Jsem pohodova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
7.2.22 23:13

Tak už vím co sem zač jsem mentál a retard dík za odpovědi Budu si to pamatovat děkuji všem za radu a pomoc přeji vám hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.2.22 23:16
@Cekk píše:
Já jsem taky pohodová :lol: mám děti u babičky a starého v práci. Dostanu taky klíčenku??

Jé to je provokace :lol: ja děcka na krku bez babky…a starý už 3týden doma kvuli kovidu….tu klíčenku si zasloužím spiš já, zvedne mi to náladu a budu pohodová. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
7.2.22 23:31
@niki V píše:
Jé to je provokace :lol: ja děcka na krku bez babky…a starý už 3týden doma kvuli kovidu….tu klíčenku si zasloužím spiš já, zvedne mi to náladu a budu pohodová. :lol:
tady to už nenapravi ani ta klicenka :lol: to chce minimálně láhev :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
7.2.22 23:32
@Blabs píše:
Tak už vím co sem zač jsem mentál a retard dík za odpovědi Budu si to pamatovat děkuji všem za radu a pomoc přeji vám hezký večer

Holka jdi spát a najdi si nějaké kamarádky :roll: ať se nenudis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.2.22 23:33
@Cekk píše:
tady to už nenapravi ani ta klicenka :lol: to chce minimálně láhev :srdce:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.2.22 23:46

Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
8.2.22 00:02
@ontarova.stara píše:
Stopka ani Ontar nám nechybí, ale blíží se výplata :mrgreen:.

To chápu, je třeba zaplatit pronájem chlívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.2.22 00:15

@Anna766 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.2.22 00:26

@Anna766 Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.2.22 00:27

@Cekk Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
8.2.22 00:40

@Blabs ja jsem ted teda hodne smutna, ja chci taky byt oznacena v takovem tvem prispevku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.2.22 07:12
@markytka3 píše:
@Blabs ja jsem ted teda hodne smutna, ja chci taky byt oznacena v takovem tvem prispevku :mrgreen:

Smůla, na to jsi málo „narcis“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33555
8.2.22 07:23
@Blabs píše:
@Cekk Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za :zed:

Ježiš ženská, kdyby sis to po sobě asponˇpřečetla, když už chceš rozumovat, vždytˇto vůbec nedává smysl. A pak se divíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
8.2.22 10:33
@Blabs píše:
@Anna766 Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za :zed:

Jsi praštěná? Tobě jsem nenapsala vůbec nic.Mi připomínáš toho starýho bezdomovce z autobusu, co jezdí městem dokola a pořád si povídá pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.2.22 21:04

Omg. Už nepij. To se nedá číst. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie