Jsem těhotná? Menses se nedostavila, ale test je negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6590
6.5.16 20:10

@Pavucinkaa když tam máš duchy, tak asi jo :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
6.5.16 20:11

Jsou hodně slabé a jsou vidět jen na světle, kdyby byli silnější tak bych si byla jistější.. takhle jsem ještě drobátko na vážkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 19:07

těhotenství?

Holky prosím pomoc! Příjdu si jako blázen, ale prostě fakt nevím. MS 4.-12.5. pak jsem 21.5. (to se mi nikdy nestalo, takhle mezi) špinila a teď jsem zase dva dny jen slabě špinila, na testu bílo, ale bolej mě prsa, jsem nafouklá a neskutečně nenažraná (že to může bejt pms vím, ale menstruace stále nikde… ) Myslíte že by se mohlo zadařit???

• Citovat
  • Upravit
29577
3.6.16 20:03
@Anonymní píše:
Holky prosím pomoc! Příjdu si jako blázen, ale prostě fakt nevím. MS 4.-12.5. pak jsem 21.5. (to se mi nikdy nestalo, takhle mezi) špinila a teď jsem zase dva dny jen slabě špinila, na testu bílo, ale bolej mě prsa, jsem nafouklá a neskutečně nenažraná (že to může bejt pms vím, ale menstruace stále nikde… ) Myslíte že by se mohlo zadařit???

máme nasadit křištálové koule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 20:05
@berry4 píše:
máme nasadit křištálové koule?

to by bylo super… :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
3.6.16 20:08
@Anonymní píše:
to by bylo super… :think:

To byla nadsázka. Jak to kdokoli z nás má vědět jen podle toho, co píšeš? Já jsem neskutečně nenažraná s bolestí prsou co třetí cyklus, mezi cykly taky špiním, diskuse o tom nezakládám.
Dokud ti test neukáže //, tak asi nejspíš těžko budeš těhotná.
Logiku by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 20:17
@berry4 píše:
To byla nadsázka. Jak to kdokoli z nás má vědět jen podle toho, co píšeš? Já jsem neskutečně nenažraná s bolestí prsou co třetí cyklus, mezi cykly taky špiním, diskuse o tom nezakládám.
Dokud ti test neukáže //, tak asi nejspíš těžko budeš těhotná.
Logiku by to chtělo.

ale já mezi nešpiním nikdy… :think: třeba jsem čekala že někdo napíše vlastní zkušenost (měla jsem to taky tak a běhá mi tu dítě… ) ne že se ozve rejpalka co se v pátek večer nudí a prudí :roll:

• Citovat
  • Upravit
8066
3.6.16 20:20
@Anonymní píše:

ahojky, heled já bych asi raději zašla na gynekologii.. :roll: můžeš být, ale dkyž je na testu bílo, je to většinou divný, ale také se stává :) zajdi a budeš mít jasno, nech se nabrat kdyžtak :) i kdyžtak jako samoplátce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.6.16 20:35

Těhotenství

Ahoj, mám dotaz beru normálně antikoncepci, mám pravidelnou menstruaci, ale ted jsem ji na dva měsíce nevysadila kvůli dovolene a mela jsem nechráněný sex je možné byt těhotná mám některé tehotenske příznaky chci si udělat tehotensky test ale nevím po jaké době sexu si ho mihu udelat.
Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
3.6.16 20:37

Musis pockat no, je jeste brzo. Po tydnu meskani bych zasla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 20:43
@Pavucinkaa píše:
ahojky, heled já bych asi raději zašla na gynekologii.. :roll: můžeš být, ale dkyž je na testu bílo, je to většinou divný, ale také se stává :) zajdi a budeš mít jasno, nech se nabrat kdyžtak :) i kdyžtak jako samoplátce :)

kámoška říkala že měla čárku až skoro tejden po vynechání, tak se ještě budu modlit… díky za normální odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8066
3.6.16 21:12
@Anonymní píše:
kámoška říkala že měla čárku až skoro tejden po vynechání, tak se ještě budu modlit… díky za normální odpověď :kytka:

Ja si tu psala s jednou holcinu a ty ducha uz 9- 10 dpo.. Tak jsem cumela. A 25tkovej testik. Ne desitka.. 8o heled doporucim ti koupit si clerablue digitalni. Ukaze ti plus nebo minus. At mas jasno. A je hodne citlivy :) a nekdo jak rikas ma carku az dele a nekdo ani ve tretim mesici tehu ji nema.. Szat se to muze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 21:19
@Pavucinkaa píše:
Ja si tu psala s jednou holcinu a ty ducha uz 9- 10 dpo.. Tak jsem cumela. A 25tkovej testik. Ne desitka.. 8o heled doporucim ti koupit si clerablue digitalni. Ukaze ti plus nebo minus. At mas jasno. A je hodne citlivy :) a nekdo jak rikas ma carku az dele a nekdo ani ve tretim mesici tehu ji nema.. Szat se to muze :)

zítra koupím :-D

• Citovat
  • Upravit
8066
4.6.16 01:02
@Anonymní píše:
zítra koupím :-D

a kdyby to tam bylo, tak ukáže i týdny :) stojí ale 200,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.6.16 20:34

Tehotna nebo jen zpozdeni?

Mám problém.. Pred 2 tydnama jsem mela nechráněný sex, ale pritel se neudelal vubec.. Dneska jsou to 4 dny co jsem to mela dostat, ale porad nic. Pred tydnem jsem byla na krvi, ale ta byla negativni. Dneska jsem si zkousela test a ten byl taky negativni. Nevite cim to zpozdeni muze byt? Je pravda, ze jsem ted 4 dny skoro nepila ani nejedla a byla ve stresu.. A dva dny jsem chlastala.. Muze i toto mit nejaky vliv? Zitra rano si test zkusim znovu, ale kdyz bude i ten negativni, tak co mam delat? MS chci dostat brzo hlavne kvuli tomu, ze chci zacit brat prasky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí