Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je možný, že se doteď ovládal, když jste spolu 7 měs. nebo se znáte déle??
Příspěvek upraven 09.01.17 v 21:17
Bohuzel psycholog tu neni pro to aby radil - rozhodnout se musi kazdy sam…
Osobne si myslim, ze je lepsi par tejdnu bejt smutna z nevydarenyho vztahu nez mit doma to co popisujes. Muze to bejt jeste horsi, nez ze te partner mlati?
Vzdy se mi vyplatilo myslet hlavou a ne jinyma organama, ktery nejsou k mysleni urceny. Par tejdnu bud smutna a pak treba najdes nekoho lepsiho. S timhle v.lem vyloucis moznost, ze by to nekdy lepsi bejt mohlo - budes se jen modlit, aby to nebylo horsi. Ale to je snad jasny i tobe, ne?
Dobry vecer..aspon zde se mohu vypovidat anonymne…7mes jsem zila s mym partnerem a mym synem 4roky…vse klapalo..ale dvakrat se hodne opil a naflakal mi…rekla sem mu at se odstehuje…nevi co to v nem vyvolalo..alkohol…ale proc byl najednou tak zarlivy a vymenneny…je prac 14dni jsme v kontaktu, objednal se i na psychiatrii, ze to chce resit proc v nem je to zlo..pracuje.byl na me i syna tak hodny a ja ho porad miluji…vedela sem z rozumu, ze musi pryc…ale tak je mi smutno. Maly byl na vikend pryc, tak sem se sla i bavit…ale nedokazu myslet na nic jineho nez na nej..vubec nevim co dal. samozrejme kdo to vi ho odsoudil…ale ja nevim co dal…jsem nestastna..tak aspon zde se sverim…Rozum versus laska.