Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@niki V jenom tak každý člověk odpoví na vše tak čekám kolik jich Tu bude
@DoňaPetruňa píše:
Tak to já jsem zas pěkná štěkna. Furt se mi něco nelíbí, věčně mrmlám, nejvíc když nechá chlap podělanej záchod, to bych vylítla z kůže. Štětku máme a on prostě nechápe proč asi!! Jo a ještě mě točí když sežere jablko i s ohryzkem a šťopku položí na stůl. To dopr*ele nemůže sežrat i tu šťopku??? Ale jinak slunce v duši. Nazdar!
Ty vado, já už týden pohřešuju Ontara a on se mi fláká u tebe??? Tak to ho rychle naval zpátky, holčičko.
@ontarova.stara píše:
Ty vado, já už týden pohřešuju Ontara a on se mi fláká u tebe??? Tak to ho rychle naval zpátky, holčičko.
I s tou šťopkou
@ontarova.stara??? když něco napíšu tak je zlé tak nevím kde je problém se nedivím že urazite slabého člověka na silného člověka si nikdo netroufne možná jsem retard ale který pomáhá druhým lidem
No jo vy mě znáte všichni dobře tak do mě řekne te mi Jak dobře mě znáte když jsem retard chci znát můj život jestly víte o mě vše
@Blabs píše: @ontarova.stara??? když něco napíšu tak je zlé tak nevím kde je problém se nedivím že urazite slabého člověka na silného člověka si nikdo netroufne možná jsem retard ale který pomáhá druhým lidem
Ty jsi asi hodně mimo? Já si sice myslím taky, že jsi retard, ale nepsala jsem ti to, tudíž nechápu, proč reaguješ na mě.
@Blabs píše:
Jediný co vás napadne že je člověk retard nic víc neumíte
Tak mě napadlo že buď jste nemocná(psychicky)nebo ožralá, nebo sjetá.
Vic nic mě nenapadá při této “pohodové diskuzi”
Já jsem taky pohodová
mám děti u babičky a starého v práci. Dostanu taky klíčenku??
@Anna766 píše:
I s tou šťopkou
Stopka ani Ontar nám nechybí, ale blíží se výplata
.