Ovulační test clear blue

andelka91
14.2.19 17:33

Ovulační test clear blue

Ahoj předem prosím o anonym, nechi aby rodina věděla že chceme další miminko.
Jsou tyto testy správné? mužete mi prosím přihodit i foto testu (rozbalených).Já ho zatím zkusila 7dc a zatím negativní(u mě je tedy brzy).Díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
14.2.19 17:44

Ty digitální nebo jaké? Já měla kdysi digitální, lezlo to teda do peněz, ale ukázal mi líp jak normální.
7 dc je fakt brzy, návod jsi četla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
14.2.19 22:19

Já na digitální od Clearblue nedám dopustit. Ano, jsou sice dražší, ale v balení je těchto konkrétních deset. Mě na dva cykly snažení bohatě stačily tři testy, kdybych nebyla v nevěřící Tomáš :mrgreen: Můžeš vidět na foto, že obyč nejsou jasně pozitivní, ale digitální ano a opravdu ze zkušenosti pozitivní jeden den. 13DC test pozitivní, ale 14DC už negativní. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andelka91
15.2.19 07:18

@Janita3 Ahojky,díky za zkušenost ještě aby nebyl spolehlivý když stojí tolik peněz.Já ho kupovala v e-shopu na netu v akci ze 600kč na 450kč.Já jsem 9dc,dnes jsem dojedla clostík tak uvidím,co bude.Zadařilo se u tebe?

• Citovat
  • Upravit
4841
15.2.19 13:31

Za mě naprosto spolehlivý :palec: Na fotce ode mě vidíš pozitivní testík, ze kterého se v listopadu zadařilo, teď jsem v 15tt :lol: Teda super cena, já se přiznám, že jsem ho vyhrála v jedné soutěži „Výzva pro maminky“ ale i tak bych si ho jistě pořídila a doporučuju dál. Záleží na tom, jak máš dlouhé cykly. Já měla 28 dní a testovat jsem začala od 12DC Pomáhala jsem si tedy ještě obyč papírovýma a když jsem viděla, že čárka sílí přišel čas na digi test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí