Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, omlouvám se za blbý dotaz ale mám strach že jsem těhotná. Jsem mladá a nemůžu si dovolit miminko. V polovinu cyklu podle hlenu jsem měla ovulaci. Týden na to mi přijel přítel a proběhly věci jako to ze jsem mi to například dělal rukou. Sex ovšem neproběhl. Avšak při masturbaci měl přítel takzvané kapky lásky. Měla jsem je na ruce tím pádem i ja ale nedošla jsem si omýt ruce pouze jsem si je otrela a po nějaké době jsem šla na záchod. Mám strach ze kdybych si nějak sáhla dolu tak by se tam něco dostalo. Před pěti dny jsem měla dostat menstruaci Ale teprve dnes se dostavilo slabé špinění. Mám strach prosím poraďte. Dneska jsem si dělala test a byl negativní.
@Bára0145 to nevypadá na těhotenství, spíš stres a proto to zpoždění ![]()
@Bára0145 píše:
Dobrý den, omlouvám se za blbý dotaz ale mám strach že jsem těhotná. Jsem mladá a nemůžu si dovolit miminko. V polovinu cyklu podle hlenu jsem měla ovulaci. Týden na to mi přijel přítel a proběhly věci jako to ze jsem mi to například dělal rukou. Sex ovšem neproběhl. Avšak při masturbaci měl přítel takzvané kapky lásky. Měla jsem je na ruce tím pádem i ja ale nedošla jsem si omýt ruce pouze jsem si je otrela a po nějaké době jsem šla na záchod. Mám strach ze kdybych si nějak sáhla dolu tak by se tam něco dostalo. Před pěti dny jsem měla dostat menstruaci Ale teprve dnes se dostavilo slabé špinění. Mám strach prosím poraďte. Dneska jsem si dělala test a byl negativní.
Jen pro tvou informaci - antikoncepce není sprosté slovo. ![]()
Nebudu nikterak více komentovat… pokud nechceš dítě, ber antikoncepci. Pokud ano, soulož bez ní. Nějaké orální způsoby a tak… myslím, že jsi si vzala do hlavy něco, co se stát nemůže - následkem je stres a tím pádem i změna průběhu tvého cyklu..
proto “jen” špinění…
Ale zajdi si k dr.
@Bára0145 píše:
Kolik ti je proboha? ![]()
@lachtanice86 píše:
@Bára0145 těhotna nejspíš nebudeš, co řekl test?
Psala na konci, že test byl negativní.
@Bára0145 A jinak mas cyklus pravidelny? Chapu te, pises, ze jsi mlada… V 18 si na sebe pamatuju, to jsem plasila uplne stejne a myslela si, ze spermie jsou supermani a lze otehotnet snad i na metr
.Z tohohle urcite tehotna nebudes, ale pro klid opravdu popremyslej nad nejakou antikoncepci.
Neproběhl styk, test negativní, těhotná nejsi. Příště dbejte na hygienu a ochranu, ať se nemusíš znovu strachovat ![]()
@martinka28 to bejvaly stresy vid
? Ja mela pak uz i vsechny priznaky, ktere jsem si precetla, ze k tomu patri
@Kimiska1 píše:
@martinka28 to bejvaly stresy vid? Ja mela pak uz i vsechny priznaky, ktere jsem si precetla, ze k tomu patri
Měla jsem to stejně ![]()
@Bára0145 a těhotenský test jsi zkoušela? Nebo raději křišťálovou kouly?