Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty jsi byla testovat krev na tehotenstvi jeste pred tim nez vubec mela byt MS? kvuli sexu bez ejakulace?
@Ali-Ali ne, doktor mi bral krev a delal mi vselijaky testy.. Mezi nimi i ten na zjisteni tehotenstvi
@--MT– píše:
Je pravda, ze jsem ted 4 dny skoro nepila ani nejedla a byla ve stresu.. A dva dny jsem chlastala.. Muze i toto mit nejaky vliv? Zitra rano si test zkusim znovu, ale kdyz bude i ten negativni, tak co mam delat? MS chci dostat brzo hlavne kvuli tomu, ze chci zacit brat prasky..
Odpověděla sis vlastně sama, proč máš zpoždění.
![]()
Ahoj, ja se pridam se stupidnim dotazem, ktery jsem si myslela, ze JA nikdy v zivote napsat nemuzu.
V dobe ovulace jsem sice nemela sex bez ochrany, nicmene mame podezreni, ze mohlo byt sperma omylem zavedeno tak, kam nemelo…
Jsem desaty den od teto udalosti a byva mi spatne, mam prujem a chodim casto curat. Mam ale silene stresy v praci, takze to klidne muze byt i z toho.
Zda se vam to spise jako symptom tehotenstvi, nebo dusledek stresovych zalezitosti?
Diky za nazory, je mi jasne, ze to rozcisne az MS, popr. TT. ale i tak…
Názory jsou ti k ničemu, protože jak správně píšeš, rozčísnout to může MS nebo TT!
Když jsem měla pocit, že bych mohla být těhotná, tak jsem měla všechny příznaky. A když jsem byla těhotná a nemyslela na to, tak mi vůbec nic nebylo. Síla sugesce.
@zoy píše:
Když jsem měla pocit, že bych mohla být těhotná, tak jsem měla všechny příznaky. A když jsem byla těhotná a nemyslela na to, tak mi vůbec nic nebylo. Síla sugesce.
Diky, neco takoveho jsem potrebovala pred spanim slyset.
Ja vim, ze se ptam na nemozne, ale ono jde o to uklidneni.
@--MT– jdi za doktorem na vyvolávací injekci. Když nejíš, nepiješ, „chlastáš“, to může mít určitě vliv.
Od nedele ale opet jit a piju normalne.. Rano jsem si znovu zkousela test a opet negativni.. Mam teda jit na tu vyvolavaci injekci?
Ahoj, prosila bych o váš názor.
Jsem těhotná?
HA neberu. S přítelem máme nechráněný sex s tím, že se do mě nikdy neudělal. Po sexu se mi ale stalo(zhruba v polovině cyklu), že po utření jsem měla hnědou krev. Myslela jsem si, že mi začíná MS a zavedla jsem si tampon. Špinění pokračovalo jen malinkou chvilinku a stačil na to pouze ten jeden tampon. Nevím, zda si nemám myslet že jsem těhotná. Půlroku jsem chodila na vyvolávání MS, mám ji tudíž dost nepravidelně. Ale podle poslední bych tu další měla dostat za zhruba 5 dní. Zdá se mi, že jsem trošku nafouklá a zaregistrovala jsem, že za mnou pořád pochoduje pes, cítím se unavenější a taková malátná…to ale může být i z blížící se MS., nebo je to zkrátka vsugerované. Stalo se to některé? Děkuji
@malinka23 Bohužel nic jiného kromě tt mě nenapadá. Zkus, mohl by ti už ukázat určitě případné těhu, pak bych opakovala za další dva dny. Máš bolesti podbříšku nebo prsou? Chutě k jídlu nebo naopak nechutě? Tláskáš pátý přes devátý? ![]()
Ahoj holky, mám dotaz, prosím o anonym kvůli plánům ohledně dítka, chodí sem známí. S mužem provozujem přerušovaný sex (nechtěla jsem prášky, protože uvažujeme ještě o jednom dítku a muž má alergii na latex). Dítko jsme plánovali na jaře, kdyby se povedlo už teď z hlediska dítěte nevadí, ale. Mám mít teď kontrolu u gynekologa a bude mi dělat stěr a měl by mi napsat ATB na bakterii v pochvě, kterou mám už od léta, ale kvůli kojení jsme to odložili. Teď chci odstavovat, už moc nepije a začíná kousat a taky jsem chtěla přeléčit.
Teď k dotazu. Přerušovaný sex nám vždy fungoval (ano, vím, že to není úplně spolehlivé, ale přednášku o zodpovědnosti si prosím odpusťte, přišlo nám to jako nej řešení vzhledem k okolnostem), ale včera, bylo to poslední den menstruace se to nepovedlo a muž lehce ustříkl.
Mohu poprosit o názor, jaký postup zvolit? Kdy mám ovulaci jsem nikdy netestovala, nevím to. Zítra jdu na gynekologii. Díky moc všem! ![]()