Jsem špatná dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9039
17.4.20 00:26

Máš řidičák, takže žádná malá holka už nejsi. Neříkám, že jsi špatná dcera, ale myslím si, že tví rodiče mají zcela reálná očekávání a chápu jejich zklamání, když porušuješ domluvená pravidla. Zapomenout vyvenčit psa je třeba drobnost, stane se. To samé zamknout dům, když je to jednou. Ale dělat si doma párty bez svolení rodičům, kterým ten dům patří, mi přijde docela přes čáru a i to s tím autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
17.4.20 00:29

@wildcherry Třešinko :srdce: moc ráda tě vidím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.4.20 00:33

To, ze deti nefetuji, nejsou nasilnici, zlodeji a podobna sebranka jeste neznamena, ze budou rodice jasat nad frackoidnim chovanim svych deti a privirat tim padem oci.To myslim vseobecne, ne jen u tebe, ale za to vazne. Zamyslela bych se nad tim, byt tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.4.20 00:33
@Betty MacDonald píše:
@wildcherry Třešinko :srdce: moc ráda tě vidím :mavam: :mavam:

Ahooooj :*…Ja tebe taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.4.20 03:11

Nabourane auto vem čert, to se může stát každému. Ale že se během omezení vycházení musíš producíovat s kámoškama po městě, to by mě nakrklo. Snad víš, jaká jsou pravidla a proč :roll:

Moc nevěřím tomu, že nejsi troll, ale pro jistotu - rodiče můžou být mrzutí nebo i naštvaní, ale milovat tě budou vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
17.4.20 03:32

Mne teda neprijde, ze by jejich naroky byly nejak prehnane. Obcas clovek neco zapomene, to jde pochopit, ale kdyz chybi snaha, to je blby. Nevim, co se ocekava nebo bere za normalni u pubertaka, ale treba nevyvenceni psa nebo party na cerno, tak to nastvani snad byt muzou, ne? :mrgreen: stejnex by me zajimalo, kdyz davas dohromady vedome party jim za zady, to se ti hlavou honi co? Jakoze, kdyz si pubertak, tak se to musi, takhle blbnout? Nebo ti to nejak nedochazi? Mne by to treba zajimalo. Kdyz takovou podobnou koninu udela syn, at mu taky trosku rozumim. Protoze momentalne mi takove vypadky rozumu moc jasne nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.4.20 03:59

@Lenka_Hal No, mozna jsem to podala blbě. Bylo to jednou, kdy jsem si místo 2 kamarádek pozvala asi jeste 5 dalších lidi. Byli jsme u nas a pak šli do mesta, vrátila jsem se jenom s tema dvěma kamaradkama. Druhy den jsem jim rekla, ze tady bylo víc lidi a tim, ze jsme nic nerozbili a nebyli u nas dlouho, tak nebyli ani moc naštvaní. Asi spis nepochopili, proc jsem to nerekla hned no…Nebylo to původně v plánu, to ja vzdycky vsechno na poslední chvili :roll:
Plný barak lidi jako vyloženě na party bych asi neudelala. To je fakt, je to trosku moc. Nicméně jsem tim chtela naznačit ze jim to asi taky nebylo uplne prijemny.

Co jste tady psali ostatni, tak s většinou souhlasím a samozrejme je mi jasné, že se k tomu musím postavit čelem a zaplatit opravu. Jen spíš přemýšlím, jestli mi to někdy rodiče odpustí nebo zapomenou…Asi prostě musím přijmout to, že jsou pro mě pořád autoritou a měla bych poslouchat, co mi říkají i když jsem dospělá. Stále se ukazuje, že spoustu věcí ví líp, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.4.20 04:45
@Lenka_Hal píše:
stejnex by me zajimalo, kdyz davas dohromady vedome party jim za zady, to se ti hlavou honi co? Jakoze, kdyz si pubertak, tak se to musi, takhle blbnout? Nebo ti to nejak nedochazi? Mne by to treba zajimalo. Kdyz takovou podobnou koninu udela syn, at mu taky trosku rozumim. Protoze momentalne mi takove vypadky rozumu moc jasne nejsou

Podle mě podvědomě nedomýšlím, co všechno by se mohlo stát, a jednám hodně impulzivně. A taky mi přijde, že jsem nekdy ovlivněna kamarady. Nechci na nikoho svádět svoje chyby, ale myslim si, ze polovina tech ‘lumparen’, které lide v mem věku delaji (je mi čerstvě 18) nejsou z jedné hlavy. Jak už tady někdo psal, asi se snazim delat machra. Říkám to jen proto, že se ptáte, co takovému pubertakovi chodi v hlavě, prosim, nesuďte mě kvůli tomu, chtela jsem jen byt upřímná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
17.4.20 06:20

@Eltv no, podle mě jsi prostě ještě nezodpovědné třeštidlo, a rodiče asi čekají, že už budeš dospělá.
Já už jsem nároků rodičů měla v tvým věku dost, takže jsem se v 19 stěhovala, ale tobě bych to teda spíš moc nedoporučovala, dokud nedospěješ aspoň trochu :mrgreen: v zásadě to chce přemýšlet před akcí a ne až po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40422
17.4.20 06:33
@Eltv píše:
Dneska jsem mamce nabourala auto. Cítím se hrozne, pujcila mi ho jen na rychlou cestu do obchodu, ale ja tim, ze mi auto nikdy nepujcuji jsem si musela objet cele město, rozvézt kamarádky atd atd. Jsem vzdycky jak utrzena z řetězu. Vidim na rodičích, ze jsou ze me opravdu zklamani a nevi co se mnou. Mam pocit, ze uz nikdy nebudeme mit dobry vztah. Myslim, ze na me často mají velké nároky a ja je vzdycky něčím zklamu (pro me jsou to vetsinou banality - nezamcu dveře od domu, nevyvencim psa, delam si doma party kdyz nejsou doma - tyto veci mi přijdou u teenagerů normalni, ale táta vzdycky rika, ze se mi ty chyby sčítají a ze vsechno pokazim. Hrozne me to mrzi…Chtela bych vsechno nejak napravit a dokázat sobě i jim, ze jsem dobry člověk. Začínám nad tim ale pochybovat. Dneska jsem tomu nasadila korunu, tohle je fakt průser.

Nevíte někdo jak tohle napravit, budou me nasi mit jeste radi, popřípadě co mam ted delat. :,( Děkuji

Příspěvek upraven 16.04.20 v 23:19

18 Ti už bylo, tak se už přestan chovat jako děcko, jsi dospělá, musíš mít už za sebe odpovědnost…

Na brigádu určitě chodíš a škodu jim jistě plánuješ nahradit a předpokládám, že se to už nebude opakovat…

Party si dělej opravdu až budeš mít svůj byt a psa, předpokládám, že jsi chtěla Ty, takže venčit…

A tohle opravdu nejsou velké nároky, to snad nemyslíš vážně… :lol:

Ale je moc fajn, že nad tím přemýšlíš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
17.4.20 14:08
@Eltv píše:
Podle mě podvědomě nedomýšlím, co všechno by se mohlo stát, a jednám hodně impulzivně. A taky mi přijde, že jsem nekdy ovlivněna kamarady. Nechci na nikoho svádět svoje chyby, ale myslim si, ze polovina tech ‘lumparen’, které lide v mem věku delaji (je mi čerstvě 18) nejsou z jedné hlavy. Jak už tady někdo psal, asi se snazim delat machra. Říkám to jen proto, že se ptáte, co takovému pubertakovi chodi v hlavě, prosim, nesuďte mě kvůli tomu, chtela jsem jen byt upřímná :oops:

No, jak uz tady padlo, chtelo by to vic premyslet, obcas. :kytka: Ale diky jinak za pohled z druhe strany. Jen mi jde o to, ze mam syna, co bude mit 15 a obcas udela nejakou pro me zcela nevysvetlitelnou blbost. :mrgreen: Delat machra je strasne neprakticka vec, snad mu to jednou (i tobe) dojde. ALe ver mi, ze i kdyz rodice nastves, miluji te porad stejne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.20 10:40

Pokud se dokážeš vykašlat na psa a nevyvenčit ho, tak tě nepovažuji za špatnou dceru, ale za ignorantskou idiotku. Párty by mi taky vadila, osamostatni se a dělej si bordel ve svém.. Je ti více než 18, takže mozek už bys mohla zvládnout zapojit a sem tam ho i použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.20 10:42
@Eltv píše:
Podle mě podvědomě nedomýšlím, co všechno by se mohlo stát, a jednám hodně impulzivně. A taky mi přijde, že jsem nekdy ovlivněna kamarady. Nechci na nikoho svádět svoje chyby, ale myslim si, ze polovina tech ‘lumparen’, které lide v mem věku delaji (je mi čerstvě 18) nejsou z jedné hlavy. Jak už tady někdo psal, asi se snazim delat machra. Říkám to jen proto, že se ptáte, co takovému pubertakovi chodi v hlavě, prosim, nesuďte mě kvůli tomu, chtela jsem jen byt upřímná :oops:

sorry, ale tímhle se chceš ospravedlnit? Když víš, jak blbá jsi, tak se začni chovat normálně. Tyhle rádoby chytré řeči, kterých máš plnou pusu a skutek utek, jsou úplně k ničemu a celkem věřím, že ti to ani doma nežerou, protože to jsou jen prachsprosté výmluvy. Když si toho jsi tak vědoma, tak se začni chovat normálně, jinak se nediv, že jsou na tebe naštvaní. V 18 se necháš ovlivňovat kamarády, no, pěkně, to pochopím ještě tak u 13 letého děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.4.20 10:44

@Eltv Ze všeho popisovaného by mě na prvním místě štval ten nevyvenčený chudák pes a na druhém místě párty. Začni se chovat trochu dospěleji a používat víc tu věc, co máš na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová