Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už vím co sem zač jsem mentál a retard dík za odpovědi Budu si to pamatovat děkuji všem za radu a pomoc přeji vám hezký večer
@Cekk píše:
Já jsem taky pohodovámám děti u babičky a starého v práci. Dostanu taky klíčenku??
Jé to je provokace
ja děcka na krku bez babky…a starý už 3týden doma kvuli kovidu….tu klíčenku si zasloužím spiš já, zvedne mi to náladu a budu pohodová. ![]()
@niki V píše:tady to už nenapravi ani ta klicenka
Jé to je provokaceja děcka na krku bez babky…a starý už 3týden doma kvuli kovidu….tu klíčenku si zasloužím spiš já, zvedne mi to náladu a budu pohodová.
@Blabs píše:
Tak už vím co sem zač jsem mentál a retard dík za odpovědi Budu si to pamatovat děkuji všem za radu a pomoc přeji vám hezký večer
Holka jdi spát a najdi si nějaké kamarádky
ať se nenudis..
Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za ![]()
@ontarova.stara píše:
Stopka ani Ontar nám nechybí, ale blíží se výplata.
To chápu, je třeba zaplatit pronájem chlívku
@Anna766 Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za ![]()
@Cekk Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za ![]()
@Blabs ja jsem ted teda hodne smutna, ja chci taky byt oznacena v takovem tvem prispevku ![]()
@markytka3 píše:
@Blabs ja jsem ted teda hodne smutna, ja chci taky byt oznacena v takovem tvem prispevku
Smůla, na to jsi málo „narcis“ ![]()
@Blabs píše:
@Cekk Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za
Ježiš ženská, kdyby sis to po sobě asponˇpřečetla, když už chceš rozumovat, vždytˇto vůbec nedává smysl. A pak se divíš…
@Blabs píše:
@Anna766 Nazdar „narcis“… tvé urážky na mou osobu, tě uráží víc než ubohost, kterou vládneš. Jsi manipulátor, ale v soukromí jsi obyčejná děva v domácnosti co čeká na svého dokonalého muže z hospody.Tady si každý hraje na tu nejlepší putku. A ještě hloupější, jsou ti co sem napíšou svůj problém a dají své soukromí do rukou mrcham co se tu nudí, místo aby uklidili doma a svůj život který stojí za
Jsi praštěná? Tobě jsem nenapsala vůbec nic.Mi připomínáš toho starýho bezdomovce z autobusu, co jezdí městem dokola a pořád si povídá pro sebe.