Jsem pohodova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33522
7.2.22 15:47
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot

Už nám nic nenapíšeš? Podle příspěvku o těhotenství, asi moc pohodová nebudeš.
Ještě že nemám v profilovce svojí fotku, to by sis mě vyhledala že? Řeknu ti tajemnství, ale nikomu ani muk ju? I když žena krvácí, tak může být těhotná, čumíš co? Ty logiko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
7.2.22 16:11
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot

V cem jedes? Blby matros.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
7.2.22 16:37
@WestBoy píše:
To je fajn, že děláš svět hezčím, když lidem lžeš.

Osobne se snazim lhat co nejmene, nemusim si pak pamatovat, co jsem komu nakecala :P spis bych rekla, ze se umim v pravy čas nevyjadrit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.22 16:39

Ona je padlá na hlavu, v jiných diskuzích píše nesmysly nebo odpovídá na hodně staré dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21044
7.2.22 17:17
@FlorenceF Jenkins píše:
Osobne se snazim lhat co nejmene, nemusim si pak pamatovat, co jsem komu nakecala :P spis bych rekla, ze se umim v pravy čas nevyjadrit 8)

Mám poťouchlé potěšení z toho když říkám pravdu a nikdo mi nevěří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.2.22 17:32
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.2.22 17:33
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
:mrgreen:
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
7.2.22 17:33
@Blabs píše: :*

Ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.2.22 17:35
@Markéta80 píše:
A? To je tady kde kdo. nebo každý si většinou o sobě myslí že je fajn a náročnost někoho je hodně individuální ;)

a to ja narocna jsem. Mam vysoke naroky a pro me okoli jsem narocna taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
7.2.22 21:46

@warita každý to už pak vidí i jinak, manžel říká že jsem dárkový typ a dcera to podědila také :mrgreen: manžel říká že má tolerantní ženu a já o sobě říkám že moc tolerantní nejsem, ale když si to myslí :lol: Je fakt že také říká že za nepřítele by mne rozhodně nechtěl :mrgreen: a s tím musím zase souhlasit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.2.22 22:20

Tak to já jsem zas pěkná štěkna. Furt se mi něco nelíbí, věčně mrmlám, nejvíc když nechá chlap podělanej záchod, to bych vylítla z kůže. Štětku máme a on prostě nechápe proč asi!! Jo a ještě mě točí když sežere jablko i s ohryzkem a šťopku položí na stůl. To dopr*ele nemůže sežrat i tu šťopku??? Ale jinak slunce v duši. Nazdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.2.22 22:24

@Blabs tvl. precetla jsem si tve dalsi prispevky na emiminu - ty jsi takovy psychous od prirody nebo neco na necem jedes? :zed: :lol: a ocividne si pletes pojem „pohodova“ s „jednoducha“… a reknu ti tajemstvi - pokud je clovek sam k sobe narocny, dosahne v zivote vseho, co chce :mavam: nenarocni lide vetsinou konci jako trosky… nepripomina ti nekoho tento scenar?

Příspěvek upraven 07.02.22 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.2.22 22:25

@Markéta80 co znamena darkovy typ?

O mne manzel rika, ze mam holubi srdce. Mysli tim, ze jsem hodna a empaticka. Musi ve mne videt vic, nez vetsina lidi. Ale on me take zna nejlepe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.2.22 22:28
@markytka3 píše:
@Blabs tvl. precetla jsem si tve dalsi prispevky na emiminu - ty jsi takovy psychous od prirody nebo neco na necem jedes? :zed: :lol:

Paní bude zřejmě retard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.2.22 22:30
@topazio píše:
Paní bude zřejmě retard.

jj, ale ja nechtela byt hruba, ona za to nemuze, hruba byvam jen k sockam s natazenou rukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová