jsem posedlá těhotenstvím

Anonymní
14.2.19 20:44

Jsem posedla tehotenstvim

Krasny vecer, prosim o utechu, radu nebo aspon jen pokec. Uz mam 6ti leteho syna, ktereho jsem pocala ani nenvim jak :lol: samozrejme s manzelem, ale prislo to nejak hned po te, co jsme se do toho pustili naostro. Ovsem nyni bychom chteli druhe dite, uz asi 3 mesice na tom precujeme a ja se na to hrozne upinam. Pozoruju se, ctu ruzne clanky, diskuse vnitrne to hrozne chci. Je mi 37 a proste mam strach, ze jsem uz stara a ze je proste na case si pospisit. Mne hlavne zajima, jestli je tu nektera, ktera se na to upinala a presto otehotnela? Ja se znam a vim, ze se jen tak nezklidnim. :zed: Moc dekuji!!! Prominte mi anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4523
14.2.19 20:51

Já jsem byla těhotenstvím vždy posedlá od doby, co jsem začala pomýšlet na dítě, do doby, než jsem otěhotněla. A povedlo se vždy hned na první pokus. U mě to tedy žádný vliv nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 20:59

@chaela tak mozna jsi prave byla posedla jen chvilku. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4523
14.2.19 21:08
@Anonymní píše:
@chaela tak mozna jsi prave byla posedla jen chvilku. :mrgreen:

Naopak :) ta touha mě vždy přepadla o několik měsíců dřív, než bylo reálné a rozumné si to dítě pořídit. Ale je pravda, že ta největší zblblost byla vždy jen chvíli, když už jsme byli v podstatě dohodnutí, že ano a jen se čekalo až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Co se třeba zabavi něčím jiným? Kamarádka otěhotněla v době státnic. Předtím ji to nešlo. Samozřejmě nemusí jít hned o státnice. Dovolená třeba, rekonstrukce, inovace bydlení, nákup auta… Prostě něco na čím musí člověk přemýšlet.

• Citovat
  • Upravit
lolink

Taky jsem byla posedla. U prvniho dva roky. :mrgreen: az mi dr nacasovala ovulaci a bylo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:14
@Anonymní píše:
Krasny vecer, prosim o utechu, radu nebo aspon jen pokec. Uz mam 6ti leteho syna, ktereho jsem pocala ani nenvim jak :lol: samozrejme s manzelem, ale prislo to nejak hned po te, co jsme se do toho pustili naostro. Ovsem nyni bychom chteli druhe dite, uz asi 3 mesice na tom precujeme a ja se na to hrozne upinam. Pozoruju se, ctu ruzne clanky, diskuse vnitrne to hrozne chci. Je mi 37 a proste mam strach, ze jsem uz stara a ze je proste na case si pospisit. Mne hlavne zajima, jestli je tu nektera, ktera se na to upinala a presto otehotnela? Ja se znam a vim, ze se jen tak nezklidnim. :zed: Moc dekuji!!! Prominte mi anonym.

Ja bud otehotnet nechci nebo chci a pak to resim a pozoruju se. A otehotnela jsem, po 7 mesicich.

Musis si priznat, ze jsi o 6 let starsi, dele to muze trvat. 3 mesice nic nejsou. Po 6 mesicich muzete jit kdyztak na vysetreni. U mladsich se dela az po roce snazeni.

Mne je 35 a snazime se 4 mesice, zatim me to nestresuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:28

@lolink
Tyjo, ale aby ti ji mohla nacasovat, potrebovala jsi mit pravidelny cyklus. Nebo jsi brala asi hormony, ze? Ja mam prave cyklus nepravidelny. Cca 22 az 28. A do leku se mi zatim nechce.

• Citovat
  • Upravit
5065
14.2.19 21:32

My s manželem měli prvního syna také na první dobrou a na druhého jsme si počkali 15 měsíců… byla jsem už úplně vyšinutá, pozorovala se, měřila i neměřitelné a nic… a ano, opravdu mi pomohlo na to nemyslet… v dubnu jsme si zamluvili stěně, takže jsem nakupovala a zařizovala vše potřebné pro jeho příchod domů a koncem května, den poté co jsme si ho přivezli jsem měla pozitivní tt… :) sama vím jak moc je těžké se od myšlenek na těhotenství odpoutat ale pokus se najít si jinou zábavu, třeba to pomůže :) držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
14.2.19 21:35
@Anonymní píše:
@lolink
Tyjo, ale aby ti ji mohla nacasovat, potrebovala jsi mit pravidelny cyklus. Nebo jsi brala asi hormony, ze? Ja mam prave cyklus nepravidelny. Cca 22 az 28. A do leku se mi zatim nechce.

Nemela. Ona ti vysleduje utz vajicko, pak ti pichne injekci na nacasovani a pak na to v tu dobu vlitnete :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:36

@Týna K. Dekuji moc. Nooo, stene manzel z prakt.duvodu nechce :think: :D zkusim se od toho odprostit. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:36
@lolink píše:
Nemela. Ona ti vysleduje utz vajicko, pak ti pichne injekci na nacasovani a pak na to v tu dobu vlitnete :)

I kdyz se presne trefite, je sance na otehotneni u zdraveho paru jen 15-20 %. Stesti ;) my se trefili vzdy, ovulku poznam a potvrzeno i testy. Ale i tak 7 mesicu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:39
@Týna K. Dekuji moc. Nooo, stene manzel z prakt.duvodu nechce :think: :D zkusim se od toho odprostit. :zed:
@Anonymní píše:
I kdyz se presne trefite, je sance na otehotneni u zdraveho paru jen 15-20 %. Stesti ;) my se trefili vzdy, ovulku poznam a potvrzeno i testy. Ale i tak 7 mesicu

Tyjo, jenom 20 procent? To neni moc :think: 8o :D

• Citovat
  • Upravit
lolink
14.2.19 21:40
@Anonymní píše:

Opravdu? 20 %? To jsem nevedela… :roll: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.19 21:43

@lolink no jo, tak nejak priroda prelidneni branit musi :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat