vybavené atd :D :oops:

• Citovat
  • Upravit
19981
23.1.19 18:36

Já jezdila i v práci a auta jsem střídala a bez problémů. Ale když víš že ti to nejde tak trenuj někde mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.1.19 18:37

Nejsi neschopná řidička, když ti nejde zařadit zpátečka. Když se to tam blokne a neprošlápneš znovu spojku, tak to tam prostě nenarveš i kdyby ses zbláznila. Ale brečet a klepat se z toho ještě doma? To mi trochu na hraně přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
@Anonymní píše:
@BaMaK no se starým autem se mi jezdilo suprově ale na tohle si nemuzu zvyknout ikdyz je lépe vybavené atd :D :oops:

Zvyknes si, neboj. Nic jiného ti totiž nezbyde. Hlavně klid, ses ženská, i kdybys řídila jak Fitipaldi, tak tě chlapi stejně budou pomlouvat, tak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221

Do automatu bych asi nešla. Mám problém jezdit s novými auty. Bojím se, že to někde rozstřelým. Chlapi mě ale za řízení chválí a to je co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.1.19 18:39

Jsem, řekla bych, dost zdatná a vyježděná řidička, ale taky mi trvá než si nové auto osahám. Vím o tom a jedu opatrnějc a nepanikařím. Takové záseky se můžou stát (i horší, věř mi :mrgreen: ) a nic to neznamená, chce to klid a nadhled :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.1.19 18:45

No já nevím, mě teda nedělá problém sednout do čehokoli a jet (i když se dává zpátečka skoro v každém autě jinak).. :think:
Ale to nevadí, prostě si zvykneš. O tom to celé je.. Jestli jsi deset let jezdila jen jedním autem, tak to prostě chvilku potrvá, ale není to nic hrozného. Nebo když budeš mít volnou chvíli, tak vezmi auto, jeď někam, kde těch aut moc nejezdí a zkoušej si rozjezdy, couvání atd.. Spousta mých přátel to dělalo hlavně, když dostali řidičáky.

Hlavně žádný stres! To je nejhorší.. Mám kamarádku, co jednou nebyla schopná se rozjet do kopce a málem nabořila auto za sebou. Od té doby za volant nesedla, jezdí autobusem a nebo jí vozí přítel. Auto už neřídila dobrých deset let a nejspíš se k tomu už nikdy nevrátí. Prostě si udělala zbytečný blok..
Proto na to kašli, jezdi.. a v závěru, o co jde? Přinejhorším někoho „ťukneš“, což není taková tragédie. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 18:49

@Mentalist jezdila jsem ve všem možném a neměla problém ,ale v tomhle autě co máme teď jde zpátečka snad nejhůř :nevim: a já si připadám pak jak tele :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová