Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako doma? Ja nejdriv uklidim. Protoze pak si dva dny uzivam poradku:):)
Pak jdu na nejaky sport/vylet/behat/kolo.
Kino.
Vecere.
Ja bych spala, cetla, divala se na filmy, lezela ve vane, zasla si na veceri s kamaradkou a na sklenicku do baru… zkratka vse, co jde se dvema detmi dost tezko…
Kdyby to melo byt ze pojedu ja pryc tak nejaky penzion se snidani a veceri, mezitim sport a sauna/masaz/virivka.
A sampano uz k snidani:):)
Já bych spala, spala a až bych se vyspala, tak bych šla spát
Kdybych měla být doma, tak bych první den strávila na gauči. Večer bych vyrazila na jídlo a do welness. Kdybych měla jet pryč, našla bych si nějaké ubytování s plnou penzí, bazénem, možnosti výletů a hlavně bez děti.
@chaela Ano! A idealne at cely vikend prsi a ja mam zaminku se fakt nehnout z te postele, bazenu a restaurace!
@Jassmina píše:
Ptám se na Vaše zkušenosti, rady a případné nápady. Chtěla bych to tentokrát zkusit jinak. Nějakou malou předtavu mám. Spíš směrem alternativa. Doufám, že budou super inspirace. (Děti do toho prosím nepište, o tom mám jasnou představu). Díky
Nejdřív bych se dosyta vyspala v prázdné posteli. Objednala si jídlo a v KLIDU ho sama snědla. Pak bych si četla nebo vyšívala. Večer si dala horkou koupel. A šla spát. Druhý den to samé.
@sakota Ach… Ale na to si ještě pár let počkám, tak minimálně deset ![]()
ahoj. U mě vede jasně nějaký výlet - a protože máme konec ledna, zvolil bych betlémy v Třešti, nebo archeoskanzen Modrá s Velehradem. ![]()
Zrovna dneska jsem si rikala, ze me to uz brzo ceka! A zatim mam plan tenhle - rano dlouho spat
, zajit si sama s knizkou na snidani nebo spis brunch do kavarny, pak zajdu na farmarske trhy (u nas uz od konce unora), pak pozdejsi obed a kino s kamaradkou, a pak domu, kam si objednam dovoz jidla, napustim si vanu, otevru lahev a vecer si v posteli pustim nejaky film. Druhy den bych to videla na nejaky wellness a shopping, running sushi na obed a vecer zase dovoz domu a asi babinec s kamoskama u vinka. Jej jeste tak dva mesice a uz se taky dockam!!! ![]()
2 dny? Sama? Bože, to bych bouchla hned šaňo ![]()
Určitě nějaký celodenní wellness. Masáž, zabal, kosmetika, virivka, sauna, fitko, bazén, s kámoškou na víno a večer bych lehla a spala až do oběda ![]()
Jo … akorát nevím, jestli se to do dvou dnů vleze… ![]()
@ka2ka píše:
spala bych a spala a pak poslouchala ticho
pyžamový den ![]()
Jeden den bych určitě prospala
Večer nějaké posezení s kámoškou, možná divadlo, kavárna, bar… Druhý den bych vyrazila na pořádný vandr se psem, aspoň na půl dne, jak jsem jezdívala dřív, jen my dva ![]()