Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot
Už nám nic nenapíšeš? Podle příspěvku o těhotenství, asi moc pohodová nebudeš.
Ještě že nemám v profilovce svojí fotku, to by sis mě vyhledala že? Řeknu ti tajemnství, ale nikomu ani muk ju? I když žena krvácí, tak může být těhotná, čumíš co? Ty logiko ![]()
@Blabs píše:
Jsem pohodova nejsem narocna moc veci me nezajima nechtela bych byt jako vy narocna ve vsem ja mam radci pohodu klidny zivot
V cem jedes? Blby matros.
@WestBoy píše:
To je fajn, že děláš svět hezčím, když lidem lžeš.
Osobne se snazim lhat co nejmene, nemusim si pak pamatovat, co jsem komu nakecala
spis bych rekla, ze se umim v pravy čas nevyjadrit ![]()
Ona je padlá na hlavu, v jiných diskuzích píše nesmysly nebo odpovídá na hodně staré dotazy.
@FlorenceF Jenkins píše:
Osobne se snazim lhat co nejmene, nemusim si pak pamatovat, co jsem komu nakecalaspis bych rekla, ze se umim v pravy čas nevyjadrit
Mám poťouchlé potěšení z toho když říkám pravdu a nikdo mi nevěří. ![]()
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
@WestBoy píše:
Nejsem pohodový.
Mám raději upřímnost.
@Markéta80 píše:
A? To je tady kde kdo. nebo každý si většinou o sobě myslí že je fajn a náročnost někoho je hodně individuální
a to ja narocna jsem. Mam vysoke naroky a pro me okoli jsem narocna taky. ![]()
@warita každý to už pak vidí i jinak, manžel říká že jsem dárkový typ a dcera to podědila také
manžel říká že má tolerantní ženu a já o sobě říkám že moc tolerantní nejsem, ale když si to myslí
Je fakt že také říká že za nepřítele by mne rozhodně nechtěl
a s tím musím zase souhlasit ![]()
Tak to já jsem zas pěkná štěkna. Furt se mi něco nelíbí, věčně mrmlám, nejvíc když nechá chlap podělanej záchod, to bych vylítla z kůže. Štětku máme a on prostě nechápe proč asi!! Jo a ještě mě točí když sežere jablko i s ohryzkem a šťopku položí na stůl. To dopr*ele nemůže sežrat i tu šťopku??? Ale jinak slunce v duši. Nazdar!
@Blabs tvl. precetla jsem si tve dalsi prispevky na emiminu - ty jsi takovy psychous od prirody nebo neco na necem jedes?
a ocividne si pletes pojem „pohodova“ s „jednoducha“… a reknu ti tajemstvi - pokud je clovek sam k sobe narocny, dosahne v zivote vseho, co chce
nenarocni lide vetsinou konci jako trosky… nepripomina ti nekoho tento scenar?
Příspěvek upraven 07.02.22 v 22:28
@Markéta80 co znamena darkovy typ?
O mne manzel rika, ze mam holubi srdce. Mysli tim, ze jsem hodna a empaticka. Musi ve mne videt vic, nez vetsina lidi. Ale on me take zna nejlepe. ![]()
@markytka3 píše:
@Blabs tvl. precetla jsem si tve dalsi prispevky na emiminu - ty jsi takovy psychous od prirody nebo neco na necem jedes?![]()
Paní bude zřejmě retard.
@topazio píše:
Paní bude zřejmě retard.
jj, ale ja nechtela byt hruba, ona za to nemuze, hruba byvam jen k sockam s natazenou rukou…