Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky za odpovědi, já jsem vynechala HA už někdy v lednu, tak si myslím, že už je to docela dlouho, i když moje hormony asi ne.
Asi bude lepší počkat na vyšetření. Nevim, ale myslim, že u mě OVU proběhla,ale počkám ještě měsíc a uvidíme. Možná, že je to také tím, že mám zakloněnou dělohu, prý to jde hůře. Je to pech.
Tak se holky mějte krásně a hlavu vzhůru. Evik ![]()
Ahojky, už se zase hlásím, jestli tu někdo je. Tak mám 2 dny zpoždění MS a dnes jsem si udělala TT, no a byly tam //. Ta jedna trochu slabší optroti té druhé, ale byla a je tam. Test jsem měla UNIMARKT, myslíte, že je dost spolehlivý? Koupila jsem si ještě jeden tak uvidím. Nechci to zakřiknout, tak se mějte ozvěte se někdo. Ev. ![]()
Ahoj Evelino,
já jsem se taky bála, aby můj test byl spolehlivý (Baby Test), ale kamarádka, která pracuje v lékárně, říká, že v těch testech je stejný lakmusový papírek, ty dražší testy ho mají zandaný v plastu. Ale každopádně jsem tenkrát vyzkoušela asi po týdnu ještě jeden a ten byl taky pozitivní. Takže všechno bylo o.k.
Ulrika
ked su tam tak si tehulka hejde k doktorovi a.prajem vela stastia nech ti vsetko dobnre dopadne
![]()
Holky moc díky za povzbuzení, pořád se modlim, aby mi přeci jen nepřišla MS, já tedy nevim, ale bylo vám hned špatně od žaludku, mně teda není, akorát mě pobolívá břicho a prsa. Díky zatí pa Evel. ![]()
Ahoj Evelino, jestli tě to uklidní, tak mě není špatně ani teď (zítra začínám 9 tt). Občas je mi divně, když mám hlad, ale když se najím, je to v pohodě. Víc se mi mastí vlasy, chodím často na záchod (což je dost otrava, hlavně v noci), jsem trochu unavená a občas mě někde v břiše píchne. Ale klasické nevolnosti naštěstí nemám. Prostě si nepřipadám vůbec těhotně.
Ulrika
Ahoj Ulriko, díky za odpověď. Vlasy se mi teda zatim nemastí, jenže já jsem zvyklá mýt je denně(což je taky otrava, asi je ostříhám), jinak nic moc, ale ono to třeba příjde. I když o to zas tolik nestojím, takle by to bylo super, že. Tak ty už jsi v 9tt to už se určitě rýsuje bříško viď. Tak ti přeji hodně štěstíčka, ať jsi v pohodě a v pořádku. evel. ![]()
Ahoj Radko, jo je tam
Jsem skoro v 6 týdnu takže je to zatím jenom taková tečka, ale zatím se drží dobře. Už abych měla těch 12 týdnů za sebou. Zatím mi nic moc není - nemám hlad,nezvracím jen se mi trochu motá hlava.Radko prosím tě napiš jak ti to dopadlo? Jsem napjatá - věřím, že dobře. Napiš! Holky taky je mi záhadou, jak se to mohlo tak rychle povést. Já jsem měla problémy, přítel začal užívat léky, po kterých má být údajně neplodný - no a vidíte je to tady. Je fakt, že jsem brala hormony na podporu ovulace - tak možná tím. Všem maminkám přeju pohodové těhotenství a čekatelkám tolik štěstí co mám já (ťuk ťuk na dřevo ať to nezakřiknu)
Maminka Lucinka
P.S. určitě je to holčička a bude se jmenovat Kateřina
Ahojda holky, tak to tady tak pročítám a rozhodla jsem se přidat, jelikož jsem jedna z těch, co se o to taktéž pokouší. Jednou už jsem těhotná byla. Bylo to v dubnu, ale bohužel jsme potratili. Teď mě asi zmáhá pocit, že jsme v této době měli očekávat narození miminka. Jsem ale zase na druhou stranu optimistka a říkám si, že to chce jen čas a klid, a ono to přijde. Jenže ono to zatím nepřichází a já si začínám vždycky při MS říkat, proč zase! :-[ Ale zase pak si řeknu, že mám před sebou krásné období toho zkoušení
a jdu jednoduše dál. Asi je zbytečné ptát se, jestli nejsem sama, ale přeci. Je mezi vámi někdo, kdo to zkoušel a přišel třeba na nějaký dobrý fígl, jak na to? Už asi začínám blbnout, ale proč nezkusit různé intriky. :-] Tak se kdyžtak ozvěte. Díky a všem přeji buď úspěšné snažení nebo už krásné a pohodové těhotenství a zdravé miminko. Šárka
Ahoj Sarko,
ja jsem o mimi prisla na zacatku unora a ted jsem znovu kratce tehotna. Vydrz, kdyz se to povedlo jednou, povede se to podruhy taky. Musim rict, ze i ja jsem byla v dobe predpokladaneho porodu nervozni, ale pak se mi naopak ulevilo. Psychika funguje…
Karolina
Ahojky holky,
dneska rano jsem si po dlouhe dobe udelala test a byl pozitivni!! Myslela jsem si,ze se to nepovedlo, protoze jsem si ho delala naposledy asi tri dny po ocekavanem menzesu a nic. Rekla jsem si,ze se nebudu trapit a zbytecne na to myslet. Po 14 dnech jsem se rozhodla zajit k lekari, protoze priznaky tehotenstvi neprestavali a tak jsem si na zkousku udelala test pred prohlidkou a carka byla silnejsi nez kontrolni prouzek! Jsem strasne moc rada a chtela bych rict vsem snazilkam, ze s tima testama to neni moc jednoduchy. Asi jsem otehotnela na konci cyklu a test mi to v den ocekavane MS nebral. Delala jsem si jich asi 6 a nic. A ted tohle. Jeste to nemam potvrzeno od lekare,takze tak nejasam, ale je to pro me silne pozitivni. BT mam uz asi 3 nedele 37,2 a boli me bricho. Obcas jsou to bolesti jako pred MS ale treba jen na 5 min a pak to prejde. Prsa me boli, ale spis bradavky a nikaj zvlast se mi nenalevaji. Takze kazdy ma priznaky asi trochu jine. Neklesejte na mysli, urcite se Vam to povede jako nam.
Zdravi Edik a dekuji za vsechny predesle odpovedi ![]()
U mě zatím nic, takže nás čeká další měsíc plní napětí. Gratuluji!!! Ať Ti to dobře dopadne. A propos, Kateřina je vážně pěkné jméno.
Radka
nazdarek,
mne uz se dvakrat po sobe stalo, ze mi teplota v druhe casti cyklu nezvykle vysoko vystoupala, navic kdyz jsem si udelala test (tak den dva pred MS) byl ´lehce´ pozitivni - carka viditelna, ale svetla a az po dlouhe dobe. Pak ale vzdycky prisla MS; tak nevim, co s tim. Mate nektera podobnou zkusenost?
Da se tem testum verit, kdyz se carka objevi az po dlouhe dobe? Nerada bych si neco sugerovala, tak treba mi nektera poradite:-)
Ahoj pepe
mne sa to stalo minuli mesiac vysoka teplota tri yzdne bez ms,najprv tt negativny,v piatok po dlhsom case pozityvny a v utorok ms,tiez neviem co si mam mysliet ci to bol potrat alebo mi uz zacina harasit
Ahojky holčiny,
já jdu ve čtvrtek k doktorce, aby mi potvrdila těhotenství. U mě je to tak, že den před očekávanou MS mi teplota stoupla na 37,1 a už se tam držela, teď mám 37,1-37,2 pořád. MS jsem nedostala, bolí mě prsa a břicho taky někdy, ale to spíš vždy jen chvíli a pak to přejde. Dělala jsem si dva TT a to dva dny po oček.MS ten první byl pozitivní asi po 2 min a druhý den ještě jeden (míň citlivý) a ten byl pozitivní skoro hned a čárka byla výraznější. U každého je to jinak, a může se stát cokoli. My jsme to zkoušeli asi 6 měsíců, takže všem přeji aby jim to také vyšlo a měli //.Jo jinak jsem si měřila BT jen jeden měsíc a nebyla jsem z toho moudrá, ale vyšlo to. ![]()