Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@markytka3 píše:
jj, ale ja nechtela byt hruba, ona za to nemuze, hruba byvam jen k sockam s natazenou rukou…
Tato bude to samé. ![]()
@DoňaPetruňa píše:
Tak to já jsem zas pěkná štěkna. Furt se mi něco nelíbí, věčně mrmlám, nejvíc když nechá chlap podělanej záchod, to bych vylítla z kůže. Štětku máme a on prostě nechápe proč asi!! Jo a ještě mě točí když sežere jablko i s ohryzkem a šťopku položí na stůl. To dopr*ele nemůže sežrat i tu šťopku??? Ale jinak slunce v duši. Nazdar!
Seš moje dvojče, ne?
@markytka3 píše:
jj, ale ja nechtela byt hruba, ona za to nemuze, hruba byvam jen k sockam s natazenou rukou…
Tak jsem retard no
@Blabs píše:
@markytka3
@topazioTak jsem retard no
Píšeš příspěvky, které nedávají smysl.
@Blabs píše:
@markytka3
@topazio
Co se tak čertíš, ty pohodová? ![]()
@Blabs opravdu mě to zajímá, máte nějaké mentální či psychické potíže? Nemyslim to zle.
@DoňaPetruňa píše:
Tak to já jsem zas pěkná štěkna. Furt se mi něco nelíbí, věčně mrmlám, nejvíc když nechá chlap podělanej záchod, to bych vylítla z kůže. Štětku máme a on prostě nechápe proč asi!! Jo a ještě mě točí když sežere jablko i s ohryzkem a šťopku položí na stůl. To dopr*ele nemůže sežrat i tu šťopku??? Ale jinak slunce v duši. Nazdar!
Holka, ty sem zapadneš! ![]()
@Blabs píše:
Ach jo samí urážky asi jsem blbá
Co tě vedlo napsat úvodní příspěvek? Nediv se, že si tu některé myslíme, že nemáš všech pět pohromadě.
@Blabs ale vy jste založila diskuzi, já se slušně zeptala.Je spousta lidí s nějakým mentáním nebo psychickým problémem.