Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem hodně netrpělivá.
Dnes jsem mluvila s kamarádem, ale nemáme na sebe mobilní kontakt. O něčem jsme se bavili, ale měli jsme na hovor jen chvilku, přijel mu na odvoz kamarád. Já mu něco nestihla říct. Něco podle mě důležitého. Teď se uvidíme až ve čtvrtek. Jenže pro mě je to moc dlouhá doba. Chci aby to věděl hned teď nebo nejpozději zítra. Jenže nemůžu ho čekat před bránou práce a říct, já jsem přišla, protože ti chci něco důležitého říct a do zítra-čtvrtečního dne by to nepočkalo.
Já mu potřebuji něco říct, on si to teď přebírá určitě jinak.
tlačil mě čas a já mu nestihla všechno dopovědět.
Jak to vyřešit? Nebo co byste dělaly vy? Do čtvrtečního dne ještě hodně daleko ![]()
@TakovaJolča píše:
Jsem hodně netrpělivá.
Dnes jsem mluvila s kamarádem, ale nemáme na sebe mobilní kontakt. O něčem jsme se bavili, ale měli jsme na hovor jen chvilku, přijel mu na odvoz kamarád. Já mu něco nestihla říct. Něco podle mě důležitého. Teď se uvidíme až ve čtvrtek. Jenže pro mě je to moc dlouhá doba. Chci aby to věděl hned teď nebo nejpozději zítra. Jenže nemůžu ho čekat před bránou práce a říct, já jsem přišla, protože ti chci něco důležitého říct a do zítra-čtvrtečního dne by to nepočkalo.
Já mu potřebuji něco říct, on si to teď přebírá určitě jinak.tlačil mě čas a já mu nestihla všechno dopovědět.
Jak to vyřešit? Nebo co byste dělaly vy? Do čtvrtečního dne ještě hodně daleko
Existuje telefon, tak když to tak hoří, tak mu zavolej, určitě na něj někdo z kamarádů mít kontakt bude ![]()
Příspěvek upraven 14.09.21 v 20:34
A napsat mu jinde? Třeba na fb bys ho mohla dohledat, pokud má ![]()
@Umík píše:
Existuje telefon, tak když to tak hoří, tak mu zavolej
Nemáme na sebe telefonní kontakt. Může se ještě dnes nebo zítra cokoliv stát. Já mu něco načala, ale nedopověděla celé. Takže on ví jen tu jednu část. Takže on je teď v domnění s tou jednou částí.
Nemůžu stát před branou a hele já ti musím něco nutně říct, on by mohl říct, to by nepockalo do zítra?
Talze on je teď v domnění co jsem řekla první část, ale neodpověděla. A to hraje hodně velkou roli.
@TakovaJolča
A společně známé nemáte, aby ti dali číslo? Nebo ho můžeš najít na fb.
@Kriss Tina píše:
A napsat mu jinde? Třeba na fb bys ho mohla dohledat, pokud má
To nedohledam a napsat na fb? To by se spíše ptal, jak si mě na fb našla? A to si mě hledala, jen proto, abys mi tohle mohla napsat? By byl ze mě vyhaluzený.
Už ať je čtvrtek.
@TakovaJolča dohledas, pokud máte někoho společného známého v přátelích, nebo pokud tam je pod svým jménem
no holt počkej do čtvrtka
@TakovaJolča píše:
To nedohledam a napsat na fb? To by se spíše ptal, jak si mě na fb našla? A to si mě hledala, jen proto, abys mi tohle mohla napsat? By byl ze mě vyhaluzený.
Už ať je čtvrtek.
A to je ta informace, tak strašně důležitá? Kdyby to tak hořelo, tak mu na ten fb napíšeš, je úterý večer asi se to do čtvrtka nezblazni.
@Noelia_Z píše:
A co sociální sítě?
Neznám žádný kontakt ze sociálních sítí.
Už se těším až mu ve čtvrtek řeknu, já ti nestihla v úterý říct, že… Jak já se na tu chvíli těším. Bylo málo času.
Nezvládám to, že neví vše, že to není dopovězeno. on teď je v úplně jiném domnění. Den a půl je dlouhá doba
![]()
@TakovaJolča píše:
Už ať je čtvrtek.
Tak kamarádi se mají na sociálních sítích bezne, tudíž nevím, proč by to mělo být divny, proboha.
Pokud nechceš najít kontakt a napsat mu/zavolat, tak ti nic jiného než čekat do čtvrtka nezbyde.. Ovšem mi přijde naprosto normální někomu napsat na Facebook ![]()
Nemít žádný kontakt na kamaráda?🤔 zajímavý…a schůzky si domlouváte jak? Poštou?
@Umík píše:
A to je ta informace, tak strašně důležitá? Kdyby to tak hořelo, tak mu na ten fb napíšeš, je úterý večer asi se to do čtvrtka nezblazni.
Pro mě je. Jenže já neznám jeho fb.
To se do čtvrtka nezblazni, ale já asi jo. Den a půl je dlouhá doba.
Já ti nestihla říct, že…
Už se těším, až rekne- aha, takto to je.
V tu chvíli si řeknu, konečně jsem se dočkala. Potřebuji uvést věc na pravou míru.
@Nicole-7 píše:
Nemít žádný kontakt na kamaráda?🤔 zajímavý…a schůzky si domlouváte jak? Poštou?
Známe se teprve chvíli. Chodíme spolu na sqash, ale každý s někým jiným.
Přijde mi uplně normalni napsat nekomu pres messenger na FB. Jak ho dohledas? No pres jmeno nebo pratele, me si lidi takhle uz kolikrat nasli nebo jim me „poradil“ spolecny pritel. Nic trapnyho na tom neni. Klidne bych zacla: hele XY ja hlava derava jsem ti nestihla rict /zapomnela rict…uz se tesim az o tom ve ctvrtek poklabosime,,,