Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot
příště zkus aspoň sem tam střelit nějakou čárku
šance, že se trefíš správně, tu je vždy a třeba to bude dávat i nějaký vyšší smysl, než toto ![]()
@Tarena píše:
A to mame suchy unor…
Třeba má ještě gregoriánský kalendář
.
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot
A pětka jezdí na Smíchov.
Hmm pohodová bych taky byla kdybych neměla migrénu děti se nervali a neřvali
Tak si v tom klidu čti a a trénuj pravidla českého pravopisu, prospělo by ti to.
@KalamityJohn píše:Šestka jezdí kam?
A pětka jezdí na Smíchov.
@topazio píše: 😂
Už nepij.
![]()
No, vzhledem k tomu, kolik je hodin… bych to přeformulovala na „Ještě nepij“
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
Uprimnost je hoooodne tricky
nic osobniho, sle za uprimnost se radi schovavaji hulvatky a hulvati vseho druhu ![]()
@Keyllah píše:
příště zkus aspoň sem tam střelit nějakou čárkušance, že se trefíš správně, tu je vždy a třeba to bude dávat i nějaký vyšší smysl, než toto
Pred než bych čarku, nedavala ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Uprimnost je hoooodne trickynic osobniho, sle za uprimnost se radi schovavaji hulvatky a hulvati vseho druhu
To je fajn, že děláš svět hezčím, když lidem lžeš.
@Blabs píše:Úžasný a skvělé. A jestli máš ráda ještě i sejra za ráfkem, tak se stav. Dáme pohodu ve dvou.
@Blabs píše:
Nevím na čem jedeš, ale zřejmě je to dobrej matroš. Nějak jsem nepochopila účel diskuse. ![]()