Je mi hrozně z pádů miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.9.20 08:48

Jsem strašná a cítím se ještě hur

Mám 4 měsíční holčičku, minule úterý jsme byly v bazénu a při přebalování jsem ji nechtěně uhodila do hlavy o roh poličky, v tu chvíli by do me mohli píchnout a krev by netekla. Jely jsme na pohotovost, ale nic to nebylo, měla tam 2 milimetrovy škrábanecek. Včera mi spadla z postele, nechala jsem ji tam spát a šla jsem vedle do místnosti. Vždy pláče kdyz se vzbudí. Byla jsem hned u pokoje a najednou rána a malá na zemi. Takhle blbě se mi v životě neudělalo. Byla uprostřed, spavala tam dost často, vůbec nechápu jak se za tu chvilku dostala na kraj. Dala se ihned utisit, jely jsme na pohotovost, dostala jsem solidní a samozřejmě oprávněný vylagos. Malá je v pořádku, díky bohu že se nic nestalo. Brecim od včerejška nad svoji naprostou tuposti. Chtěla jsem se však zeptat zda se mám chystat na příchod socialky? Já bych jí na mě rozhodně poslala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6161
8.9.20 08:51
@Anonymní píše:
Mám 4 měsíční holčičku, minule úterý jsme byly v bazénu a při přebalování jsem ji nechtěně uhodila do hlavy o roh poličky, v tu chvíli by do me mohli píchnout a krev by netekla. Jely jsme na pohotovost, ale nic to nebylo, měla tam 2 milimetrovy škrábanecek. Včera mi spadla z postele, nechala jsem ji tam spát a šla jsem vedle do místnosti. Vždy pláče kdyz se vzbudí. Byla jsem hned u pokoje a najednou rána a malá na zemi. Takhle blbě se mi v životě neudělalo. Byla uprostřed, spavala tam dost často, vůbec nechápu jak se za tu chvilku dostala na kraj. Dala se ihned utisit, jely jsme na pohotovost, dostala jsem solidní a samozřejmě oprávněný vylagos. Malá je v pořádku, díky bohu že se nic nestalo. Brecim od včerejška nad svoji naprostou tuposti. Chtěla jsem se však zeptat zda se mám chystat na příchod socialky? Já bych jí na mě rozhodně poslala.

Hm, jako nevim. Tim koncem jsi se dost odkopala. Ja trolly moc rada nekrmim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 08:54
@Oli.Lyon píše:
Hm, jako nevim. Tim koncem jsi se dost odkopala. Ja trolly moc rada nekrmim.

No nevím jak to chodí, je to me první dítě, ale nepřijde mi v pohodě být 2× za 14 dní na pohotovosti. Proto se ptám zda se někomu něco podobného stalo a zda se to nějakým způsobem řeší.

• Citovat
  • Upravit
35610
8.9.20 08:55

Hlavně se hoď do klidu a nelitej s každou blbosti hned na pohotovost. Socialku na tebe nikdo nepošle. Dítě nenchavej spát ani lezet tam odkud může spadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
8.9.20 08:55

Tak nekde ťuknout do hlavy to se stane, ze dítě spadne z postele taky neni zadna vyjimka, me syn spadl ve 3 měsících a hned 2 dny po sobe a to sem sedela vedle nej, jenom sebou mrsknul tak rychle, ze sem ani nestihla zareagovat. Na pohotovost sem nikdy nejezdila, jenom sem pozorovala kdyby neco. Uz to neni nehybny novorozenec, nemuzes ji nechávat na posteli bez dozoru, davej spat do dětské postylky, nebo někam, kde se nemuze odkulit. A ne socialka se na pad z postele neposila :mrgreen: na me ji neposlali ani kdyz sem byla na pohotovosti 2× během jednoho tydne, nejdriv syn dostal sadru na ruku a pak prijel s vyrazenym zubem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 08:58

No jsem naprostej idiot, už mám strach se jí dotknout abych ji neublížila. Ona právě nejevila moc zájem o pretaceni, moje máma když ji viděla tak říkala, že ji to asi bude ještě trvat než se začne přetacet, no a včera na pohotovosti jsem ji dala na prebalovak, otočila se na břicho jak kdyby to už udělala 100× a plazila se pryč, já jsem jen koukala…

• Citovat
  • Upravit
6161
@Anonymní píše:
No nevím jak to chodí, je to me první dítě, ale nepřijde mi v pohodě být 2× za 14 dní na pohotovosti. Proto se ptám zda se někomu něco podobného stalo a zda se to nějakým způsobem řeší.

Mně taky nepřijde v pohodě jet na pohotovost se skrabaneckem. A pak se bát sociálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
@Anonymní píše:
No nevím jak to chodí, je to me první dítě, ale nepřijde mi v pohodě být 2× za 14 dní na pohotovosti. Proto se ptám zda se někomu něco podobného stalo a zda se to nějakým způsobem řeší.

Tak tam nejezdi tak často :lol: Obě moje děti mi v tomhle překulovacím období spadly buď z postele, nebo z gauče, trochu víc jsem je hlídala, to ano, ale nikam jsem s nimi nejela :nevim: Hodně pochybuju, že by toto hlásili na sociálku, pokud ses tam projevovala v rámci možností normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HousenkaBorůvka
8.9.20 08:59

Dávej na ní pozor víc, ale určitě nejsi první komu se taková nehoda stala, ale že by kvůli takové věci posílali hnedka sociálku? to je blbost, byla to nehoda, ale dávej na ní větší pozor příště

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.20 09:00

Joo on tam jel se mnou muž, takže jsem už nehystercila a nervala. Vůbec jsem nechápala jak to může brát tak s klidem. Já jsem se strašně bála nějakyho krvácení do mozku. Hlavně jsem ten pád neviděla, takže jsem se bála jestli si něco nezlomila, bylo to na tvrdou podlahu. No a doktor se taky netvaril že by se do dělo dnes a denně. Fakt mi slušně naložil, ze jsem mela chuť mu dítě odevzdat protože mi nepřísluší.

• Citovat
  • Upravit
76264
8.9.20 09:04
@Anonymní píše:
Joo on tam jel se mnou muž, takže jsem už nehystercila a nervala. Vůbec jsem nechápala jak to může brát tak s klidem. Já jsem se strašně bála nějakyho krvácení do mozku. Hlavně jsem ten pád neviděla, takže jsem se bála jestli si něco nezlomila, bylo to na tvrdou podlahu. No a doktor se taky netvaril že by se do dělo dnes a denně. Fakt mi slušně naložil, ze jsem mela chuť mu dítě odevzdat protože mi nepřísluší.

tak a nebude lepší, když budeš dítě víc hlídat a předcházet pádům, než pak jezdit s hysterií na pohotovost?
proč ji například dáváš spát na postel? nemáte postýlku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
8.9.20 09:07

Víš, kdyby každá matka jela na pohotovost s děckem když jí spadne z postele, tak by tam asi nedělali nic jiného. Uklidni se, těch pádů přijde ještě mnohem víc, většinou děti přežijí daleko horší pády.

Příspěvek upraven 09.09.20 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
8.9.20 09:07
@Anonymní píše:

Tak nenechavej dite na posteli, este kdyz pod ni mas tvrdou podlahu, musis predvidat a tem nehodám se snazit predejit. Nejde spoléhat na to, ze se dite vzbudi v pozici, kdes ho polozila a pláčem si te privola a bude poslusne cekat az prides. Stejne tak nenechavej na gauci, v kočárku jestli nemas ksiry, pozdeji treba v jidelni zidlicce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35610
8.9.20 09:08

Jako děti jsou sice gumový, ale pad z postele může být vážný. To ti vynadal oprávněně. Taky někdy nechávám malýho spát v posteli, ale oblozim ho všema možným polštářem, perinama a vším a mám ho ještě na videochuve takže jakmile se vzbudí tak hned valím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
8.9.20 09:09
@Anonymní píše:

Teda nechci Ti nakládat, jestli to takhle opravdu cítíš a bojíš se sociálky…
Ale promiň, Tvoje reakce mně přijdou neúměrný.
Chtělo by to míň hysterie a víc selskýho rozumu ;)
To sebemrskačství je přes čáru.
Hlavně klid ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák