Jsem prokletá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
1.8.20 07:54

Otec meho manzela byl trojnasobny vdovec, stane se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.8.20 08:31

Je to náhoda, jen statistika. Že umře jeden, to není tak vzácné, dva už hodně a 3 extrémně, ale přeci jen někdo to zažije. Potkala jsem v nemocnici paní, co měla 3 děti. První měl downa, druhý autista a třetí si udělali pro radost, krásná holčička, a měli autonedodu, někdo je sejmul, a ta holčička na ARO bojovala o život s poškozeným mozkem. Taky klikaři. Jsem si říkala, že je tam snad najatá, abych si s jedním postiženým nepřipadala tak blbě :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.8.20 08:38
@mau-mau píše:
Je to náhoda, jen statistika. Že umře jeden, to není tak vzácné, dva už hodně a 3 extrémně, ale přeci jen někdo to zažije. Potkala jsem v nemocnici paní, co měla 3 děti. První měl downa, druhý autista a třetí si udělali pro radost, krásná holčička, a měli autonedodu, někdo je sejmul, a ta holčička na ARO bojovala o život s poškozeným mozkem. Taky klikaři. Jsem si říkala, že je tam snad najatá, abych si s jedním postiženým nepřipadala tak blbě :mrgreen: ;)

To je strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.8.20 08:50
@Makca87 píše: Čekala jsem, kdo tutou trapnou větu békne :D :potlesk: :palec:. Prostě mi věta,, Jsem prokletá" příjde v dnešním století k smíchu, tak jsem tak odpověděla a šlus ;).

tak si můžeš pogratulovat, že se ti podobná smůla na paty nepřilepila, a nedělat si z takových lidí blbou srandu.
Někoho ty řetězové tragédie prostě potkávají, taky pár takových lidí znám. Je logické, že to berou jako prokletí a ptají se - proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
1.8.20 08:56
@Anonymní píše:
Je mi líto, co se ti děje..Já to taky nemám nejjednodušší. Dětství byl děs. Naši mne mlátili, že jsem poznamenaná dodnes. Moje první láska mne opustila kvuoi kamarádce. Úplně mi to zlomilo srdce. Nebylo to nic proti tomu, co se stalo pak. Můj přítel, se kterým jsem byla 7 let měl mozkové aneurysma, které prasklo. Prežívá par procent, on to zvladnul, ale dlouho to bylo nejistý a byl ochrnutý. Dostával se z toho přes rok. Dodnes má nasledky. Pred par lety jsem zjistila, ze mám chronické onemocnění a denne mam zdravotní potíže. A taky za sebou 4 potraty. NICMÉNĚ snažím se soustředit na to hezký. Objímá mne teď můj úžasný zdravý syn. Mám super manžela. Nemáme problém s penězma, mame kde bydlet…Přecti si knihu Narodily se aby prežily nebo Osvětimský orchestr. Mne to pomáhá uvedomit si, jak se mám vlastně dobře.

Rodiče, kteří mlátí své děti, bych zavřela do kriminálu, až by zčernali. Je mi to moc líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.8.20 11:56
@Anonymní píše:
@Pesimistaa To zní strašně. Takže to svým způsobem ve mně je. :nevim:

nezamenuj pricinu, ktera neni v tobe,
za nevedomou schopnost delat smaritana na posledni ceste,
a tyhle lidi doslova vyhledavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.8.20 12:05
@Pajka2020 píše:
To byl vtip, nebo to myslíš vážně? Co se s tím dá dělat?

to neni vtip,
takhle si nekdy zivot zahrava,
z toho, co ta holcina napsala to jasne vyplyva,
ze je proste obdarena schopnosti si vybirat ty zdravim problemove,
i kdyz oni sami, okoli a mnohdy ani felcari netusi,
ze dotycnemu nebylo nadelenio sto roku, ale mnohem mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8282
2.8.20 12:06
@lolink píše: