Anovulační cyklus - co pomůže?

Janli
13.2.19 20:42

Mě pomohla bylinná kůra z fi. Naděje Mgr.Podhorné. Otěhotněla jsem po tom, co mi lékaři řekli, že už děti mít nebudu, protože mi nefungují vaječníky. Brala jsem to jen na srovnání hormonů a ona mi naskočila ovulace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
344
13.2.19 20:44

Ahojky, taky se snažíme s manželem už rok a půl a pořád nic… Jinak dobrý na ovulaci je inositol. Koupila jsem si čistý prášek na myprotein.cz, bere se lžička toho prášku denně, zamíchá se ve vlažné vodě a vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.2.19 21:26

Tak si dávej budík na měření. A to že není na testu nic vidět, neznamená že ovulace není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.2.19 21:54
@lachtanice86 píše:
Tak si dávej budík na měření. A to že není na testu nic vidět, neznamená že ovulace není

No u mě prostě není možné abych byla každý den ve stejnou dobu doma bohužel. Kort ne vstávat. Už jsem to zkoušela nějak vychytat a bylo to vždycky s rozptylem 2-3 hodin. Což je prostě na prd. Debilní směny no.
Ty testy jsou mi právě divný, protože dřív mi fungovaly a ted najednou sněhobílo celý měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.2.19 22:26

@ŠarlotaV tak zkus tvého doktora. Mně třeba dr dělal folikulometrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.2.19 22:28
@lachtanice86 píše:
@ŠarlotaV tak zkus tvého doktora. Mně třeba dr dělal folikulometrii

A to je co?? Jakože v průběhu cyklu dělá utz aby viděl jestli/jak rostou folikuly?
To bych asi mohla prubnout no.
Mě teď právě otěhotněly dvě kámošky, tak se je snažím dohnat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
13.2.19 22:55

Co caj z kontryhele? Hormonalni joga?
Nezačala si užívat nejake bylinky… nebo neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
13.2.19 23:09

já mám teď ukázkový plodný hlen při braní gynexu + mateří kašičky… nebo můžeš zkusit sarapis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.2.19 23:12
@Eule píše:
já mám teď ukázkový plodný hlen při braní gynexu + mateří kašičky… nebo můžeš zkusit sarapis…

Tak ja tomu gynexu asi dam na 2 cykly ještě šanci  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.2.19 06:21

@ŠarlotaV A delas testy opravdu cely mesic?…i treba v obdobi menstruace?…ja jsem totiz ten pripad, ktery mel v obdobi menstruace (ktera ovsem nedorazila) ovulaci (nevim jestli to byla jen vyjimka nebo u me pravidlo)…
Na podporu ovulace doporucuji Inofolic (obsahuje prave inositol, ktery ti tady uz nekdo doporucoval)…pokud mas nadvahu (jako ja) tak Inofolic Combi…budu ti drzet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.2.19 12:52
@Piiimiii píše:
@ŠarlotaV A delas testy opravdu cely mesic?…i treba v obdobi menstruace?…ja jsem totiz ten pripad, ktery mel v obdobi menstruace (ktera ovsem nedorazila) ovulaci (nevim jestli to byla jen vyjimka nebo u me pravidlo)…
Na podporu ovulace doporucuji Inofolic (obsahuje prave inositol, ktery ti tady uz nekdo doporucoval)…pokud mas nadvahu (jako ja) tak Inofolic Combi…budu ti drzet palce!

Tam včera a dneska jsem dělala další ovulační test a už tam alespoň není úplně sněhobílo :D ale pozitivní to asi není ne? To musí být čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní že? Mám teď 23DC, tak je to fakt dlouho. Kdyby měly testy zesilovat tak by to vycházelo že mam ovulaci pár dní před mensesem. Přitom mam cyklus 32-33 dní. Divný :D co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
16.2.19 13:15

@ŠarlotaV ještě bych testovala klidně večer a zítra dvakrát, ještě pozítří. Třeba to bude sílit v ovulaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.2.19 13:24
@belladonna píše:
@ŠarlotaV ještě bych testovala klidně večer a zítra dvakrát, ještě pozítří. Třeba to bude sílit v ovulaci. :nevim:

Ouky. Vyzkouším to ještě zítra a pozítří. Naštěstí mam ovulační testy za 1libru za anglie, kde jich je 7… Tak v nejsem aspoň za raketu. Koukala jsem že tady jsou hrozně drahý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
16.2.19 13:50

@ŠarlotaV Ja ovulacni testy pouzivala jednou a strasne davno…pokud vim testovaci carka musi byt alespon stejne silna jako kontrolni…tudiz tve testy ted pozitivni nejsou, ale casem byt muzou ;) …budu drzet palce, dej vedet jak to pokracuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.2.19 13:53

Nejsi moc hubená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie